quote:Orijinalden alıntı: naklovvolkan v 1.0c yi v1.0 a döndürmek conquereros silip yeniden yükleyip patch ini yüklemeyeceksin, v 1.0 ı v1.0c ye döndürmek için patchini yükleyeceksin. Bu ikisinden birini yapmadığın taktirde oynayamazsın... 1.0c patchini yuklemeye calisiyorum sistemde yuklu degil diyor oyun icin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
HAMACHİ AGE OF EMPİRES 2 CONQUEROR 1.0 PREMİUM AĞ. ORTALAMA ONLİNE 30 - 50 AĞ ADI : TS-AOE ŞİFRE : 1 Benim nick Blackrose görürseniz yazarsınız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. 1.0 patch isteyenler özelden yazsınlar akşam üzeri eve gidince göndereyim.
aglarım dolduğu için yeni ağlar açtım buyrun beklerim AOE conq v1.0 Ag adı:ageofonlineoyna sifre:123 Ag adı:ageofonlineoyna2 sifre:123 Ag adı:ageofonlineoyna3 sifre:123
arkadaşlar agız tadıyla age of empires 2 oynayacak arkadaş varsa hemen ag kurup adının verirse oynayalım.
beyler ağlar dolu buyrun oynayalim 3 5 ağğ kurdum bağlanalm gelin aeo2t aeo2t1 aeo2t2 aeo2t3 aeo2t4 ağlar bunlar şifre 123 acil bekliyorum