merhaba arkadaşlar benim 5 yıllık bi bilgisayarım var. anakart gigabyte bx2000 sanırım agp2x destekliyor. piyasada agp 2x destekleyen bi kart bulabilir miyim? ama çok pahalı olmamak kaydıyla. eski geforcelar uyumlu diye duymuştum ama bayadır bilgisayar piyasasını takip edemiyorum. yaz sonunda yeni bi sistem alacağım o zamana kadar idare edecek bişey olur. ayıptır söylemesi hala 32 mb tnt2 ultra takılı
mx400 al bi tane 2.el? ya da geforce3? AGPlerin hepsi 2xde calisir diye biliyorum (yanlis olabilir) ama 2mx400 yada 3 en uygunu gibi geldi bana. 3 bulursan 3 al tabii. Ne pahaliydi ya zamaninda
ge force 2 den yukarısını alma bide geri getirebileceğini belirterek al çünkü anakartın kartı besleyecek kadar gerilim veremeyebilir
peki bu voltaj sorunu yüzünden anakart ya da başka bi parçanın zarar görme olasılığı var mı? bi de bu mx400ler kaç para civarındadır? durup dururken kazık yemeyelim dimi
4x ler 2x borda girer güç yetmezse zaten sürekli kitleme yapar yada açılmaz fiyat olaraktawww.uraniımpc.com a bakabilirsin
Uranium, aman aman aman... Kisisel tercih tabi.
quote:
Orjinalden alıntı: BoyaliKus
Uranium, aman aman aman... Kisisel tercih tabi.
ben fiyata bakması için söyledim yoksa alışveriş yapmışlığım yoktur