Şimdi Ara

AGALAR ARTIK HAMACHİ DÖNEMİ BAŞLADI!! EA OYUNLARI BİLE MULTİPLAYER OYNANABİLİYOR!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu program sayesinde ea nin oyunları ve tüm oyunlar sanki ağ üzerinden lan kablosu ile oynanıyormuş gibi oluyor.
    Programihttp://www.hamachi.cc/download buradan indirebilirdiniz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    kurulum 1

kurulum 2

kurulum 3

kurulum 4

IP yedekleme

Hamachi'de Oynanacak Oyunları Güvenlik Duvarına Tanıtmak için

Hamachi'de Kurulan Oyunları Göremiyorsanız

Güvenlik için kullandığınız programlar

Kullanılan ADSL modem'in firewall'u

Oyun Versiyonlarının farklı olması

Bir çok yeri ZİW®O den alıntıdır.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"1-Hamachi kısaca bilgisayarlar arasında sanal bir ağ oluşturarak oyunları lan üzerinden oynayabilmemizi ve dosya paylaşabilmemizi sağlar.

2-Hamachi programını ilk olarak çalıştırdığımızda bize sanal bir ıp numarası verir(5.xxx.xx.xx) şeklinde.

3-Ip mizi aldıktan sonra ister kendi serverımız kurup arkadaşlarımızı buraya davet edebilir yada kurulmuş bir servere bağlanabiliriz (server adı ve şifresini belirterek).

4-Hamachi ile dosya paylaşımı normal dosya paylaşımı ile aynı şekilde hiçbir farkı yok. Ağ baglantılarında calışma grubu bilgisayarlarında hamachide kurdugunuz ağ üzerindeki bilgisayarlar gözükür. Eğer dosyaları paylaşıma açtıysanız dosyaları buradan görebilirsiniz.

5-Hamachi henüz beta aşamasında olduğu için her oyunu tam olarak desteklediği söylenemez. Bazı oyunlarda hiçbir ayar gerektirmeksizin çalıştığı gibi bazı oyunlarda da (age of empires 3 , need for speed underground 2) bazı ayarlar gerektirebiliyor.

6-Hamachi hakkındaki hemen hemen tum sorularınızawww.hamachi.cc adresindeki forumdan cevap bulabilirsiniz(ingilizce bilmeniz lazım).

7-Dünya üzerindeki kurulu bazı hamachi serverlarına buralardan

http://redboxen.ath.cx/hamachimap/
    http://forums.hamachi.cc/viewforum.php?f=6&sid=d750a14527cdb22cb05de13f19a4e17a

8-Bazı sorunlu oyunların hamachi üzerinden nasıl oynanabileceğine ve bazı hamachi ayarlarının nasıl yapılacağına buradan

http://forums.hamachi.cc/viewforum.php?f=13&sid=d750a14527cdb22cb05de13f19a4e17a

bakabilirsiniz. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ^Psygnosis^ tarafından alıntıdır

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARTIK OYUN KURMAK İÇİN

programdaki üzerinde üçgen olan düğmeye basın ve "Create New Network" e basın. "Network Name" ağınızın ismi, "Network Password" ağınızın şifresi. Bunları doldurduktan sonra "Create" düğmesine basın. şimdi kurmuş olduğunuz ağı programda görebilirsiniz. Ardından arkadaşınıza da bu programı kurdurun.Arkadaşınızın yapacağı tek fark şu;
    Üçgenli düğmeye basınca "Join Existing Network" e girmek. Sonra sizin Network Name ve Network Password ile kurduğunuz ağa bağlanacak. Artık bir oyun seçip ağdan oynama zamanı.
    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""" General Arafat 'tan alıntıdır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar kimse hep biyerlerden alıntı yapmışsın gibi konuşmasın. Ben başlıyacağımda en çok bunlar işime yaramıştı. Size kolaylık olsun diye toparladım düzenledim ve size sundum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• dostum FİFA WORLD CUP 06 NASIL OYNARIZ SÖYLİYEBİLİRMİSİN
  • aga programı yazdığım gibi kur sonra programdaki üzerinde üçgen olan düğmeye bas ve "Create New Network" e bas. orda kendine bi networ ismi ve şifre koy. aynı programı oynayacağın arakadaşın bilgisisayarına kur. ondada aynı şekilde üçgen düğmeye bastıktan sonra Join Existing Network e basıp ona network ismin ve şifreni gir. ondan sonrası sanki arkdaşının bilgisayarı ve senin bilgisayarın bir internet cafedeymiş gibi olcak. ( yani lan gameden gircen )

biliyorsun değil mi internet cafe de multiplayer oyunu kurmasını?

quote:

Orjinalden alıntı: ardagame

dostum FİFA WORLD CUP 06 NASIL OYNARIZ SÖYLİYEBİLİRMİSİN

• ben nba 2006 oynamayı denedim arkadaşlar ama olmadı? waiting diyor öyle kalıyor hiç bir ilerleme olmuyor. (bağlantılar 512 ikisi de) sorun ne olabilir? ya da nba i oynayamıyor muyuz acaba hamachi ile?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

ben nba 2006 oynamayı denedim arkadaşlar ama olmadı? waiting diyor öyle kalıyor hiç bir ilerleme olmuyor. (bağlantılar 512 ikisi de) sorun ne olabilir? ya da nba i oynayamıyor muyuz acaba hamachi ile?

oynuyorsun.oyunu biri kurcak
    sende adam kurduktan 2dk sonra oyuna gircen ok tamamdır.waiting derse oyun kurulmamıs demektir.connecting diyecek

• Ellerine, emeğine sağlık PanoramaBilal
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Ellerine, emeğine sağlık PanoramaBilal

sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bi yardım edermisiniz lütfen hamachi ile Arkadası görüyorum FİFA world cup ta oda beni goruyor fakat baglanamıyoruz güvenlik duvarı falan da yapılmıs bunun baska bir yolu yokmu..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _filinta_

arkadaslar bi yardım edermisiniz lütfen hamachi ile Arkadası görüyorum FİFA world cup ta oda beni goruyor fakat baglanamıyoruz güvenlik duvarı falan da yapılmıs bunun baska bir yolu yokmu..!

nasıl başka yolu yok mu?
  • beyler çok sağolun ya bende böle bişey arıyodum hamachıyı yükledim ama oyun u henüz yüklemedim birazdan kuzen gelecek hem cd yi alacam hemde dvd room o zaman ınsallah oynar tabii 64 mb ekran kartı desteklerse
  • ya biz arkadaşla hamachiden oynuyoruz ama felaket bir lag mı diim takıla takıla oluyor arada bu normalmidir? 2mizinde bağlantı 512K kablo
  • Güvenlik Duvarlar Kapalı Olacak

Takılma Olayı İnternet Hızınızdan Kaynaklanıyor Gibi Düşünüyorum
  • Bence firewall'u kapatma düşünmeyin bile, programın kullandığı portu açmanız yeterli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .yBm.

Bence firewall'u kapatma düşünmeyin bile, programın kullandığı portu açmanız yeterli...

port hangisi onu nasıl bulacaz

Firewall denedik zaten ama yok yani 512k kabloda hertürlü kaldırması lazım önceden böle olmazdı
  • Saol
  • hortun kralı olmuş
  • hortun kralı böyle olur aslanım :D
  • ne yani şimdi battlefield 3 oynayabilir miyiz ?
  • ''hortun kralı olmuş '' diyenlere en iyi lawyerofdevil'den geldi.
  • Hll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.