Tarık Akan'ın bi filmi var kardeşi hasta televizyon istiyor abisinden falan. Filmin adını bilmiyorum Tarık Akan'ın arkadaşı Halit Akçatepe'ydi sanırım. O filmin son sahnesinde televizyonu alıp getiriyolar ama kardeşini ölü buluyorlar o sahnede
ismi "canım kardeşim" müziği ile oldukca dikkatimi ceken ve film muziklerini deli gibi aradıgım bir film.
Titanic Romeo ve Juliet [Leonardo DiCprio nun oynadıgı versiyon] The Crow [Brandon Lee,...] The Crow:City Of Angels [Vincent Perez,...]
bir de Küçük Emrah&Ceylan Tayfası
çok ciddiyim KÜÇÜK EMRAH'ın tüm filmleri beni ağlatır...
bi de ferdi'nin filmleri
abi yüz kere izlesem yine ağlarım...
tıtanıc
LEON!!!
selamlar. ya spıd erman çavuşum bu konuda akla ilk bi filmin ağlatması için içinde aşk olması gerektiği geliyo belki. ben de aşk filmlerin den hoşlanmasam da Titanic derdim ilk ama önce biraz daha düşünmek lazım. ağlamak duygulanmaktan gelir ama ondan önce tüylerinin diken diken olması gerekir tabi bence. bu durum da be milli yapılı filmlerin en çok ağlatabileceğini düşünüyorum, örneğin GALLIPOLI ( belgesel tabi) ya da senin de dediğin gibi CESUR YÜREK olabilir, bide hiç unutmam bu bir zamanların sezerciğinin oynaddığı bi kahramanlık filmi vardı adını hatırlamıyorum, hani çocuk ermeni askerlerden kaçıyo bi köyü kurtarıyo, sonrada ermenilerin hayatını bağışlyo. benden şimdilik bu kadar
ha bi düzeltme. filmi tam hatırlamıyorum ama galiba askerler rum du.
green mile...baya bi gözüm dolmuştu ilk izlediğimde.
yeşil yol
komser şekspir hem güldürüyor hem ağlatıyor
çingeneler zamanı tek geçerim arkadaşlar gerek müzikleri gerek konusu olsun ama bunu yanında piyanistte çok duygusal ve insanlığın ne kadar dolambaçlı olduğu bir filmdir bence
quote:
Orjinalden alıntı: SoulReaver
quote:
Orjinalden alıntı: koko_
Tarık Akan'ın bi filmi var kardeşi hasta televizyon istiyor abisinden falan. Filmin adını bilmiyorum Tarık Akan'ın arkadaşı Halit Akçatepe'ydi sanırım. O filmin son sahnesinde televizyonu alıp getiriyolar ama kardeşini ölü buluyorlar o sahnede
ismi "canım kardeşim" müziği ile oldukca dikkatimi ceken ve film muziklerini deli gibi aradıgım bir film.
gördüğüm en acıklı filmdi ve müzikleri de harikaydı gerçekten
Japon animeleri beni en çok duygulandırandır
Ateş böceklerinin mezarı diye bir film vardı... Hüngür hüngür ağlıyoydum
TİTANİC KASIMDA AŞK BASKADIR ALYAZMALIM
Pianisti izlediğimde çok ağlamıştım
quote:
Orjinalden alıntı: FB*gonca
bende çok ağlamıştım evet o adam oscarı hakedecek kadar çok iyi oynadı.
"I am Sam" filminde, Sam'den kızını ayırdıkları anda az kaldı ağlıyodum... hayatımda hiç o kadar duygusal film görmedim... zaten Sean Penn rolünü çok iyi oynamış... bu arada filmi izlemenizi şiddetle yavsiye ederim.... içinde bir drama işliyo... hem gülüp hem ağlıyacaksınız....
quote:
Özellikle o tekerlekli sandalyedeki adamı camdan attıkları sahnede donup kalmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: koko_
quote:
Özellikle o tekerlekli sandalyedeki adamı camdan attıkları sahnede donup kalmıştım
patch adams izlediğim en güzel ve duygusal filmlerden birisydi