Şimdi Ara

agp 4x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • radeon 9600xt ya da o seviyelerde bir ekran kartı almayı düşünüyorum. anakart değiştirme gibi bir seçeneğim yok ve anakrtım agp 4x den yukarı desteklemiyor. acaba bahsettiğim düzeydeki bir kartı agp 4x de çalıştırsam karta ayıp olur mu?

• olmaz devam.
    ama değiştirirsen daha iyi olur tabi ki.
  • Benimki de 4X destekliyor, bende de 9600 XT var. Sorunsuz çalışıyor, ama 8X bir anakart alsam nasıl fark edeceğini bilmiyorum. Herhalde ikisi arasındaki fark fazla değildir.
  • sağolun. galiba ekran kartı testlerinde de büyük bir performans açığı oluşmuyordu. ama emin değildim. heralde çok büyük bir fark yaratmaz...
  • %5 falan bi fark olur bence.
  • 48x cdrom ile 52x cd-rom un arasında ne kadar fark varsa anca o kadar fark eder.
  • bu konuda yapılan testler var bir çok sitede aratırsan bulursun google'da. hepsi de agp 8x in öyle büyük bir etki yapmadığını ortaya koyuyor. arkadaşımızın dediği gibi %5 civarı olması gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı-agp 8x
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neredeyse hiç problem olmaz. Ama işlemcin düşükse ben pek tavsiye etmem çünkü gerçek radeon performansı alamazsın. işlemcin de iyi ise 4x 8x farketmez fark çok çok az...
  • işlemcim p4 1.6. overclock potansiyeli olan bir işlemci olduğunu biliyorum ama hiç overclock deneyimim yok. en az 2 ghz ya da 2.2 ye çıkarmayı düşünüyorum. ne tip bir soğutma gerekir? işlemcinin orjinal fanı bu iş için yeterli midir? gibi sorular aklımı kurcalıyor. ayrıca 256 mb olan rd-ram'imimi 512 yapıp onu da overclock etmeyi düşünüyorum. bunun için de galiba ram soğutucularından alıcam. hatta iyi bir de kasa fanı almak istiyorum. başka almam ya da yapmam gerekn bir şey var mıdır acaba? yeni aldığım ekran kartını overclock etmeyi düşünmüyorum ama, o'nun da overclock potansiyeli olan ve yazılımsal, donanımsal oynamalarla güzel özellikler kazadırabilir bir şey olmasını istiyorum biraz eskittikten sonra modifiye etmek için. ne yapmalıyım acaba?
  • agp4x ile 8x arasında oyle ahım sahım bi fark yok 9600 ü 4x destekli anakartta sorunsuz calısmaktadır
  • ben fx2500 ü 4x ve 8x lik albatronlarda denedim. arada dağlar kadar fark var ...
  • kullandıgın fx2500 ise eminim daglar kadar fark vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.