Dostum boşver h.a yı hiçbi işe yaramıyor anca ay çıkaracağın zaman işine yarar sen a.a ile devam et çok iyi bir gemi yanındada kru olsun tabii
ha veya aa yalan arkadaş anladım bunu hele ha patlamaktan başka bi halta yaramıyor şu aralar elimde mal kalırsa kru+kom basmaya çalşıyorum adamın teki yüzünden 57krum patladı şero.. şimdiye 90krum olcaktı ne güzel olurdu.
hafif avcılardan anca yem olur başkada bişey olmaz
Kruvazör+ Ha
Serverına göre değişir ya da düşmanlarına göre. Her geminin avantajlı olduğu bir gemi var.
Benim tercihim ha olur.Kru veya komun yanında yem olarak çok iyi gidiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: DarkKiller
quote:
Orjinalden alıntı: Moja
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
quote:
Orjinalden alıntı: kkkkariman
bence simdilik kru+ha bas oyun ilerdekce kom basarsin
ha lar savasta ılk gıden unıte olur.aa yoksa dırek kru gıder aa kruları cok guzel korur. o yuzden aa derım ama yenı fılo bascaksan ha ıle basla.
bende 20 k kadar aa var 107 k ha 12k krru işte orana sen bak
Hafif avcı iyidir zararı azaltır.
Hafif avcı, maliyet/verimlilik oranına göre oyundaki en güçlü gemidir. Ölüm yıldızı ve kruvazör dışında tüm diğer gemi türlerine karşı çok etkilidir. İmalatında deuteirum istemez. Çok ucuzdur. Yakıt sarfiyatı çok azdır. Bu nedenlerle ben ağır avcı üreteceğine hafif avcı üretmeni tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme