Şimdi Ara

After Effects ve 3D Kurs Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda tecrubesi olanlardan tavsiyeye ihtiycim var.

Oncelikle durumumu belirteyim. Birkac senedir kamera arkasinda set asistani olarak calisiyorum. Arada 1 sene bir tv kanalinda anakumanda operatoru ve haber kurgucusu olarak ta calistim.

Iyi duzeyde photoshop, illustrator ve edius biliyorum. Baslangic seviyesinde maya, 3dmax ve after effects.

Istegim 3d ve after effects konusunda gercekten iyi oldugunu bilecegim bir kursa yazilip egitim almak ve profesyonel duzeye gelebilmek. Okulu bitirdigimden "kendi kendime ogrenme" sansim yok. Bos zaman geciremem.

Post produduksiyona kaymak istiyorum kisacasi. Ucret cok onemli degil. Tavsiye edebileceginiz bir kurs, akademi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3D kısmını bilmiyorum ama After Effects'e zamanında ben de bakmıştım. Ve kurslarla profesyonel düzeye gelebilmenin pek mümkün olmadığı sonucuna varmıştım.
  • hocam kursta öğrendiklerini evde tekrarlaman gerekicek yoksa inan ki çok zor.hoca sana programın herşeyini anlatmıyacak kendin de çözmen gerekicek.kursa gittikten sonra zaman ayırman lazım.tutorial falan izleyip işi iyice kavramak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.