Bildirim
ağ bağlantısı.....?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu bilen ilgilenen:? -
tanıtamadım derken nasıl bir sorun çıkıyor.. burada daha açık yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz... -
ben ayni sorunumu yarim sayfa aciklayarak yazdim cozum bulamadim sen bu aciklamasiz bir cumleyle nasil cozum bulucan -
Olmayan ne anlat bakıyım belki yardım cı olabilirzi. -
windows 98mi -
win xp laptop u pc me bağlayamıyorum.... ne firwall nede antivirus... yok olmuyor... -
basit bir ağ bağlantısı yapılacklak ama ben yapamadım.... -
iki sistem de xp ise;
ip leri sabitle öyle dene.. mesela pc ye 192.168.0.1, laptop a 192.168.0.2 ip si ata.
ev içi ağ kurma sihirbazını kur çalışma gruplarını aynı olacak şekilde ayarla..
sorunun hallolur büyük ihtimalle. ilerleme kaydedemez isen network forumuna atla. daha detaylı bilgilendirme yapacaklardır.
iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkai -- 18 Eylül 2006; 2:25:15 > -
pc xp laptop ise 2000... nasıl olacak bu iş .......... -
şu işi baştan bir anlatsanız... 1
2
3
4
5 -
-
topici network bölümöünde açsana.... -
ya kardeş 98 ile aynıdır ilk önce modemin ip sıne bakarsın tmm mı ? mesela 192.168.2.1 diyelim
ondan sonra ağ bağlantılarına sağ tıklarsın ordan gelen yerde ip numarası isteyecek senden 192.168.2.11 yada 0 -255 arasında birşey ver direk modem numarasını veremezsin altında ise alt ağ maskesi diyecektir orayada 192 ile bailıyoprsa ip numarsı modemin 255.255.255.0 ağ geçidine geleceksin üst sekmelerde oradakı ip adresine modemin ip si olan 192.168.2.1 ondan sonra dns sunucularına gel üst sekmeden oraya da dns adı ve çalışma grubu isteyecek onlara harflerle birşeyler salla elle ver dns sunucusunu dns verdiğin numara direk modemin numarası olması gerekir yoksa internete çıkmazsın oraya da 192.168.2.1 olacak onda sonra uygula tmm de senden bilgisayarını yeniden başlatmanı isteyecek yeniden başlattıktan sonra internettesin ....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X