Şimdi Ara

Age of Conan-Warhammer Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • warhamerı alsam cüsse gelişme gibi özellikleri varmış oyüzden alırım.AOC i alsam solo bir oyuna benzior ben böle dağlarda ormanlarda yanlız takılmayı severim o yüzden alabilirim ama eger adamın içinden geçme olmassa online özelliğini kaybeder galiba o özellik ilk 20 level için geçerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

warhamerı alsam cüsse gelişme gibi özellikleri varmış oyüzden alırım.AOC i alsam solo bir oyuna benzior ben böle dağlarda ormanlarda yanlız takılmayı severim o yüzden alabilirim ama eger adamın içinden geçme olmassa online özelliğini kaybeder galiba o özellik ilk 20 level için geçerli

ilk 20 lvl single oynuyomuşsun sonra onlinea geçiyomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka
    en güzel olay ise bi adamın npc nin içinden geçemezsin adama çarpacaksın yani.

Eğer bu oyun böyle bir sistemle gelirse en iyi ihtimalle çıktıktan 1-2 ay sonra anormal bir sistem değişikliğine giderler. Çünkü adam içinden geçme olmadan şehirlerde yürüyemessin bile. Yada serverlar 300-500 er kişilik falan olmak zorunda kalır.

İnşallah böyle bir mallık yapmazlar. Yada daha basit bir şekilde sadece düşmanlarının içinden geçmeme diye bir sistem koyarlar.

ultımadaki gıbı yapabılırler kımın staminası coksa bırbırını ittirip gecer

• str si fazla olan itip geçti diyelim , tauren gibi bi sınıfı, büyücü class ı nası ittirecek ?
    bişey demeden geçemicem who daki büyü grafikleri berbattı gerçekten ...
    quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

quote:

en güzel olay ise bi adamın npc nin içinden geçemezsin adama çarpacaksın yani.

Eğer bu oyun böyle bir sistemle gelirse en iyi ihtimalle çıktıktan 1-2 ay sonra anormal bir sistem değişikliğine giderler. Çünkü adam içinden geçme olmadan şehirlerde yürüyemessin bile. Yada serverlar 300-500 er kişilik falan olmak zorunda kalır.

İnşallah böyle bir mallık yapmazlar. Yada daha basit bir şekilde sadece düşmanlarının içinden geçmeme diye bir sistem koyarlar.

ultımadaki gıbı yapabılırler kımın staminası coksa bırbırını ittirip gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 8 Aralık 2007; 19:51:30 >

• İçinden geçme gibi birşey olmazsa kıllığına salak yerlerde durup birşey yaptım sanan adamlar olur çok,örnek;bg masterlarının üzerinde durup sıra aldırmayan ve komik olduğunu sanan taurenler,hafif bir tartışmadan sonra bozuyorum ama adam hala bekliyor aptal aptal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

age of conan süper gibi ama who dan bi yol olmaz gibi ...

Age of Conan iddia ettigi seyleri yapabilirse, cok oyuncu toplar..

Ama yinede WHO yide bir kalemde silmemeli bence, Kanadada yasiorum ve burda inanilmaz bir Warhammer(masa ustu role play) fan kitlesi var, simdilik vaatettikeri gibi olicak gibi gozukmesede , bu adamlarin inanilmaz bir Fantezi(FRP) gecmisi var, uzun vadade update ve yeni ek paketlerle basariyi yakaliycaklardir...
  • Aoc te çarpışma problem olmaz. Oyun mekaniği farklı çünkü. Harita yine büyük ama daha fazla player şehri var. Guildler bile kendi kalelerini şehirlerini inşa edebiliyor. Npc ler sabit değil, hareket eden, dolaşan tipler. Npc yi yerinde bulamayınca gidip tavernde içki çerken bulmak gibi durumlardan bahsediliyor. Sanırım bu boyutta bir proje için çarpışma sorununu da düşünmüşlerdir. Zaten funcom da boş bir firma değil. Tek güvendiğim o. Yoksa Conan gibi mükemmel bir karakteri berbat oyunlarla harcayan firmalar olmuştu daha önce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Güntülü

quote:

en güzel olay ise bi adamın npc nin içinden geçemezsin adama çarpacaksın yani. ayrıca barlar var giriyosun biraları içip oyuncularla dövüşüyosun. orda silah büyü kullanılmıyo herkez tekme tokat sandalye masa şişe ne bulursan vericen beynine milletin.

bu en güzel olay dediğin şey en kötü şey aslında. oynanabilirliği oyun zevkini sıfıra indiren birşey. başka oyunlarda yaşadım ordan biliyorum. çok bağırırsın pvp yaparken çekilsene ulan önümden diye.

tabi haklısın arkadaşım zevk meselesi aslında. fakat şöyle söyleyeyim ben stres atıyorum önümdeki herife çıksana lan önümden ayı vs deyince ayrıca serverler wowdaki gibi kalabalık olmayacağı için çokda sorun olmyacak gibi duruyo. tabi kişisel tercih ben alıp deneyecem beğenmezsem almışım xboxumu zaten pata küte oynarım:)

YAZIMDAN SONRA EN ÇOK AKLINIZA TAKILAN İÇİNDEN GEÇME KONUSU oldu sanırım. Ilk önce şunu belirteyim bu oyunu yapan adamlar ufaklıklar değil. kod yazmak için adamlar kendilerini öldürüyor. bende bilgisayar/programlamacılık kasıyorum. ilerdede yapay zeka üstüne dahada çok şey öğrenmek istiyorum.

neyse geleyim sadede bu adamlar işini bilir 2 kişilik kapıda yapmazlar. Nasıl olucak derseniz bilmiyorum. fakat bir arkadaşımın arkadaşı conanı yapan firmada çalışıyor. ona sorarım oda bana anlatır ve bende size yazarım.

Hepsinden önemlisi kapıdan geçtim geçmedim diye bir oyun kıyaslanmaz. ayrıca herguild kendi şehrini yapıcak. tek taşına kadar. guildler birbirlerine saldırıcak. bunlarıda çıtlatalım bilmeyenlere.(ayrıca tauren gibi iri kıyım tipler yok. en irileri conan kadar diyeyim size. arnold kadar yada:) fakat shamanlar bear shaman. ayı modlarında en iri onlar olur.

en son olarak şunu diyeyim microsoft conan ı destekliyor. sponsoru gibi birşey yani. xbox la playstationu paraladı zaten oyun piyasasını oyacaklar. onlinedede bu böyle olucak. garanti belgesi microsoft yani:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 9 Aralık 2007; 0:35:11 >

• Evet sitesinden AoC'nin hakkında bilgileri okudum baslamayı düsünüyorum gercekten güzel bir konusu,ırklar,harita vs. 'si var ama benim merak ettigim bir sey var sitede verilmis olabilir ben dikkat etmemis olabilirim bu yüzden sorucam bu oyun simdi 20 lwl'e kadar parasız sonra paralımı olacak?Parasız olmazsa bu oyuna diger online oyunlardan ( KO,SRO V.b) bu oyuna büyük bir yöneliş olur diye düsünüyorum böyle bir sey olmasıda oyunda lamerlerin olusması,kücük yastaki cocukların bu oyunu oynaması demek olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Evet sitesinden AoC'nin hakkında bilgileri okudum baslamayı düsünüyorum gercekten güzel bir konusu,ırklar,harita vs. 'si var ama benim merak ettigim bir sey var sitede verilmis olabilir ben dikkat etmemis olabilirim bu yüzden sorucam bu oyun simdi 20 lwl'e kadar parasız sonra paralımı olacak?Parasız olmazsa bu oyuna diger online oyunlardan ( KO,SRO V.b) bu oyuna büyük bir yöneliş olur diye düsünüyorum böyle bir sey olmasıda oyunda lamerlerin olusması,kücük yastaki cocukların bu oyunu oynaması demek olur.

oyun lvl 20 ye kadar single player gibi oynanıyor. yani lvl 20 ye kadar karakterinizi tanıyorsunuz. etrafta lvl 20 ye kadar hiç bir oyuncuyu göremeyeceksiniz. hordeysen barrenste allysan westfall(sanırım) ı single player olarak 20 lvl yaptığını düşünebilirsin.

lvl20 ye kadar oynamak için orjinal pakete gerek varmı? online olmam gerekiyormu? evet oyun orjinal olucak aidatınıda ödeyeceksin ve online olman gerek. yani kullancıı adı ve şifreyle giriceksin. oyunu single player gibi oynayacaksın ama aslında serverde olucaksın.

Peki karakteri tanımak dışında anlamı varmı? evet var.(bunlar tamamen fikrim hiçbir yerde okumadım doğrumu bilmiyorum)

1-gereksiz latency artışını engeller.

2-altchar açıp zevkine takıldığında serverde yoğunluk oluşması engellenir.

3-LVL 1 itler özel mesaj atarak gold yada power lvl ing reklamı yapmaz.

4-Gene gold satan itler lvl 20 ye kadar gelip reklam attığında GM ye rapor ederseniz beynine ban yer. şimdi bunu deyince ha lvl 1 ha 20 diyeceksiniz. onuda şöyle açıklayayım lvl 1 charı wowda gold satıcıları açıyor binlerce reklam mesajı atıyor daha sonra charı siliyor GM lerde silinen charı tespit edemeyip herifin accountuna ban ı yapıştıramıyor. anlayacağın conanda gold satıcısı lvl 20 ye gelecek mesaj atacak char silecek uzun iş. böylece satışını internetten yapıp serverin içine edemeyecekler.

• Yani orjinal olacak derken wow gibi internetten indirmicez satın alacaz birde üyllik paralı demek istiyorun demi?
  • aoc cok güzel olacak gibi , özellikle oyunun mekan ve müziklerine hayran kaldım diyebilirim ...
  • Bu oyunun ne zmn sunulacagı hakkında bir bilginiz varMI?
  • sanırım yanılmıyorsam 2008 sonlarına doğru daha var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAMIK -- 9 Aralık 2007; 23:26:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.