Şimdi Ara

Aga lafını bilmeyipte konuşanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler herkesin bildiği gibi oyun yavaş yavaş internet kafelere yayılmakta ve bu sebepten ötürü çoluk çocuk oyuna doluşmakta

Daha biraz önce çocuk geldi aga yeniyim kasarmısın dedi bende dalıp murder oldum walla hiç umurumda bile değil.Sonrada vay anam niye öldürdün senin ben ..... ağzına ne gelirse saydı.

Nasıl bilmiyorum ama bi şekilde şu çoluk çocuktan net kafelerden uzak tutmak gerekiyo bu oyunu tabi aklı başında olanlara lafım yoktur.

Ayrıca çoğunuzun-çoğumuzun sandığı gibi AGA kelimesi AĞA değil YAŞIT demektir ki neden bu kelimeyi çoluk çocuğun kullandığını sanırım bu açıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super_Maniac -- 28 Şubat 2006; 19:35:04 >

• senin hesap bende kestim bitanesini %58 den 45 düştüm hiç uğraşmaya degmez bunlarla ağa diyenle konuşmayalım yeter
  • laa neset sende aga dedin bana sanırım cıkma nkarşıma kesecem ulaaaa..

yok yok şaka kardeş. bag aga ben lvl 32 oldum gel biraz teyf (thief) kasak.
  • Haklısın uğraşmaya bile değmez ama zaten level 23 üm oynamıyorumda oasis serverını bekliyorum bende sinirlenince kestim direk bende hala murderım bi kişi daha kestim üzerime saldırdı dur dedim durmadı e napiyim bende daldım :D ama hiç düşmedim henüz canavar keserek murder pointi düşürüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

laa neset sende aga dedin bana sanırım cıkma nkarşıma kesecem ulaaaa..

yok yok şaka kardeş. bag aga ben lvl 32 oldum gel biraz teyf (thief) kasak.

muahaha olur thieflik yaparız bi ara bir kaç gündür hunterlık yapıyom ama
  • sıktı ama sizinde bu 'aga' muhabbetiniz biri bu lafı kullandımı gelip buraya başlık açıyorsunuz, bunları rahatsız olduğunuz kişiye söylerseniz daha rahat anlatırsınız derdinizi, o kişiler zaten bu forumları takip etmezler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Super_Maniac

Beyler herkesin bildiği gibi oyun yavaş yavaş internet kafelere yayılmakta ve bu sebepten ötürü çoluk çocuk oyuna doluşmakta

Daha biraz önce çocuk geldi aga yeniyim kasarmısın dedi bende dalıp murder oldum walla hiç umurumda bile değil.Sonrada vay anam niye öldürdün senin ben ..... ağzına ne gelirse saydı.

Nasıl bilmiyorum ama bi şekilde şu çoluk çocuktan net kafelerden uzak tutmak gerekiyo bu oyunu tabi aklı başında olanlara lafım yoktur.

Ayrıca çoğunuzun-çoğumuzun sandığı gibi AGA kelimesi AĞA değil YAŞIT demektir ki neden bu kelimeyi çoluk çocuğun kullandığını sanırım bu açıklar

çok merak ettim...yeni başlayıp ta lvl kastırmanı isteyen birini nasıl olduda MURDER OLARAK ÖLDÜRDÜN ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.