< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(AFS) 2014 YES sınav soruları, Yes sınavı hakkında merak edilenler, bilgi, bilinmesi gerekenler. (2. sayfa)
-
-
bu sene 2021-2022 için başvuran var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba başvuran arkadaşlarım var whatsapp grubumuz var gelmek istersen özel mesaj at
-
Beni de ekler misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nilsukanalici -- 26 Kasım 2020; 23:17:37 >
mülakata giren var mı?
bende katılmak istiyorum whatshapp grubuna
-
Bu sene başvuru yaptım ve sınava giricem acaba drtaylı bi şekilde bilgi verebilir misiniz? Başlığı yazan arkadaş 2014te yazmış senin girdiğin sene nasıldı. Hangi aşamada nasıl bi sınav var vr kazanabildin mi?
ben ve arkadaşım da bu sene (bugün) sınava gireceğiz çok heyecanlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikatakita -- 8 Ekim 2021; 14:10:24 > -
Bugün tömer ingilizce sınavına girecekler var mı
-
Ben de başvurdum, sorular ve diğer konularda bilgi alabileceğim birisi var mı acaba.
-
bende bu sene basvuru yapacagım yani 10.sinifta basvurmus olcam ama ben genel kültür sınavından baya korkuyorum ilk aşamadan elenmek istemiyorum ne yapacağım girenler sorular nasıldı yardımcı olabilir mi giden var mı bu arada?
Selamlar. Siz de mi bu dönem 10. sınıf olacaksınız? Ben yaz tatilinden sonra 10. sınıf olacağım ben de başvurmayı düşünüyorum.
-
Yakın zamanda giren varsa genel kültür soruları hala test mi ve kaç doğru yapmamız gerekli?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X