Şimdi Ara

Afterwind [Dünya Haritası Üzerinde Multiplayer Oyun] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
4
Favori
16.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktım ama cık, hiç bir şey anlamadım çok karışık bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çır****er

Açamadım ben ama oynamak istiyorum...

neden acaba....silverlighti falan yüklediniz değil mi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamTethaRK

Baktım ama cık, hiç bir şey anlamadım çok karışık bu

oyun aslında çok basit....tek mantık savun ve fethet...taktikleri zamanla görür ve kavrarsın zaten...oyunun başlangıcında kısa bir alıştırma bölümü var onu bir oyna istersen zaten 1-2 adam akıllı oyun oynadınmı olayı kavrıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Silverlight tekrar kurdum indirip. Aslında vardı... Fx, Opera, IE tarayıcılarında denedim ama hiçbirinde olmadı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇırakGrafiker -- 13 Ağustos 2011; 1:32:44 >
  • quote:

quote:

quote:

Sdlverlight tekrar kurdum indirip. Aslında vardı... Fx, Opera, IE tarayıcılarında denedim ama hiçbirinde olmadı ...

Ben chrome dan oynuyorum bir problem yok fakat bildiğim kadarı ile diğer tarayıcı ile oynayan arkadaşlarda rahatça oynayabiliyor...prombelm tam oalrak ne acaba?

• En zevkli senaryo 2. dünya savaşı senaryosu herhalde baya iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Benimki csmachete dün oynadık senle gece

bu arada casual modda nasıl oynuo millet yav aşırı uzun süre.

meraba hocam hatırlıyorum
  • Bu gecede burdaym 4 e 5 e kadar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sdlverlight tekrar kurdum indirip. Aslında vardı... Fx, Opera, IE tarayıcılarında denedim ama hiçbirinde olmadı ...

Ben chrome dan oynuyorum bir problem yok fakat bildiğim kadarı ile diğer tarayıcı ile oynayan arkadaşlarda rahatça oynayabiliyor...prombelm tam oalrak ne acaba?

Problem oyunun dönen mavi yuvarlak yüklenme ışıkları(betimlemeye bak yaa) dönüyooooo sonra kayboluyo bi dahada bişey gözükmüo....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Problem oyunun dönen mavi yuvarlak yüklenme ışıkları(betimlemeye bak yaa) dönüyooooo sonra kayboluyo bi dahada bişey gözükmüo....

İlk girdiğinizde o mavi ekran varken silverlight yükleme kutucuğu kendiliğinden geliyor ki siz zaten yapmışsınız......hatta yeniden bile kurmuşsunuz...tüm tarayıcılarda da denemişsiniz demek ki sorun tarayıcıda da değil....sayfayı da bolca yenilemişsinizdir eminim.....cidden garip yav..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk girdiğinizde o mavi ekran varken silverlight yükleme kutucuğu kendiliğinden geliyor ki siz zaten yapmışsınız......hatta yeniden bile kurmuşsunuz...tüm tarayıcılarda da denemişsiniz demek ki sorun tarayıcıda da değil....sayfayı da bolca yenilemişsinizdir eminim.....cidden garip yav..

Şunu keşfettim silverlight çalışıyor fakat ben diğer demo tarzı şeylerede baktım hiç birini göremedim yani çalışmadılar...

• Beyler bu oyunun bir rehberi filan var mı
  • 1 gün boyunca oyna direk alışıyorsun zaten çok kolay bi oyun
  • Evet arkadaş doğru söylemiş oyna bir kaç oyun ayrıca youtubeda videolar mevcut....
    Çır****er.... abi umarım burada yardımcı olacak başka biri çıkar..senide oyunda görmek isteriz....yardımcı olmayı inan çok isterdim fakat elimden hiç bir şey gelmiyor..
  • Oyun da fazla bir kabiliyet gerektiren birşey yok Tavsiyem şehirlerinin etrafına 1er tane ünite koy(hemen şehrin yanına) o orduyu geçmeden giremiyorlar içeri.Bu oyalar baya adamı.Asker üretimini ve tur süreni iyi kullan.Ama her oyunda 1. gidecen diye birşey söz konusu değil.Genellikle iyi bir başlangıç yapan kolay gelişiyor.
  • Bugun boyunca oynadım otantizma. belki gören olmuştur. diğerleri kadar çabuk gelişemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidoo

Bugun boyunca oynadım otantizma. belki gören olmuştur. diğerleri kadar çabuk gelişemiyorum

Seçtiğin ülkelere ve en önemlisi seçtiğin dostlara dikkat et...bol bol ally. bul kendine önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntelarr -- 13 Ağustos 2011; 18:41:48 >
  • vay huntelarr sende benim gibi wesr hamcısın ha senin nik neydi bu arada sfterwinddeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: he-manin abisi çetin

vay huntelarr sende benim gibi wesr hamcısın ha senin nik neydi bu arada sfterwinddeki

Valla bugün yüzümüz güldü hocam Doncasteri 1-0 yenerek lige iyi başladık.....orgazmator ben senlede az oynamadık ha...iron maiden diniz yanlış hatırlamıyorsam?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.