Şimdi Ara

AĞ ÜZERİNDEN DİĞER PCNİN İNTERNETİNİ ENGELLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
16.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: karakizil

quote:

Orjinalden alıntı: taciturnn

mac filitrelemeyi etkin kıl dedim bu sefer ben kablosuzdan giremedim

bikeresinde bende mac filitremesini etkin kılmıştım 1 gün uğraştım tekrar bağlanabilmek için bende senin gibi iki kişi kullanıyorum interneti abim canıma okumak üzereydi zor düzelttim benimkide kablosuz bağlantı ethernet kablosuyla falan bağlayıp halletmiştim bilmiyorum sen yapabilirmisin yoksa işin zor

evet bende de oldu mac filitrelemeyi etkin kıl dedim (kablosuz kullanırken) ve daha sonra nete bağlanamadım,Ancak Lan kablosunu taktım ve filitrelemeyi kaldırdım ve şimdi giriyorum.Ama ben istediğime ulaşamadım,diğer pc nin netini kesemiyorum

• Evet kimi arkadaşların'da dediği gibi Modem arayuzunden Mac Filtrelemeye girerek kendi mac adresini yazıp Filtrelemeyi etkin kıldıktan sonra abinin bağlantısı kesilecektir internet alamıycaktır . Sen nezaman filtrelemeyi kaldırırsan ozaman girebilecektir. Çunki aynısını bende yapıyorum yan evden dayım net alıyor benden net'i felç ettiği için geceleri filtrelemeden bağlantısını kesiyorum net gitti misali:D Bir zaman sonra açıyorum tabi bundan sıkılarak oda yatıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

Onun haberi olmadan Network yönetim programı yükle.İstediğini yaparsın kendi pc ' nden.

bunu bende yapayım bi bakam
  • quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

Abin sonra bu sorunun üstüne gidermiş bide telekom felan gelirmiş arıza kontrol felan yada onun pc de internet yok diye senin pc ye oturup seni erkan yatağa yollarsa

• arkadaşlar
    aynı bilgisayardaki kablolu ve kablosuz ağların
    mac adreslemeleri farklıdır.
    mac filtresine kablolu bağlantı adresini yazıp kablosuzdan bağlanmaya çalışıyorsanız
    sorun olabilir.
  • Ya bide şöyle bir gerçek var modem onun yanında,benim yanımda olsa ben lan dan girerim onun da kablosuzunu keserim,inşallah modemi yanıma alıcam salona
  • quote:

Orjinalden alıntı: delidavut

arkadaşlar
    mac filtresine kablolu bağlantı adresini yazıp kablosuzdan bağlanmaya çalışıyorsanız
    sorun olabilir.

Tabiiki... Hangisinden bağlanıyorsanız onun filtrelemesini etkin kılmalısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: delidavut

arkadaşlar
    sorun olabilir.

Tabiiki... Hangisinden bağlanıyorsanız onun filtrelemesini etkin kılmalısınız.

Tamam Öyle ama ben onun haberi olmadan kendi bilgisayarımdan halletmek istiyorum
  • Modemin yeri farketmez. Modemin arayüzüne gir. Kablosuz bağlanıyor ise kablosuz bülümünden, kablo ile bağlanıyorsa LAN bölümünden mac filtrelemeyi etkin kıl. Tabi süzgeçe senin pc'nin mac adresini eklemeyi unutma. Normal zamanlarda filtrelemeyi disable yaparsın.
  • teşekkürler
  • bence bırak odaa sörfun keyfine varsın
  • kablosuz ağ ayarlarından şifre belirt o kadar
  • yok şifre koyarsam anlar,netin bağlı olduğunu ve netin gittiğini anlaması lazım
  • Peki bazı sitelere yasak koymak istersek nasıl olacak. Ben sadece kumar sitelerini yasaklamak istiyorum ağ üzerindeki. Ama diğer pc lere program kurmamam lazım.
  • Bazı modemlerin bu tarz ayarları var (sanırım Airtieslarda var).
    Yoksa iki metodunuz var, şirketseniz firewall alın (donanımsal)
    Evdeyseniz ucuz yollu internet paylaştıracaksanız, bir bilgisayarınızı sürekli açık bırakarak bu işi yapmasını sağlamanız lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taciturnn

quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

Abin sonra bu sorunun üstüne gidermiş bide telekom felan gelirmiş arıza kontrol felan yada onun pc de internet yok diye senin pc ye oturup seni erkan yatağa yollarsa

O önemli diil çünkü ben ayrı oda da o ayrı oda da,uyksuz kalıp işe kalkamıyo o yüzden yani,dün akşam modemin ayarlarını sıfırlamıştım ve net gitti tabi sonra bi baktım uyuyo,bazen böyle yaptığım zaman modem bozuk galiba bazen ışıkları yanmıyo dio

Abisini çok seven bir kardeş var ya göreceğimi düşünmezdim.Bak ne güzel düşünmüş internete girmesin pek fazla uykusu kaçmasın halbuki altında üstünde hiç yok ki youtube a girince engellemesin,ben surf yaparken download etmesin.Valla çok takdir edilecek bir davranış :P

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.