Şimdi Ara

ağda anntivirus ve firewall için tavsiye verirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70 tane pc olan bir sistemim var. bu ağı devaml tarayacak bir virus programı arıyorum. tüm pc'ere zone alarm kurdum. pclerde norton antivurus var . tüm bilgisayarların güncellemesini tek bir yerden nasıl yapabilirim. sistemin internet bağlantısı yok. tavsiyeleriniz bekliyorm

• Tüm Bilgisayarların antivirus güncellemesini mi?
  • evet tüm bilgisayarların antivirus güncellemesi yapmak istiyorum?
  • Merhabalar ben yaptığın şey hiç doğru değil 70 pc 'de zone alarm demek 70 Pc 'de Standart bir virüs programı demen bir sorun olunca tüm 70 makinada sana aynı işi yaptırmak ve ciddi bir zaman kaybı demek oluyor..

Zone alarm yerine Xp 'nin kendi firewall 'ını kullamanı öneririm..
    Virüs programı olarak da Norton Coprate Edition ile tek noktadan tüm sistemlerin virüs uptade lerinin güncellenmesini sağlayabilirsin....

Ama bunlardan hariç çok basit ve etkili bir yöntem de mevcut ..
    bir firewall cihazı almak bu bir kerelik yapılan yatırım size virüslerden koruyacak , trojan vb.. yazılımlardan koruyacak , istenirse spam lardan koruyacak , hiç kimse sizin isteğiniz dışında bir web adresi ve vb.. yerlere giremiyecek .. birden fazla hattınız varsa hangisinde çıkıyım derdi olmayacak ..

Bu tarz bişey düşünürseniz size bunun hakkında detaylı bilgi verebilirim..

• Merhaba
    Network te bilgisayar sayın fazlalaştıkça daha profesyonel bir çözüm bulmalısın.
    iyi bir firewall ile bu sorunu çözebilirsin.
    Bir tane PC yi Firewall Server yap. üzerine Kerio Winroute Firewall ı kur.
    Gelen ve giden tüm e-mail ler ,ftp,http üzerinden bulaşacak tüm virüsleri daha içeri girmeden tek Pc ile önleyebilirsin.
    Terminallerin hepsine alacağın antivirüs yazılımı maliyeti ile bu dediğim çözümü hem daha uygun hemde daha pratik yapmış olursun. update edeceğin sadece Firewall Server var onu da auto yapıyor.

eğer internet bağlantın yok ise virüsler ya disket le yada Cd ile gelir. floppy ve cd leri bios tan kapat. Sisteme illa bir dosya filan gelecekse tek bir makinada antivirüs programı ile taradıktan sonra yüklemelerine izin ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiTim -- 23 Kasım 2005, 15:56:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.