Şimdi Ara

Age of Empires Sevmeyenler Derneği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Age of efsanedir. yeni harita yapma bölümünde kendimi son level yapıp düşmanları en alt seviyeden başlatıp. Onların gelişmesini izlerdim hey gidi günler

bu arada 98 2004 arasından falan bahsediyorum o zamanlar oynanacak bi fifa vardı sonradan cs ve half life duyuldu onlarıda cafede oynamaya başladıydık onlarda ayrı efsanedir. Şimdi cs go efsane tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 5 Mart 2015; 18:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbolsong

Komünistler Moskovaya!

yaz hacı yaz ben bu oyun serisi kadar overrated oyunlar daha gormedim hiçbi numaras yok. iki üç arkadaşın zoruyla aeo3 oynadık kıçı kırık 4 5 birim var strateji oyunu diye çocuk kandırıorlar. cm 03 04 de strateji yapamazsan gs 3. lige düşüyordu ben stratejiyle tokatspotu 4. ligin 2. kolundan şampiyonlar ligi şampiyonu yapmıştım ayık olsun sonra microsoftun yaptığı şeye oyun mu denır balondur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Age of efsanedir. yeni harita yapma bölümünde kendimi son level yapıp düşmanları en alt seviyeden başlatıp. Onların gelişmesini izlerdim hey gidi günler

bu arada 98 2004 arasından falan bahsediyorum o zamanlar oynanacak bi fifa vardı sonradan cs ve half life duyuldu onlarıda cafede oynamaya başladıydık onlarda ayrı efsanedir. Şimdi cs go efsane tabi.

Ben dünkü çocuk değilim bilader dediğin dönemlerde yaşadım ben de. Fifa 2000'de abimle birlikte oynardık tabi Galatasaray yoktu onda Beşiktaş Fener maçı yapardık hep

quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alıntı: Symbolsong

Komünistler Moskovaya!

yaz hacı yaz ben bu oyun serisi kadar overrated oyunlar daha gormedim hiçbi numaras yok. iki üç arkadaşın zoruyla aeo3 oynadık kıçı kırık 4 5 birim var strateji oyunu diye çocuk kandırıorlar. cm 03 04 de strateji yapamazsan gs 3. lige düşüyordu ben stratejiyle tokatspotu 4. ligin 2. kolundan şampiyonlar ligi şampiyonu yapmıştım ayık olsun sonra microsoftun yaptığı şeye oyun mu denır balondur

Bu adamın dediklerini iyi ezberleyin, seni kapalı olmasına rağmen torpille derneğe aldım.

• Grubun adini degistirin bence.
    "Age of Empires oynamayi beceremeyenler" yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Severim ama overrated olduğunu düşünüyorum. Starcraft, Red Alert, Warcraft gibi daha iyi olan oyunlar varken bu oyuna en iyi strateji diyen ciddi bir kitlenin olması gözümde overrated yapıyor.

• Konuya bak. Derneğe bak.

• Yürüyen Ölü kullanıcısına yanıt
    gerçek efsane <3 duygulandım be

• Arkadaşlar ben size hakaret etmiyorum ve benim gibi aoe sevmeyenleri bir çatı altında buluşturmaya çalışıyorum, lütfen seviyenize biraz dikkat edin. Düzgün üslubuyla oyunu beğendiğini ama overrated olduğunu düşünen arkadaş gibi olsa hepiniz bu forum daha farklı bir yer olurdu.
  • bu dernek yaşamaz
  • Derneğimizin 1. günü hayırlı olsun. AoE sevmeyenler bu çatı altında buluşuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.