Şimdi Ara

ağ kullanıcıları ekranımı görebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde bi programla karşılaştım ağdaki bilgisayarların ekran görüntüsünü cam görüntüsünü gösteriyormuş ve mikrofondan konuşulanları kaydediyormuş. o programı benim bilgisayarıma kurmadan benim bilgisayarımı görmesi mümkün mü? mümkünse nasıl engelleyebilirim? iş yerleri için tasarlanmış galiba program. çalışanları kontrol etmek için..

• böyle birşey yok sanırım. Ağdaki bilgisayarlar senin yaptığını göremez. Ağ varsada Kim biribirin ne yaptığını görmek için neden böyle bi programa ihtiyaç duysun ki
  • iş yerlerinde patronların çalışanlarını kontrol etmesi için olabilir ama bizim meraklı insanlarımız kötü niyetli kullanabilir . bi apatmanda interneti kullanmak için bir sürü daire aynı ağa bağlanıyor . msnde yazılanları gösteren program var . gözlerimle de gördüm. ağdaki diğer bilgisayarın msn yazışmalarını gösteren programı. artık msn kullanmayı pek tercih etmiyorum o yüzden . bunu engellemeyi bilen var mı ?
  • Genelde bu işleri hackerler yapabilirler bide sanırım polis teşkilatının elinde var bu program.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi_kralll

Genelde bu işleri hackerler yapabilirler bide sanırım polis teşkilatının elinde var bu program.

Alakası yok. Yalnız bunu yapabilmen için ekranını görüntüleyeceğin bilgisayara istemci yazılım yüklemen lazım. en bilineni RAdmin mesla başka; VNC,Timbuktu vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunusbzk

Alakası yok. Yalnız bunu yapabilmen için ekranını görüntüleyeceğin bilgisayara istemci yazılım yüklemen lazım. en bilineni RAdmin mesla başka; VNC,Timbuktu vs..

benim öğrenmek istediğim de buydu tşkler .

iş yerinde deilim de apartmanda ortak bi ağ var . benim ekranımı program yüklemeden görememeleri iyi ama msn yazışmalarını gösteren programı nasıl engelleyecez ?
  • Aşağıdaki linkte bir program var onu bir dene istersen
    quote:

http://bizsecurity.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ&sdn=bizsecurity&cdn=money&tm=33&f=00&tt=6&bt=1&bts=0&zu=http%3A//www.secway.fr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbzk -- 17 Aralık 2008; 12:27:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama mesela bi program vardı senin ekranını kaydediyordu. Bu Programda ama sadece sen gittikten sonra senin bilgisayarını açıp bakabilir kaydedilen ekranı hatta ben yüklemiştim de başa bela birşey sistemi geri alarak silmiştim hatt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.