Şimdi Ara

Ağlıyorum...Çaresizlikten.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yorumlarınızı okudum teşekkür ederim.Ancak sıkıntı şu ki görüşmek isteyen bayanlar 1 kez görüşüp bir süreliğine arkadaşlık yapmaya bile yanaşmıyorlar.Yani sizin anlayacağınız bakıyorlar beğenirlerse olur beğenmezlerse olmaz deyip geçiyorlar.Böyle bir evliliği bende düşünmüyorum kesinlikle sevmediğim kimseyle asla evlenmem aynı yastığa baş koymam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevdak

bir kadın olarak cevap vereyim: artık anneler tarafından "tam evlenilecek kız" diye tabir edilen kadınlar bile hemen evleneyim derdinde olan adamları itici buluyorlar. belki siz ilk buluşmada evliliğin lafını bile açmıyorsunuz ama annenizin veya onun bunun aracılığıyla kızlarla görüşme ayarlamanız bile kötü bir imaj çiziyordur "bu zamana kadar kimse istememiş belli ki.." gibilerinden.

hem erkeklerin kafasında hem de kadınların kafasında karşı cins hakkında bazı önyargılar vardır. kadınlar için konuşursak: erkekleri evliliğe ikna etmek zordur, akılları sadece cinselliğe çalışır, tavlamak için işve cilve yapmak lazım, vs. vs. say say bitmez. kadınlar bu özelliklerin tam tersi birini aradıklarını söylerler ama aslında bir erkek üzerinde emek harcamak bizim için daha değerlidir. siz tanıştığınız kadınlar tarafından oltada görülüyorsunuz, o nedenle cezbedemiyorsunuz.

yazınızı okuyunca ciddi bir özgüven probleminiz olduğunu görüyorum. bu zamana kadar birini bulamamış olmanız sizi daha değersiz, daha kötü, vs. yapmıyor. bu probleminizi yenmek ve evlilik saplantınızdan kurtulmak adına önce psikolojik destek almalısınız. ardından görücü usulüyle değil, sosyal çevrenizde birileriyle tanışmaya çalışmalısınız. bakın "tanışmak" diyorum, "evlenilecek kişi aramak" değil.

+1

Evlilik için ağlanır mı dostum. Kızlara da bu çaresizlikle yaklaşıyorsan, senden anında soğuyorlardır.

• Kardeşim ben de seninle yaşıtım,

Sui misal misal olmaz derler amma,

Ya seni yüzlerce milyar borcun altına sokacak paragöz biriyle evlenseydin? (etrafına bir bak ne kadar çok böyle kadın var)

Acaba şimdiye kadar evlenmemiş olman senin için gerçekten daha hayırlı olabilir mi?

Öncelikle bir psikologa git, iyice bir içini dök. Utanacak çekinecek bir şey yok.

sonrası da zaten bilinen şeyler, kendin ol kendine güven ne istediğini bil.

Bir de genel geçer hatalardan uzak duracaksın.

Emin ol evlenmek çok kolay, işi gücü mesleği olmayan sırf evlenmiş olmak için veya maddi güvence için evlenmek isteyen bir sürü kız var. Bulursun bir tane basarsın nikahı. Amma mutlu olur musun böyle bir kızla?
  • arda4 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende 31 yaşındayım bekarım işim gücüm var allaha şükür yukarıda yazmıştım sevdiğim insandan ayrıldım pişmanmıyım asla pişman değilim şu ana kadar 60 bin tl birikim yaptım borcum derdim yok her zaman söylerim bekarsam hala bunda da vardır bir hayır diyorum ve evlenmek için kendimi zorlamıyorum asla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 2 Şubat 2015; 10:43:25 >
  • tipin iyisi belkı sana büyü yapmıslardır

@
    tearsofteacher
  • hocam resminiz faln varsa pm atabilir misiniz sorun olmazsa bence tiple alakalı hala öyle düşünüyorum çünkü
  • Görende 50 yaşında sanacak.. acelen ne ? Bırak akışına hayret bişe.
    Ayrıca çok sitemkarsınız bir kaç cümleyle benim bile içimi baydınız hocam.. biraz pozitif olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tearsofteacher

Ağlıyorum çaresizce hergün içten içe.Yaşım geldi 29 a 6 yıldır onlarca kişiyle görüştüm sanki bir suçum günahım varmış gibi hepsi kapıları yüzüme kapattı.23 yaşında doğuya gittim öğretmen olarak çalışmaya.Daha o zaman başladık evlenmek için birisini aramaya ancak sanki özürlüymüşüm gibi suçluymuşum gibi insanlar bana hep hayır cevabı verdiler.Kimisi 1.85 boyumu kimisi doğuda olmamı bahane etti.Şimdi 29 yaşındayım ve artık bıktım hergün sızlanıp duruyorum.Babam kanser hastası annem kadıncağız artık kız sormaktan bıktı yoruldu.Artık ümidim tükendi.Karşıma çıkan kişiler daha ilk görüşmede olmaz deyip geçiyorlar.Bana benden elektrik alamadıklarını söyleyip duruyorlar.Ben ne yapayım artık şaşırıp kaldım.Ben 24-25 yaşında evlenmeyi isterken neden bu yaşa kadar bekledim.Bir insan daha ilk defa görüştüğü kişilerden ret cevabı yermi.Benim bildiğim erkek kızları beğenir ama malesef artık kızlar erkekleri beğeniyor.Yaşıtlarımın 3-5 yaşında çocuğu oldu.Ben ne ara evlenip yuva kurup çocuk sahibi olacağım.Lütfen Allah rızası için bir akıl verin.Artık kafayı yemeye az kaldı.Bunca sıkıntının üstüne birde babamın hastalığını bahane etmeleri beni mahvediyor.İnsanlar bu kadar olmamalıydı.Ben hep insanları seven biriydim ama insan sevgim artık kaybolmaya başladı.Herkes beni suçluyor üniversitede bulmalıydın doğuda bulmalıydın.Acaba ben uyuyormuydum.Hep denedim hep denedim ama hiçbiri olmadı.Artık kimsede yardımcı olmuyor.İnsan içine çıkacak yüzüm kalmadı.Ben ne yapayım akıl verin lütfen.Deneyimli abilerim kardeşlerim.

Bunu şaka yazmıyorum.

La oğlum napcan evlenmeyi. Memlekette kıyamet kadar karı var. Ver parasını çeşit çeşit her ay birini kangıttıra kangıttıra ....

Sen bulamıyorsan bulabilecek erkek arkadaşlar edin. Para çoğu kapıyı açar meraklanma. Yukarıdakileri kafana taktığına değmeyecek sonrasında çok iyi anlayacaksın.

• Esra erol seda sayan çık biirine
  • mesele elektrik alma meselesi bir yandanda hiç bir kızdan elektrik alamıyorum.Yani beni etkileyemiyorlar.Öyleki karşıma çıkan kızların yüzde 70i tek başına bir eve koysan evde duramaz kafayı yer. yani anlayacağınız boş.Hani çocukların kullandığı ucuz boya kalemleri olurya rengarenktirler.Ama derste yaptığınız resmi boyayın deyince resmi boyamazlar batırırlar.Aynı o mesele.Ha şu var benim aklımda kızlar 2 kategoride.Kız vardır evlat diye bağrına basmazsın , kız vardır uğrunda ölmeyi göze alırsın.Ama tercih meselesi gibi birşey bu.Ha şu var tipimin her türlü gideri vardır.Benim en büyük sorunum etrafımda çevremde evlenilecek beraber yaşanılacak bir kız yok.Bildiğin kızların çoğu m4L.Hala kafalarını yere gömmüş deve kuşlarından farklrı yok .En büyük korkumu sorarsanız onu da söyleyeyim.İstemediğim bir evlilik yapmak ve daha sonrasında pişman olup kızdan ayrılmak.Bu zamana kadar hep bu düşünceyle hareket ettim.İşin ilginç taraflarından biride şuydu.Karşıma çıkan kızların boyları yüzde 80 i 150 ile 160 arasındaydı.Nadiren 1 2 tane uzun boylu bayan çıktı.Onlarda beni istemedi.Kısa boyluların çoğu benim boyumun uzun olduğunu söyledi.Ama hiçbirinin aklına nedense aynaya bakıp yerdenbitme oldukları akıllarına gelmedi.Ben şimdi ne yapayım oturup ağlamaktan başka....

• mekan değiştir takıntı olmuş sende balıkesir çanakkale afyon samsun vb yerlere git yazın bi tatil yap. sonra kafanı topla. reel olarak aktif değilsen sosyal medyayı kullan. kadınlara karşı nazik ama dik duruşlu güven veren sahiplenici erkek imajı çiz bol bol belgesel izle astronomi tarih fizik belgeselleri çok bilen erkek ol ama yerine göre konuş ilk buluşma işini buluşalim lafını sen açma sosyal medya ile tanışmışsan kız açsın bekle bide doğru insan gerek herkese he deme evlenicem derken ömrünü yerler bide sakın evlenme programına falan çıkma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu milleteki evlenme merakı anlamadım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Nedir bu milleteki evlenme merakı anlamadım gitti

bende anlamadım gitti hocam evlenme merakından çok milletin evlendirme merakı var sanırım bekarlık iyi aslında kıymetini bilirsen tabiki :) şuan işteyim çalışıyorum hergün kafama göre takılıyorum iki analiz yapıp bir foruma giriyorum :D
  • 29-31 yaş grubunun üyesi olarak takipteyim. Mesajlar oldukça yararlı ve çoğu doğru tespitlere dayanıyor.

Hiç uzatmadan birazcık uzunda olsa tek cümle ile konu hakkında özet geçeyim; "hocam kendini üzmene değmez zira senin sevgin ve konseptinde, zorluklara rağmen yuva kurmayı amaç edinmiş bir erkeğin henüz evlenememiş veya reddedilmiş olması ya olgun ve aklı selim düşünen maneviyatı düzgün bir kıza denk gelememenden veya Allah'ın seni seviyor olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum."

Sonuç: Ortalık gerçekten kötü durumda ve Türk kızları zaten forumun ve ülkenin fenomeni, hele evlilik gibi ciddi bir olguyu düzgün insanlar üzerinde kaldırabilecek kimyaya ve kaliteye sahip olabilme ihtimallerini 2015'in kız profili için müthiş derecede düşük görüyorum. Tecrübeyle sabit.

• Evlenmeyi düşünen kızlar zaten20-23 yaşlarında evleniyor, kalanlar zaten evlilik düşünmeyenler, kendini okadar suçlama kısmet meselesi, şuan serviste bir kız var 40 yaşına geldi çok güzel ama evlenmiyecekmisin diye şaka yapınca bile kızıyor, zamane kızları kariyer rahatlık peşinde.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.