oyunun ilk çıkışındaki, yani khitai paketi öncesi açık olan zindanlar (t2-t3 raidler house of crom, ampitheater of karutonia raidler hariç f2p)
oyunu sadece pvp ve minigameler için düşünen arkadaşlar kaçırmasın. 10 gold şu an satın alabilecğeiniz her zırha yetmektedir.
iyi güzel de oyunda arkadaş sıkıntısı var.Tek başına olmuyo hele ilk defa oynayanlar için.Pvpde 4-5 lvl düşük adamları kesebiliyorum.Sınıf assassin .Yokmu Fury server nda oynayan bi cengaver :D
Arkadaşlar biz bir kaç arkadaş tekrar başlıyoruz. Ben vakti zamanında hox kasmıştım baya sağlam grafikleri vardı ama ben ilk zamanında yani daha yeni beta bitmişti oyuna başladığımda büyük zevkle almıştım oyunu çok grafik bugları vardı ama ona rağmen çok güzeldi ve lvl 71 olmuştum. Sonra bir çok sıkıntı yaşandı ve bırakmıştım hatırlamıyorum nedenini. Eğer ki sizin oynadığınız bir server var ise beraber takılabiliriz. Saygılar.
Vay be yıllar önce oynamıştım. Geri başlamak isterim de şu an durum nedir? Serverlar, karakterler fln?
Arkadaşlar şu an oynanabilecek en iyi server Crom. PvP-PvE olukça aktif bir server. Grup veya raid kurduğunuzda adam bulma sıkıntısı olmuyor. Baya da Türk var.
şu an oyunda durum nedir? diye sorulmuş.
fury'de oynadığımdan fury için şunları söyleyebilirim;
- akşam saatlerinde, işten eve geçtiğimde mini game bulmakta zorlanmıyorum. - 6 kişilik bir arkadaş grubun var ise raide gitmeden, zindanlar ile üstünü full düzebilirsin. - bir zamanlar büyücüler, bir dönem dark templarlar op deniyordu. bana göre oynamayı biliyorsan her şekilde karşıdaki adamı alıyorsun. şu sıra conq'lar diğer soldierlara göre daha güçlüler. özellikle t4 raid yapan oyuncular olabildiğine zorluyorlar. - pug raid falan yok denecek kadar az. arada t1 ve w1 pug toplandığı oluyor. fakat kalabalık bir guildda olmayan ben bir raid alliance içindeyim. t3, 3.5 ve 4'de gidiyorum. bunlardan sadece t3ü bitirebiliyoruz ama bana göre khitai var iken t3e gerek yok. - "dragon spine" adında yeni bir map geldi. hem end game görev bulabilecğein hem de pvp yapabileceğin. güzel, eğlenceli bir mekan. ama sadece premium oyunculara açık.