Şimdi Ara

AGP 4X e AGP8X Ekrran karti takabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Anakarttaki slotum 4x. Ben buna AGP8x lik bi ekran kartı takabilir miyim? Takarsam ne kadar performans kaybı yaşarım?

• takarsın, performans kaybı fazla olmaz, belki 3-5 fps
  • Takacağın kart hızlı ise aradaki farkı hissetmezsin. Orta sınıf bir kartta fark hissedilebilir ama abartılı bir fark olmaz.
  • Bilgisayarci bi arkadasım oyunları takılarak oynarsın dedi, o yüzden kafama takıldı. Almak istedigim kart ATI Radeon 9550 ya da 9600.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suffer -- 29 Ekim 2006; 16:00:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: suffer

Bilgisayarci bi arkadasım oyunları takılarak oynarsın dedi, o yüzden kafama takıldı. Almak istedigim kart ATI Radeon 9550 ya da 9600.

alacağın kartlarla isterse AGP 36X olsun slotun farketmez, yine de takılır yeni oyunlarda
    arkadaşın büyük ihtimalle onu kasdetmiştir
  • Sonuç olarak ATI Radeon 9550 almami önerir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: suffer

Sonuç olarak ATI Radeon 9550 almami önerir misiniz?

hayır ama bütçen buna elveriyorsa birşey diyemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takarsın takmasınada sorun cıkarta bılır.4 sene oncekı pc basımdan gecen olayı anlatım zamanında geforce2 kullanıyordum sonra fx5200 alım dedım.bord da gıgabyte 845 cıpsetlıydı agp4x dı sonra gıdıp maksat aynı marka olsun dıye gıgabye fx5200 aldım agp8x sonra taktım catır catır oyun oynadım 10 gun sonra wındows kurım dedım wın yuklerken aygıtlar yuklenırde makıne kıtlenıyordu. bı kuramadıım sonra basladım. nedenın arastırmaya basladım sorun ekran kartının agp4x olması nedenıye cakısmasıydı baska ekran kartı takınca sorun cozuldu yanı alırken dıkkat et dostum sonra ugraşırsın.alacagın ekran kartının kutusunda agp2x/4x/8x yazısını ara.benden tavsıye
  • Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmanın bi manası yok o zaman. Sanırım 4x de de calışabilen çok da iyi bi ekran kartı yok.. Varsa önerebileceginiz bi kart var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: black87

takarsın takmasınada sorun cıkarta bılır.4 sene oncekı pc basımdan gecen olayı anlatım zamanında geforce2 kullanıyordum sonra fx5200 alım dedım.bord da gıgabyte 845 cıpsetlıydı agp4x dı sonra gıdıp maksat aynı marka olsun dıye gıgabye fx5200 aldım agp8x sonra taktım catır catır oyun oynadım 10 gun sonra wındows kurım dedım wın yuklerken aygıtlar yuklenırde makıne kıtlenıyordu. bı kuramadıım sonra basladım. nedenın arastırmaya basladım sorun ekran kartının agp4x olması nedenıye cakısmasıydı baska ekran kartı takınca sorun cozuldu yanı alırken dıkkat et dostum sonra ugraşırsın.alacagın ekran kartının kutusunda agp2x/4x/8x yazısını ara.benden tavsıye

• o kadar takma al sonra xp yı bastan kurmayı dene agp alıncak en ıyı kart 9600pro veyaxt al sorun yasarsan 8gun ıcınde ıade etme hakkın var bende gıgabyte sorun cıkardı yazdıgım gıbı sonra arkadasın tornado marka fx5200 ıle degıstırdım o sorun yapmadı. ama alırken ekran kartının kutusnda 2x/4x destekler yazısı ara en kotu ıhtımalle ıade edersın sorun cıkartırsa zaten ılla sonun cıkartcak dıye bı olay yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: black87

o kadar takma al sonra xp yı bastan kurmayı dene agp alıncak en ıyı kart 9600pro veyaxt al sorun yasarsan 8gun ıcınde ıade etme hakkın var bende gıgabyte sorun cıkardı yazdıgım gıbı sonra arkadasın tornado marka fx5200 ıle degıstırdım o sorun yapmadı. ama alırken ekran kartının kutusnda 2x/4x destekler yazısı ara en kotu ıhtımalle ıade edersın sorun cıkartırsa zaten ılla sonun cıkartcak dıye bı olay yok

eğer internetten alınmamışsa ve bozuk değilse hiçbir ürünü iade etme hakkın yok.ben bunu beğenmedim diye iade edemezsin elinle aldığın ürünü.böyle bir kanun mevcut değil.
  • ATI Radeon 9550 hem 4x hem de 8x çalışabiliyomuş. Kartı alacağım yere de sorar ve kullanım kılavuzunu incelerim. Eğer doğruysa alıcam, diilse sadece 8x çalışan bi kartı alıp da riske girmicem. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Bütçeye bağlı ben mesela 9550 aldım bu paraya daha iyisini alacağımı hiç zannetmiyorm 4x slotunda da çok rahat kullanırsın 4x/8x destekler

Ama bütçe el veriyorsa ikinci elden 9800pro önerebilirim
  • sorun olacağını sanmıyorum bende aynı şeyi yapmıitım p2 bilgisayara ati 9550 takmıştım bi sorun çkmamıştı
  • takarsın cok az bir performans düşüklügü olur zaten 8x destekleyenelrin %80 4x da deestekler...

@dondark
    p2 işlemciye bi pc ye taktıgına gore ve calıstıgına gore kafana takma...
  • Gönül daha iyi kartlar ister ama ne ekonomi ne de ana kartım buna izin vermiyo :) Bu koşullarda alabilecegim en iyi kart Radeon 9550. Zaten bu forumu açarken 4x i de desteklediğini bilmiyordum, öğrendikten sonra kafamda en ufak bi soru işareti kalmadı. Yarın gidip alıcam. İlgisini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. İyi geceler
  • ben taktım imzamda var
    PIII 866 işlemci;
    DFI anakart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.