Şimdi Ara

afyonkarahisar kentini nasıl bilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yasamak ıcın fiyat olarak uygun ama haftasonu biryerlere gitmek ıcın bombos bir kent.

gidecek tek yer afium.

ailecek aksam 8 den sonra gezen pek yok. 8 den sonra sadece ogrenciler var.

giyim pahalı gıda ucuz.

17-18 tl ye geleneksel sucukları super.

5-6 liraya ekmek kadayıfı

4-5 tlye de 250 gramlık kaymakları.

ulasım oldukca ucuz nereye giderseniz gidin 1 tl.

gulyurt en guzel pastane.

yasaması ucuz bir sehir ama kısın sıkılacagız galba
  • guncelleyelim. turkiyenın en kirlihavası burda.
  • Memleketim olur ama gelişmemiş bir yer sosyal hayatı pek aktif değil. Özdilek, afium gibi yerler ver gezilecek.
  • benim memleketime sinir o yuzden iyi bilirim diyebilirim :) dunyanin en buyuk koyu diye anilir :) isin de para biriktirebilirsin cunku kaplicalar disinda gidebilecegin ve para harcayacagin bi yer yok buralar da baya lukstur diyebilirim hoslanan biriysen tatmin eder :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

işim geregi afyona tasınıyorum.

AFYON nasıl bir sehir

kiralar nasıl.

sosyal durumlar nasıl. cafe sinema vs

ev kiralamak için hangi semti onerirsiniz

Ben Afyondayım Kiralar şehir içinde çok pahalı bildiğim kadarıyla fiyat olarak bilmiyorum ama biraz ataköy ceza evine doğru daha ucuz oluyor merkeze göre.Örnekevler ,güvenler mahalleleri falan bir araştır şehrin göbeği sayılır zaten küçük bir şehir olduğu için hiçbiryer uzak olmuyor uydu kent haricinde.
    20km dışarıda Özdilek var onun hemen karşısında bolca dükkanların olduğu Afium var ordan alışveriş yapabilirsiniz veya direk şehir merkezinde cafeler var Corner cafe veya cafe inn gülyurt gibi.Onunda dışında gerçekten ucuza bolca kaliteli sucuk ekmek kadayıfı falan yiyebilirsin.
    Edit:Yukarıda birisi yeşil yol demişte yeşil yoldaki evin kirasıyla 3 ev tutarsın başka semtlerde
    aktivite olarak gezecek yer çok az ama haftasonu ailecek bi kaplıca yaparsınız diğer haftasonu afium gezersiniz vs. zaten yapabilecğeiniz herşeyi 1ayda bitirir daha sonra kısır döngüye geçersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 23 Aralık 2011; 21:34:35 >

• 3. senem Afyon'da uydukent civarında 3+1 (ev 0 yani ilk giren biziz) 400 kira +150 yakıt bi evde oturuyorum .
    sosyal hayat olarak tam bir hayal kırıklığı özdilek afium 3-4 tane kafe başkada bişey yok insanı biraz ilginç gelebilir ama alışırsın zamanla .

bide dh olarak buluşalım bi ara Afyon'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

AFYON nasıl bir sehir

kiralar nasıl.

Ben Afyondayım Kiralar şehir içinde çok pahalı bildiğim kadarıyla fiyat olarak bilmiyorum ama biraz ataköy ceza evine doğru daha ucuz oluyor merkeze göre.Örnekevler ,güvenler mahalleleri falan bir araştır şehrin göbeği sayılır zaten küçük bir şehir olduğu için hiçbiryer uzak olmuyor uydu kent haricinde.
    20km dışarıda Özdilek var onun hemen karşısında bolca dükkanların olduğu Afium var ordan alışveriş yapabilirsiniz veya direk şehir merkezinde cafeler var Corner cafe veya cafe inn gülyurt gibi.Onunda dışında gerçekten ucuza bolca kaliteli sucuk ekmek kadayıfı falan yiyebilirsin.
    Edit:Yukarıda birisi yeşil yol demişte yeşil yoldaki evin kirasıyla 3 ev tutarsın başka semtlerde
    aktivite olarak gezecek yer çok az ama haftasonu ailecek bi kaplıca yaparsınız diğer haftasonu afium gezersiniz vs. zaten yapabilecğeiniz herşeyi 1ayda bitirir daha sonra kısır döngüye geçersiniz

tuttum zaten evi. atakoy mıgrosun ordan

• quote:

quote:

quote:

AFYON nasıl bir sehir

kiralar nasıl.

yeni gördüm neredeyse 1 yıl olmuş konuyu açalı

• Yemek yenicek adam gibi lokantası yok çarşı yok bişi yok sıkıcı bi yer.Bi kalesi var o kadar.Otobüs terminali berbattı allahtan orayı biraz güzeleştirmişler yoksa felaket bi yer izlemini tamamen tamamlıyan bir otogardı.
  • sürgün yeri kardeş ora.afyon
  • quote:

quote:

quote:

quote:

AFYON nasıl bir sehir

kiralar nasıl.

yeni gördüm neredeyse 1 yıl olmuş konuyu açalı

afyona tasınma arefesinde acmıstım

• Kendi memleketim

Uzakta olunca insan özlüyor ama arkadaşların yazdığından farklı bir yer değil. Gezme yaşın geçtiğine göre eğlenirsin diyorum

Afyon buluşması yaparsanız benim orda olduğum bi güne denk getirelim
  • Hocam afyonun en nezih semti örnekevler mahallesi.Afyondaki öğrencilik hayatım orada geçmişti.Üniversitedeki hocalar vs orada oturuyorlardı.Zaten afyonun hemen hemen her mahallesinden çarşıya yürünebiliyor.O konuda sıkıntın olmaz gerçi araban varsa bunu düşünmene bile gerek yok.Gezilecek vs hiçbişiyi yok sadece yenilecek şeyleri var ki afyon kebabı,kaymaklı ekmek kadayıfı,çavuşbaştan alınmış manda kaymağı ve sucuk denemeye değer.Özellikle sucuk konusunda seçici ol ve iyi yerlerden almaya gayret et çünkü ambaryolunda üstü açık pikabın üstünde etleri götürürlerken görmüştüm birara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

Afyonda okuyorum, 2. senem.

Resmen berbat bir yer, yerleşim olarak hiç dışarıdan göç almamış topluma sahip, yani yerli halk.
    Gelişme denen birşey yok, hatta her sene daha da kötüye gidiyor desem yalan olmaz.
    Gezilecek hiçbir yeri yok, 3-4 tane güzel Cafe var ama ortam iç açıcı değil, bilmem severmisin, kısacası sosyal hayatı unut.
    Daha birçok kötüleyecek noktasını bulabilirim, hayatın kararacak, hayattan soğuyacaksın, yandın.
    Ev kiraları uçuk değil, Yeşilyol tarafları güzeldir, oralardan kiralarsan iyi olur.
    benim gözlemlerim halkın aşırı derecede cahil olması.

bomb has been planted...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 23 Aralık 2011; 22:27:03 >

• quote:

guncelleyelim. turkiyenın en kirlihavası burda.

Afjet yok mu? Kömür daha az kullanılıyor dolayısıyla havası daha temizdir diye düşünüyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

quote:

guncelleyelim. turkiyenın en kirlihavası burda.

Afjet yok mu? Kömür daha az kullanılıyor dolayısıyla havası daha temizdir diye düşünüyordum..

afjet de var dogalgaz da var ama kullanım dusuk
  • insan ölür lan Afyonda. ben afyonluyum ayrılık için gün sayıyorum.
  • KARLI BİLİYORUZ.
  • Bulunduğunuz kentin şartlarını kabul edip ona göre hobiler edinmek lazım.Afyondan kötü bir sürü şehir var.Ayrıca birçok hobiyi yapmaya uygun bir yer şehir olarak.Bence şehri ve çevresini biraz daha tanıyın.

Tabi sosyal hayattan anlaşılan karı-kız,içip uçma ortamları ise o zaman hiçburalarda durmayın yurtdışından aşağısı paklamaz çünkü.
  • sucuğu meşhur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.