Sizlere bir mobil oyunu tanıtacağım.Bu oyun Old School pixel rpg'nin en güzel işlenmiş hali.Ayrıca çok çeşitli bir içeriği de var.6 tane ırk,her bir ırk kendine özgü avantajlara ve çeşitliliğe sahip.İnsanlar var,güzel dengelenmiş ve gayet güçlü bir ırk.Elfler var,bildiğiniz gibi anlatmama gerek yok herhalde.Cüceler var,teknoloji bakımından en gelişmiş ırklardan biri.Karşılarında Undeadlar,yani iskeletler,ruh çağıranlar ve ölümsüz savaşçılar.Orklar var,uruklar ve caragor rider gibi Lotr'den bileceğiniz unitleri de içeriyor ayrıca bana göre en güçlü ırk.Son olarak birde Scaledfolks denilen yaratıklar var,bu ırkı ben de tam olarak çözemedim.Campaignlere gelecek olursak çeşitliliği çok fazla.Lotr ve WoW'dan da haritalar var.Isterseniz Map Creator'da kendi map'inizi yapıp daha sonra marketplace'de satışa koyabiliyorsunuz,başka oyuncular oynama isterse 2 elmasa satın alabiliyorlar.6 ırkı da oynayabiliyorsunuz ama multiplayerde oynarken unitlerin hepsi açık değil.Açmak için seçtiğiniz ırkın geliştirmelerini yapmanız gerekiyor,bunuda elmaslarla yapıyorsunuz.Elmasları kazanmanın birçok yolu var,oyun içinde gözüküyor zaten.Eğer bir fikriniz varsa oyunun forumunda yada discordunda diğer kullanıcılarla tartışabiliyorsunuz.Belki sizin fikriniz gelecek güncellemede olur,kim bilir ? Oyundan bir görsel. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufsozkara -- 13 Temmuz 2021; 19:28:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim