Şimdi Ara

AGİR BUNALİMDAYİM YARDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok buyuk bir bosluktayim yardim edin . Herseyim hayatim dedigim insan artik intihar meyillisi oldugumu saniyor .4.5 yillik bi iliskim vardi artik sona getirdim kizi ve benim icinde son gibi geliyor yasamak istemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sizce intihar mi cozum yoksa tedavi olmak mi ama l ben ne olursa olsun onunla devam etmek istiyorum

• Belki düzelirseniz sizi bırakmaz yani tedavi olun buna değecek biriyse sevdiğinizi görür onun için bir şey yapmış olursunuz. Ha bırakırsada öyle biri için değmezmiş dersiniz intihar kesinlikle değmez buna...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalim bugun randevu aldim psikologtan duzelmeyi istiyorum en cokta o geri donmesi icin ama akil verirseniz cok iyi olur. Neler yapmam gerek nasil geri kazanirim bu tarz seylerden yardim istiyorum sizden

• Bu ne biçim iştir arkadaş, önüne gelen intihar edeceğim diyor.

• 5 yıllık ilişkide artık evlilik zamanı gelmiş. nereye kadar ilişki ilişki !
    ben de 5-6 yıl sonra evlendim gerçi ama işe gir para bul falan derken şartlar ancak olgunlaştı.

ha ben de bir ara ayrılalım dedim olmuyor evlenemiyoruz vs diye ama sonra düzeldi işler şükür, kpss den 88-89 puan alarak atanamamış paunı yakmıştım, öyp den çok istediğim yeri 0.006 paunla kaçırmıştım, öğretmenliği 0.02 puanla kaçırınca dedim artık olmuyor ben vazgeçeyim ya bu nedir arkadaş... ama hata etmişim.

biraz daha çabalamam gerekiyormuş. oldu sonunda. size de hayırlısını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Mayıs 2020; 11:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

5 yıllık ilişkide artık evlilik zamanı gelmiş. nereye kadar ilişki ilişki !
    ben de 5-6 yıl sonra evlendim gerçi ama işe gir para bul falan derken şartlar ancak olgunlaştı.

ha ben de bir ara ayrılalım dedim olmuyor evlenemiyoruz vs diye ama sonra düzeldi işler şükür, kpss den 88-89 puan alarak atanamamış paunı yakmıştım, öyp den çok istediğim yeri 0.006 paunla kaçırmıştım, öğretmenliği 0.02 puanla kaçırınca dedim artık olmuyor ben vazgeçeyim ya bu nedir arkadaş... ama hata etmişim.

biraz daha çabalamam gerekiyormuş. oldu sonunda. size de hayırlısını dilerim.
    Neresi oldu özel mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    Kiz boyle yazdi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok memurum.
    bi yere gittim sonra yer değiştirdim. yine değişebilir tıp okuyorum. karışık yani benim iş durumu.
  • İntihar edince acılar dinmeyecek, kendinizi sevmeye başlayın ve yoga yapın:
    Yoga Academy TVyoutube
    Yoga başlangıç çalışması -1.gün
    https://www.youtube.com/watch?v=0_YJg8eaZXM&t=580s
  • medogan kullanıcısına yanıt
    Once kendime inanmam gerek ama maalesef daha bu bile ortada yok

• Kardeşim Dünya büyük. Kendini kapana kıstırma.
    Gez,dolaş, yeni insanlar tanı, hayattan zevk al. Seni mutsuz eden hele hele kıran bir insan için düşünmeye değmez. Düşünürsen kendine zulmetmiş olursun ve o kıymetli aklını kullanmamış olursun.
    Bağlandığın birinden kopmak zordur ama bağlı kalıp kederlenmek daha zordur.
    Psikolog vs boş ver. Çık dışarı gez. Hobi edin. Yaşamayı sev. Ama virüsten uzak dur bak dışarıdayken

• PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    Valla cok denedim kafa dagitayim dedim neler neler yaptim ama birseyle bile ugrasirken hep aklimda o olsa boyle yapardi boyle soylerdi diyerek geciriyorum hep

• ttor9896 T kullanıcısına yanıt
    Zor ama imkansız değil. Sana değer veriyorsa döner vermiyorsa salla gitsin. Biraz basit düşün. Derin düşündüğün için bunlar hep

• Bu hayattaki en büyük yalnış "Herseyim hayatim dedigim insan artik intihar meyillisi oldugumu saniyor" Bunu karşındakine vermen. Nekadar aciz duruma sokarsan kendini karşındaki dahada acımasız olur sana karşı. Sana unut, bırak dendiğinde bu geçmicek sadece ilacı zaman ama şunu sakın unutma, birini unutmak istiyorsan başka birisini bulacaksın. Yalnız unutamazsın.
  • Jose Mari kullanıcısına yanıt
    İliski icinde onuda denedim belki baskasiyla unuturum sandim ama baskasiyla konustugumda bile bi an cikmadi ki aklimdan

• PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    Basit dusunmenin yolu nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ttor9896

İliski icinde onuda denedim belki baskasiyla unuturum sandim ama baskasiyla konustugumda bile bi an cikmadi ki aklimdan
    Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum. Ben 30'a dayandım. 6 senelik ilişkim bitti, geçti karşıma seni istemiyorum artık dedi. Aldatmadım ama haklıydı tavrındı, ne yaptıysam dönmedi bende canın sağolsun dedim bıraktım peşini. 6 sene boyunca aldatmadım onu, laçka ilişki yaşamadım o yüzden gönlüm rahat. Şimdi evlilik düşünmüyorum ama kiminle konuşursam konuşayım, ne yaşarsam yaşayım arkadamdan konuşturmucak şekilde yaşıyorum. Sen ilişkin varken başkasıyla konuşmussun o yüzden unutulmucak kadar aşık olmamışsın demek. Seninki alışkanlık. Büyük bir ihtimal yaşın daha küçük ve çok şey görüceksin daha.
  • Jose Mari kullanıcısına yanıt
    24 yasindayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttor9896

Once kendime inanmam gerek ama maalesef daha bu bile ortada yok
    her gün yoga çalışması yapın yavaş yavaş olacak. Depresyon; motivasyon, yaşama hevesi sağlayan pelvis çakranın tıkanmasıyla ilgili. Bir hastalık değil, bir deneyim. Öncelikle tıp doktoruna gidin ve vereceği ilaçları alın çünkü ilaçlar depresyonun etkisini donduruyor bu süreci atlatmanızı kolaylaştırıyor. Buraya ne yazsak fayda etmez çünkü lafla peynir gemisi yürümez. Ayağa kalkıp kendinizi değiştirmeye başlamalısınız. Bu arada her şey geçici. Orgazm bile saniyeler sürüyor, depresyon deneyimi de geçici. Tüm yaşamınız boyunca kahkahalar atıp şen şakrak olacak haliniz yok. Elbette zorluklar olacak. Kendinize bu durum geçicidir deyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.