arkadaşlar bende iki tane masaüstübilgisayar var.. bunları ağ ile birbirine bağlamak ve ikisindende internete girmek istiyorum bir bilgisayarda win xp ve kablosuz usb adaptörü var. diğerinde windows 98 ve ethernet kartı. iki bilgisayarıda modem üzerindenmi bağlamam gerekiyor. yada cross ethernet kablosu üzerinden win98 yüklü olan bilgisayarı win xp olan bilgisayara bağlayabilirmimiyim? yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba, Kullandığınız modemden bahsetmemişsiniz ama yazınızdan modemin kablosuz bir modem olduğunu farzediyorum. USB ethernet kartı ile XP yüklü olanı modemle haberleştirirsiniz. Win 98 olanı ethernet kartı ile modeme DÜZ kablo ile bağlayacaksınız. Bu şekilde her iki bilgisayar internete çıkar. ÇAPRAZ kablo ile iki makinanın bağlanarak internete çıkartılması birinin diğerine bağımlı olması anlamına gelir ve çok lazım olmadıkça kullanılmamalı. Eğer her iki bilgisayar aralarında iletişim kuracak ise bu konuda gerekli ayarlamaları da yapmalısınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme