yahu bu ne biri s*çamıyorum diye topic açar diğeri ağlayamıyorum diye
en doğru cevap olmuş kusura bakmayın
Sana 2 gerçek olay anlatayım bak bakalım artık susabilecekmisin? sen çok hanımevladı yetişmişsin kardeş..
ÇOK rahat yaşamın vardır ondan dolayı ağlamıyorsun
@yiğit kalsın :D
@haplo olabilir, ama anime beceremez beni ağlatmayı
@nchls deget la sadist yok hacım ağlanılacak durum değil o...
@blue night ağlatmasın blue doğru söylüyorsun ama ne bileyim bakalım ağlayabilecez mi dedim
@Karaoğlan benden o damla da gelmiyor :D
@Batuhan Kılıç o duyguyu yaşamadım hiç bak, ama sinirden ağlardım herhal hep ben şutladm çünkü :D
@LaZPaRaToR
@insicam,cemcx aynı durumda olanlar da varmış, fan club mı kursak!
@uyanikguven 14 yaşında müdür yardımcısını kafalayıp merdivenlerden aşağı yuvarlayan adama denilecek laf değil "hanım evladı" sözü
bende eskiden ağlamazdım artık sinirlerim o kadar bozulmuş ki ota b**a ağlıyorum bazen
quote:
Orjinalden alıntı: AseLaL
bende eskiden ağlamazdım artık sinirlerim o kadar bozulmuş ki ota b**a ağlıyorum bazen
Montla S*çmayı Denedimmi hiç :)
quote:
Orjinalden alıntı: OrtamCocugu
Montla S*çmayı Denedimmi hiç :)
ii gelir..
ben de 3 yıldır ağlamıyordum.hep içime atmıştım bigün çok fena patladım artık ağlıyorum
sezanda heh iyi etmişsin ağlamakla bir kişi daha eksikti sende geldin tam oldu... Bir yandan ağlamak güzeldir,diğer yanda güzel değildir,ismi boşuna ağlamak koymamışlar eğer ki güzel olsaydı çoğu insan ağlardı...
Yokya bende çok taş kalpliyim,hiç bir olayı duygusal yaklaşamıyorum,herşeyde mantık aradığımdan dolayı, ağlamak duygumu azcık bende kaybettim...ÇOK aşırı üzülüyorum ama ağlamaya gelince ağlayamıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: sezenda
ben de 3 yıldır ağlamıyordum.hep içime atmıştım bigün çok fena patladım artık ağlıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme