Bildirim
ağ bagdastirici ayarini nasil gorunur yapabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sınırlı kullanıcı hesabı altında oturum açtığın için birşey yapamazsın direkt olarak. -
normalde ag basdastiricilarina girip sag tiklayip ozelliklerden degistiririz.. fakat su anda ag bagdastiricilarina girdigim zaman ne kablolu ne kablosuz hic birsey gözükmüyor.. bombos bir sayfa var.. degistirmedende filtre programi asilamiyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: nedensiz07
normalde ag basdastiricilarina girip sag tiklayip ozelliklerden degistiririz.. fakat su anda ag bagdastiricilarina girdigim zaman ne kablolu ne kablosuz hic birsey gözükmüyor.. bombos bir sayfa var.. degistirmedende filtre programi asilamiyor..
Haliyle. Admin hesabından yetki almadıkça çözüm yok. Tek çaren tunnel sitelerini engellemedilerse o tarz tünel, proxy hizmetlerini kullanarak erişim sağlamayı deneyebilirsin. Hidemyass.com gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cvaplarin icin cok Sağol hocam faka bu fortiguard denen filtre belasi interneti komple kapatiyor.. erisim hic yok yani nete... anlasilan cozumu yok :-( -
Portable Firefox indirip proxy bölümüne bildiğin iyi bir proxy ip'sini yazıp bağlanmayı dene.
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Portable Firefox indirip proxy bölümüne bildiğin iyi bir proxy ip'sini yazıp bağlanmayı dene.
ama internete zaten hic baglanamiyorum gecit yok yani indirme falan zaten yapamiyorum... pc uzerinden direkt erisim yok zannedersem.. benim amacim pc den direk olarak yapabilcegim bir degisimdi.. oda mumkun diil galiba hocam anlattigin kadariyla.. -
quote:
quote:
ama internete zaten hic baglanamiyorum gecit yok yani indirme falan zaten yapamiyorum... pc uzerinden direkt erisim yok zannedersem.. benim amacim pc den direk olarak yapabilcegim bir degisimdi.. oda mumkun diil galiba hocam anlattigin kadariyla..
Usb'leride kapadılarsa dediğin doğru malesef.
quote:
quote:
quote:
ama internete zaten hic baglanamiyorum gecit yok yani indirme falan zaten yapamiyorum... pc uzerinden direkt erisim yok zannedersem.. benim amacim pc den direk olarak yapabilcegim bir degisimdi.. oda mumkun diil galiba hocam anlattigin kadariyla..
Usb'leride kapadılarsa dediğin doğru malesef.
cvp larin icin cok sagol hocam malesef usb lerde kapali.. mobil takilcaz demekki artik.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- elektrik gitti geldi internet yok
- internet alt yapı sorunu nasıl çözülür
- binada internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- hipernet nedir
- hgw fiber güçlü modem
- zyxel modem kurulumu
- internetim çok yavaş
- hat takılı ama şebeke yok
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X