Öncelikle merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 yıldır After Effects kullanıyorum(öğreniyorum) ve bildiklerimi paylaşabileceğim blog tarzında bir site(WP) açtım. Öncelikle 10 derslik bir başlangıç serisi oluşturdum. Ve şu anda da elimden geldiği sıklıkla ders eklemeye çalışıyorum. Ders ekledikçe de linkleri mesaj şeklinde burada paylaşacağım. Umarım ilgilenenler çıkar
Çok güzel bir şey yapmışsınız. Ben de program bazında değil de "hareketli grafik" temelinde bir paylaşım sitesi/forum olsa ne güzel olurdu diyordum. Çünkü var olanlar program ayrıntılarına gömülmüş durumda. Oysa sağlam grafik tasarım bilgisi hatta kurgu, kadraj, ışık nedir bilmeden yapılamayacak bir alan bu. İnş daha çok geliştirirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: feylosoft
Çok güzel bir şey yapmışsınız. Ben de program bazında değil de "hareketli grafik" temelinde bir paylaşım sitesi/forum olsa ne güzel olurdu diyordum. Çünkü var olanlar program ayrıntılarına gömülmüş durumda. Oysa sağlam grafik tasarım bilgisi hatta kurgu, kadraj, ışık nedir bilmeden yapılamayacak bir alan bu. İnş daha çok geliştirirsiniz.
Teşekkürler hocam ve çok haklısın umarım zaman içinde daha geniş çaplı birşey haline gelir
After effects i orta seviyede öğrenmek istiyorum siteni sık kullanılanlara ekledim hocam teşşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: 'ressam
After effects i orta seviyede öğrenmek istiyorum siteni sık kullanılanlara ekledim hocam teşşekkürler.
eyvallah hocam umarım yararı dokunur
Böyle bi oluşum baya iyi olmuş, barışarının devamını dilerim.
şu an kotalı olduğum için siteye bakamadım ama şu an nette Türkçe dersi en az olan programlardan birisi A.E. 3d max bilgime eklemek için ilk kotayı sizin videolarla dolduracam teşekürler :)
Öncelikle merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 yıldır After Effects kullanıyorum(öğreniyorum) ve bildiklerimi paylaşabileceğim blog tarzında bir site(WP) açtım. Öncelikle 10 derslik bir başlangıç serisi oluşturdum. Ve şu anda da elimden geldiği sıklıkla ders eklemeye çalışıyorum. Ders ekledikçe de linkleri mesaj şeklinde burada paylaşacağım. Umarım ilgilenenler çıkar
tam yeni başlayanlar için güzel bir rehber :) umarım istikrarlı bir şekilde devamı hep gelir.
Bende sık kullanılanlara ekledim ve birkaç videoyu izledim.
Her ay kendinize max şu kadar video ekleme sınırı koyarsanız gerçekten çok kaliteli bir iş çıkacak , böyle devam ederseniz bu site gerçekten ilerleyen dönemlerde çok popüler hale gelir.
@DeathWing ve U_şen Teşekkürler arkadaşlar böyle geridönüşlerin insanı nasıl motive ettiğini bilirsiniz. Üniversite sınavlarına hazırlandığım için paylaşım sayısı ister istemez düştü. İnanın paylaşım sayısını arttırmak için elimden geleni yapacağım.
Bekliyoruz Sinan Bey , bugün nerdeyse 8 nci başlangıç videosuna kadar geldim, anlatım çok iyi
İlerki derslerde kişisel çalışmalar ortaya çıkarabiliriz.
Son derside izledim Bu arada yeni başlayan arkadaşlar ilk dersden itibaren izlesinler, direk son derslere bakarsanız birşey anlamayabilirsiniz.
sinan bey bu partikül dersini bir video üzerinde örnek uygulaysaydınız daha iyi anlardım şahsen tamam çalışma prensibini biraz anladım ama mesela arkasından toz çıkaran bir araba yapacam ama olmuyor bir türlü:)
quote:
Orijinalden alıntı: IMPROVER
sinan bey bu partikül dersini bir video üzerinde örnek uygulaysaydınız daha iyi anlardım şahsen tamam çalışma prensibini biraz anladım ama mesela arkasından toz çıkaran bir araba yapacam ama olmuyor bir türlü:)
Hocam benim şuana kadar ki örneklerim hep motion graphics alanında doğru söylüyorsun. Umarım görsel efekt alanında da birşeyler yaparım kısa süre içinde. Linkte dediğin olayın yapılışını bulabilirsin, İngilizce tabi ki ama proje dosyasından olayı çözebilirsin umarım.