Şimdi Ara

Age of Empires IV [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
33
Favori
35.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam biraz Company of Heroes oynadım sanki konseptler farklı gibi yanlış mıyım? Bir uygarlık bir devletten ziyade daha çok ordularla savaşıyorsun gibi. Benim kastettiğim bu Rise of Nations'daki gibi ekonomiye dayalı bir devlet yapısı. Bildiğiniz gibi 1'de ilk uygarlıklardan başladık yola. 3'de Yeni Çağ vs. kadar geldik. 4'de ben Sanayi devriminden sonrasını konu alıp, Dünya savaşları tarihine bağlamalarini çok isterim. Campaignler ile vs. zenginleştirilebilir. Şöyle stratejik olarak Barbasso Harekatını veya Çanakkale savaşını yapmak isterim. Yani sadece WW2'dan ziyade Sanayi Devrimi ile başlayan çağ, Soğuk Savaş dönemine kadar süregelebilir oyun içinde. Zaten planları buydu Ensemble Studios batmadan önce. Şu meşhur resimdeki gibi

Age of Empires IV [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun Türkçe altyazılı gelirse süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Hocam biraz Company of Heroes oynadım sanki konseptler farklı gibi yanlış mıyım? Bir uygarlık bir devletten ziyade daha çok ordularla savaşıyorsun gibi. Benim kastettiğim bu Rise of Nations'daki gibi ekonomiye dayalı bir devlet yapısı. Bildiğiniz gibi 1'de ilk uygarlıklardan başladık yola. 3'de Yeni Çağ vs. kadar geldik. 4'de ben Sanayi devriminden sonrasını konu alıp, Dünya savaşları tarihine bağlamalarini çok isterim. Campaignler ile vs. zenginleştirilebilir. Şöyle stratejik olarak Barbasso Harekatını veya Çanakkale savaşını yapmak isterim. Yani sadece WW2'dan ziyade Sanayi Devrimi ile başlayan çağ, Soğuk Savaş dönemine kadar süregelebilir oyun içinde. Zaten planları buydu Ensemble Studios batmadan önce. Şu meşhur resimdeki gibi

Evet hocam farklı konseptler. Aslında öyle ekonomi ve base inşa etme tabanlı bir ww2 temalı aoe oyunu gelmez değil gelebilir tabi ki ama relic yaptığı için "yine 2.dünya savaşı yapmayalım artık" demiş olmaları daha yüksek ihtimalli geliyor bana. Tabi ki imkansız değil. Ben şahsen orta çağ'da geçmesini isterim ama modern veya uzay savaşlarına gitmedikleri sürece problem değil benim için. E3'de belli olur artık, bakalım ne olacak. Bu arada trailer'da; aoe 1, 2 ve 3'ün resimleri çıktıktan sonra adamın "a new age is upon us" demesi aoe3'ün geçtiği tarihin ilerisinde geçeceğini kastediyor olabilir, hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4C161DF0 -- 21 Mayıs 2019; 17:12:50 >

• Bakış açınız doğru hocam. Belki yapmak istemeyebilirler, tersten bakalım belki buradaki tecrübelerini yeni AoE oyununa aktarmak isteyebilirler. Tarihi backgrounda sahipler çünkü. Sizle traileri da farklı yorumlamışız hocam. Sizin bakış açınız daha mantıklı ama. Ben ilk çağlardan başlayıp, tüm çağları kaplayacak mi acaba demiştim. Ama "New age is upon us" sanırım dediğiniz gibi sonrası. Bu da çok mutlu ediyor beni. Hocam E3 dediğiniz ne zaman?

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Her şey mümkün şu noktada. Company of heroes'a benzer mekanikli bir aoe4 bile görebiliriz, böyle bir şey olursa millet çok fena isyan edebilir

11-14 haziran arası olacak E3. Bir sızıntıya göre aeo4'ün çıkış tarihi video ile duyrulacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4C161DF0 -- 21 Mayıs 2019; 20:5:57 >
  • ww2 donemi olur insallah

• Hocam ben o mekaniği sevmedim ya. Biraz oynadım çok hoşuma gitmedi. Mekanik klasik Age Of, Rise Of Nations tarzı olmalı. Rise of Nations gelişmiş versiyonu gibi bekliyorum ben.

Ov yea inşallah söyle ayrıntılı bir Trailer koyarlar.

Oyunun ismi imparatorluklar çağı olduğundan hiç sanmıyorum ben bu dönemlerin işleneceğini açıkçası.
    Onun riskini almaları çok düşük ihtimal bence ama hiç belli olmaz tabi.
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    İlk oyunda da uygarlıklar vardı. Bu uygarlıklara, bir imparatorluk diyebilir miyiz bilmiyorum hoca. Yani o kadar katı ayrım olur mu bilemiyorum. Ha şu da var 1. Dünya savaşında bile imparatorluklar hala mevcuttu. Osmanlı, Avusturya Macaristan vs. O dönemi bile işleseler kafi. Naziler bile kazandığı topraklar sonra imparatorluk kapsamina girebilir.

• Diğer Age of Oyunları gibi tek düze olmaması gerekir bir çok özellik ve yenilik ile çıkmaz ise patlar bu oyun.
    Yani sadece grafik odaklı yapıp hiç bir yenilik getirmeden çıkarmazlar inşallah.
  • Bulunsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2D'nin keyfi bir başkaydı.

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Red alert serisi hakkinda duyuru olacak mi ?

• geliyor gönlümün efendisi
  • Oyun ne zaman cikacak?

• umarım kasıntı bir şey çıkarmazlar ortaya
  • Fos çıkmasa bari. 2007'den beri ilk defa heyecanlandık.

• Tüm aoe definitve edition oyunları Steam'e geliyormuş. Aoe4'de %99 steam'e gelecek demek bu. Aoe1 definitive edition sadece microsoft store'a çıkmıştı ama artık vazgeçmişler bundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4C161DF0 -- 30 Mayıs 2019; 18:34:48 >

• Takip.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.