Bildirim
Age of Empires IV [ANA KONU] (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Oyun Türkçe altyazılı gelirse süper olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bakış açınız doğru hocam. Belki yapmak istemeyebilirler, tersten bakalım belki buradaki tecrübelerini yeni AoE oyununa aktarmak isteyebilirler. Tarihi backgrounda sahipler çünkü. Sizle traileri da farklı yorumlamışız hocam. Sizin bakış açınız daha mantıklı ama. Ben ilk çağlardan başlayıp, tüm çağları kaplayacak mi acaba demiştim. Ama "New age is upon us" sanırım dediğiniz gibi sonrası. Bu da çok mutlu ediyor beni. Hocam E3 dediğiniz ne zaman?
Her şey mümkün şu noktada. Company of heroes'a benzer mekanikli bir aoe4 bile görebiliriz, böyle bir şey olursa millet çok fena isyan edebilir
11-14 haziran arası olacak E3. Bir sızıntıya göre aeo4'ün çıkış tarihi video ile duyrulacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4C161DF0 -- 21 Mayıs 2019; 20:5:57 > -
ww2 donemi olur insallah
Hocam ben o mekaniği sevmedim ya. Biraz oynadım çok hoşuma gitmedi. Mekanik klasik Age Of, Rise Of Nations tarzı olmalı. Rise of Nations gelişmiş versiyonu gibi bekliyorum ben.
Ov yea inşallah söyle ayrıntılı bir Trailer koyarlar.
Oyunun ismi imparatorluklar çağı olduğundan hiç sanmıyorum ben bu dönemlerin işleneceğini açıkçası. -
Onun riskini almaları çok düşük ihtimal bence ama hiç belli olmaz tabi. -
İlk oyunda da uygarlıklar vardı. Bu uygarlıklara, bir imparatorluk diyebilir miyiz bilmiyorum hoca. Yani o kadar katı ayrım olur mu bilemiyorum. Ha şu da var 1. Dünya savaşında bile imparatorluklar hala mevcuttu. Osmanlı, Avusturya Macaristan vs. O dönemi bile işleseler kafi. Naziler bile kazandığı topraklar sonra imparatorluk kapsamina girebilir.
Diğer Age of Oyunları gibi tek düze olmaması gerekir bir çok özellik ve yenilik ile çıkmaz ise patlar bu oyun.
Yani sadece grafik odaklı yapıp hiç bir yenilik getirmeden çıkarmazlar inşallah. -
Bulunsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2D'nin keyfi bir başkaydı.
Red alert serisi hakkinda duyuru olacak mi ?
geliyor gönlümün efendisi -
Oyun ne zaman cikacak?
umarım kasıntı bir şey çıkarmazlar ortaya -
Fos çıkmasa bari. 2007'den beri ilk defa heyecanlandık.
Tüm aoe definitve edition oyunları Steam'e geliyormuş. Aoe4'de %99 steam'e gelecek demek bu. Aoe1 definitive edition sadece microsoft store'a çıkmıştı ama artık vazgeçmişler bundan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4C161DF0 -- 30 Mayıs 2019; 18:34:48 >
-
Takip.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X