Şimdi Ara

Age of Conan'da 1. Yıl Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 18 Haziran 2009; 12:04:29 >

• Güzel karakterler tebrik ederim benimde nerdeyse 1 yılı görüyor bu oyunu oynamam nice yıllara diyorum ayrıca karakterlerine bir geçmiş ekleyip anlatış tarzınıda taktir ettim 500 tavuk kaça patladı sana.

Bu arada pvp serverındasın sanırım hangi guild ? bu karakterlere gereken artık bundan sonra pvp lvl gerisi zaten var gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi # Ace # -- 8 Mayıs 2009; 16:39:04 >
  • 500 tavuk çok para tuttu abi yaaa

Fury PVP deyim, evet karakterlerimin Tier itemleri tamamlandığı için artık tek tek PVP lvl kasmaya başladım, ilk olarak Assasin ile başladım sanırım 20 gün sonra lvl4 olabilicem veya daha fazla olabilir

Guild olarak biraz sabıkalı guilddeyim Afternoon Delight, bir çok arkadaş AD guildinde olduğu için ayrılamıyorum eskiden Avatar guildindeydim hey gidi günler PVP lvl olayı uzun zaman alıyor her kestiğim adamdan 1xp almak can sıkıcı oluyor

• Avatar guildini tanırdım eskiden baya tanınıyordu abi kötü veya değil guild guilddir nerde dostum çoksa oraya sıvışmak en iyisi pvp lvl aynen kasmak zor bende hele guardian var pvp lvl 4 gördü sayılır pvp lvl 5 yaparsam ilerde bir ilke imza atarım çünkü guardian ile pvp lvl kasmak işkence tabi bu diğer karakterler içinde geçerli ama bizim yaptığımız az dps göz önüne alırsak benim işim daha zor ranger karakterimin pvp lvl 3, tos karakterim ise pvp lvl 2.5 ayrıca düşük lvlde az işkence yapmak için bir tane 40 dayanmış pvp lvl 4 görecek bs var bunu bu lvl tutup pvp lvl 5 yapacam düşük lvl katliyam yapmak amacımda.

Şuan oyuna az ara verdim ama hala hesap aktif az işlerim azalsın yeniden pvp lvl kasmaya devam AOC rulezZzZz.

• Valla sen PVP olayına sarmışsın hele guardianla lvl4-5 yapmak büyük olay tebrikler

benim assasin ve conqla oynayıp onları lvl4 yapsan var yaa ne iiii olur sana öle bir dua ederimki ne bu dünyada ne diğer tarafta sırtın yere gelmez hacı

abi millet pvp exploit zamanında çok kastı herkes lvl4-5 oldu o zamanlar ama işte bizim geç haberimiz oldu öğrendiğimizde patch gelmişti

• Ben esasında pvp delisi sayılmam pve oyuna ilk adımı attım hemen 80 lvl gördüm baktım olacak gibi değil oradaki karakteri bırakıp pvp geçtim orada ilk guardian açtım ama benimki pole yani azda olsa pvp iyiyim ama ne olursa olsun dps yerlerde çok gank yedim çok eziyet çektim ama yılmadım uzun süre onla uğraştım sonra ona ara verip ranger açtım bunla çok gank yaptım yemedim çok sevdiğim bir karakterdi düşük lvl uzun süre milleti kesitm ve sonra plvl ile lvl 80 yapıp arasıra girip takılıyorum en sonda tos açtım bunuda eski guildlerimde çok gerekli bir karakterdi az çok bunlada pvp lvl kastım tabi oyunun yapası değilşti pvp serverlar birleşti ve millet düşük lvlde pvp lvl kasmaya başaldı bende birkaç yabancı ve türk dostumla bu akıma uyup bs açıp düşük lvl 3-4 ay katliyam yaptım şu oyunu nerdeyse 4 aydır 40 lvl olan bs karakterim ile takılmışımdır ama gel görkü çok ağ çekiyorum bu kadar pvp lvl kascağıma guradianım üzerine odaklansaydım şuan pvp lvl 5 görmüştü arasıra pve serverı özlüyorum çünkü kaç zamandır korkusuz haritalar arasında gezindiğimin hatırlamıyorum gank ve word pvp gözü kör olsun ha eskiden şunu yapıyorlardı benim dostlar 20 kişi toplaşıyorduk ben kople birbirimizi kesme 5 kere kessiyoruz pvp exp 1 gelene kadar sonra bu işlemi herkez uyguluyordu haliyle buradanda baya pvp exp kaptım ama guardian pvp lvlli halis mulis alın teridir diğerlerinde her yol var bs hiç sorma.

Bence sen as karakterine odaklan derim diğerlerinin pvp lvl ile uğraşmayı zaman bırak bende zaman bol olsa her zaman yardım ederim ama yok.

• senin hayatında acılarla dolymuş be abi boş zamanlarımda giriyorum bende oyuna ama yok abi pvp olayı bir zaman sora yerinde saymaya başlıyor bilmiyorum ne olacak.

yeni gelecek olan patch ile birlikte pvp gearlar mor olacak ve tier 1-2 kadar etkili olacak ve insanlar sadece pvp gear kasacaklar. testlive de gearları incelediğimde gördüm pvp itemleri gerçekten çok daha etkili olacak. bu yüzden bir an once lvl4 olmak istiyorum bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • katil sürüsü gibi geziniyorsunuz desene takıldığınız yerleri söleyinde oralardan geçmim

senin karakterin ismi nedir üstad ve hangi server :-)
  • Benim karakter Fury pvp serverda Warllord adı takıldığımız yerler bellidir khes. genelde daha çok oluruz şuan karakterle ilgilenmiyorum ama guild için gerekli olur diye şifre birkaç yabancı guild dostumda var girip kullanıyorlar raidlerde herşey karşılıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.