Şimdi Ara

Age of Empires: Castle Siege [WP ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
18.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yüzbaşım, xbox id niz nedir bende böyle bi kişi bulamadık diyor, yazarsanız ben ekleyim sizi**
  • pomakemir kullanıcısına yanıt
    xbox id niz nedir, onu yazarsanız age of empire castle siege içinde ekleyebilirim
  • Cem766 kullanıcısına yanıt
    xbox ta cem766 (profil adı), UnboundPlane41 olarak (castle siege) adı
  • Oyunun androide gelme ihtimali var mı ya Wp kullaniyorken oynuyordum bayağı da ilerlemistim ama androide geçince bırakmak zorunda kaldım. Var mı bir bilgisi olan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Oyunun androide gelme ihtimali var mı ya Wp kullaniyorken oynuyordum bayağı da ilerlemistim ama androide geçince bırakmak zorunda kaldım. Var mı bir bilgisi olan

pc den oyna. win 8 ve 10 da on numara oynanıyor
  • beyler age 9, 1200 küsür taçlı hesabı devredeceğim. ilgilenenlere duyurulur. fiyatta anlaşırız.
  • APPSTORE a da gelmiş oyun. artık iphone almak için bir neden var :)
  • biuu kullanıcısına yanıt
    köyünüzde keep age kaç :) düzeniniz hoşuma gitti boşuna bozmayayım köyü
  • quote:

Orijinalden alıntı: haşlanmışyumurta

köyünüzde keep age kaç :) düzeniniz hoşuma gitti boşuna bozmayayım köyü

Oyunu bırakalı çok oluyor.
  • bu yeni geleni çözemedim ben
  • Beyler en iyi komutan hangisi ya bilen varmı savaşta onu kullanıcam şuan Saladin yani Selahattin eyyubi yi kullanıyorum trebuchet ateş mancınığı görevi görüyor bundan daha güçlü olan hangi komutan var biliyor musunuz? Bu arada daha 6. çağdayım
  • L535 kullaniyorum oyun tam ekran olmuyor . Sanal tuslarin oldugu yerde ekran bitiyor tam gorunmuyor ikonlar . Oyunda goruntu ayari falanda bulamadim .
    Birde baskalarina saldiriyorum . Savasta hic askerim olmese bile sehre donunce bastn asker yapmam gerekiyor. Normaldede boyle mi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @efsaneturk55 En iyiden ziyade hepsinin farklı özellikleri var. Sizin taktiğinize en uygununu seçmeniz gerek.
    @tabzana Savaşta kullandığın her askeri yeniden eğitmen gerekir, ölmeseler bile bu böyle. Bu tür oyunların hepsinde böyledir.
  • ben en çok charles ve edward ikiliyi kullanırım biriyle toplu duvar saldırısı yapıp, diğeriyle kaleyi yıkarım. Sonra da yağma...
  • ABDULLAH3811 A kullanıcısına yanıt
    edward ı kullanmıştım bi kere müthiş bişe ya ama daha açamadım çok istiyor charles i hiç denemedim deneyecem saol
  • arkadaşlar bu oyunu dondurma durdurma pasife çekme gibi bir şansımız varmı.uzun süre oynama imkanım olmayacak,hesabı tarlaya çevirmesinler bari.
  • yoldagezen kullanıcısına yanıt
    Oyunu cihazdan sildiğinizde hemen veya bir süre sonra pasif duruma geçiyor diye biliyorum. Şahsen bi ara silmiştim, uzun zaman sonra yeniden yüklediğimde son gelen saldırı 150gün once olarak görünüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 9 Kasım 2015; 21:52:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Oyunu cihazdan sildiğinizde hemen veya bir süre sonar pasif duruma geçiyor diye biliyorum. Şahsen bi ara silmiştim, uzun zaman sonra yeniden yüklediğimde son gelen saldırı 150gün once olarak görünüyordu.

Eyw hocam bir deneyim ama önce champion 5.lvl bitsin :) direkt silecem,dediğinizde doğruluk payı olabilir çünkü Xbox Live alanından oyun kaldırıldığı zaman kapanabilir pasif durumu geçme olasılığı yüksek,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bana 1020 yi sattırıp 1520 aldırabilicek güzellikte :)
  • Beyler nasıl ama yorumları alayım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.