Şimdi Ara

AGP 8X SHADER 3.0 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Simdi kulladıgım sistemi yazayım
    Asus p4p800 x
    P4 3.0 GHZ
    2 GB DDR
    128 MB (64 BİT) FX 5200

Aslında bilgisayarımdan hız olarak memnunum ama ekran kartini degiştirmek artık sart oldu...
    Ekran kartini degiştirmek yeni oyunları oynamak icin yeterlimidir ? (crysis , grid, ..vs )
    ekran kartini degiştirmem su an kullandıgım sıstemde verimi artiracakmıdır?
    bana onerebileceginz ekran karti ne olur?

simdiden tesekkurler

• hemen hemen seninle aynı sisteme sahibim(p4 3.2 ve anakart farklı)
    bende önceden araştırdım ve bana hd2600 xt i tavsiye ettiler.Şu ana kadar memnunum.Assains Creed i ve Race Driver:GRİD i mediumda rahatça(ortalama 25 fsp) oynayabiliyorum.Crysisi denemek nasip olmadı.
    Ama sana başka bi tavsiyem şu;
    anakartını değiştir.Pciex tabanlı işlmecinle uyumlu yeni bi anakart al
    böylesi daha mantıklı bence,elimde olsa anakart alırdım ama iş işten geçti.
    Karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 20 Temmuz 2008; 4:11:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

hemen hemen seninle aynı sisteme sahibim(p4 3.2 ve anakart farklı)
    bende önceden araştırdım ve bana hd2600 xt i tavsiye ettiler.Şu ana kadar memnunum.Assains Creed i ve Race Driver:GRİD i mediumda rahatça(ortalama 25 fsp) oynayabiliyorum.Crysisi denemek nasip olmadı.
    Ama sana başka bi tavsiyem şu;
    anakartını değiştir.Pciex tabanlı işlmecinle uyumlu yeni bi anakart al
    böylesi daha mantıklı bence,elimde olsa anakart alırdım ama iş işten geçti.
    Karar senin

478 pin işlemciyle uyumlu pci-ex anakart biraz zor.. Ayrıca anakartı değiştirdikten sonra işlemci + ram'e de yol verilir, performans kat kat katlanır..

• anakart değiştirmek pek akıllıca değil işlemciye göre anakart bulmam zor olur zaten.YANI anakart değiştirmem bana pahalıya patlıycak şimdi pc yapmaya kalkıcak butcem yok o yuzden Ekran Kartı Onerılerınızı sOylersenız cok ıyı olur
    yorumlarınız ıcın tesekkurler.
  • 3850 agp var en hızlısı olarak. Bulabilirsen onu al. Bulamazsan Agp 3650 veya 2600xt alabilirsin. PSU olarak Asus 450 watt yeterli gelir. Daha düşük kalitesiz bir psu varsa değiştirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 20 Temmuz 2008; 13:51:28 >
  • quote:

3850 agp var en hızlısı olarak. Bulabilirsen onu al. Bulamazsan Agp 3650 veya 2600xt alabilirsin. PSU olarak Asus 450 watt yeterli gelir. Daha düşük kalitesiz bir psu varsa değiştirmelisin.

psu olara FSP GROUP 400 WATT yterli olacakmıdır peki...tahminimce FSP DE psu larda guvenilecek bi marka zaten agırlıgı falan gayet yerinde::D

birde ankarda iknici elden bulabılecegim yer bilen arkadaslar varsa onerilerini beklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: merdemk

quote:

3850 agp var en hızlısı olarak. Bulabilirsen onu al. Bulamazsan Agp 3650 veya 2600xt alabilirsin. PSU olarak Asus 450 watt yeterli gelir. Daha düşük kalitesiz bir psu varsa değiştirmelisin.

psu olara FSP GROUP 400 WATT yterli olacakmıdır peki...tahminimce FSP DE psu larda guvenilecek bi marka zaten agırlıgı falan gayet yerinde::D

birde ankarda iknici elden bulabılecegim yer bilen arkadaslar varsa onerilerini beklerim

400 watt FSP yeterli gelecektir..
  • 2600Xt Fena Değil Agp olarak hemen hemen en iyisi..
  • Bir PM'niz var...
  • AGP nin en iyisi. 3850 var. Hangi firmanın oldugunu unuttum.
  • Anakart alacaksan eğer Biostar P4M900 var 16x PCI-E ve 478 pin uyumlu.
    Ben önermiyorum seçenek olarak sunuyorum sadece...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oglak1538

Anakart alacaksan eğer Biostar P4M900 var 16x PCI-E ve 478 pin uyumlu.
    Ben önermiyorum seçenek olarak sunuyorum sadece...

bunuda goz onunde tutacagım

saol
  • aynı sisteme sahibiz ve ben de 2600xt kullanıyorum. size şöyle söyleyeyim ki 3850 tabi ki daha iyidir ama çok çok da para yatırmayın o sisteme, güncel fiyatını bilmesem de 3850 nin bence 2600xt yeterli olur. neden diyeceksiniz artık oyunlar işlemci hızı ile de çok alakalı olmaya başladı, örneğin assassins creed oyunu ekran kartından bağımsız olarak yavaşlama yapıyor. bağımsız diyorum çünkü ayarları düşükte tutsam da ortada tutsam da aynı kasılma oluyor. bunların yanında çok oyun oynayan birisiyim ve colin mcrea dirt oyunu hariç oynanmayacak derecede hiç bir oyunla karşılaşmadım hatta çoğu oyunu yüksek ayarlarda çalıştırabiliyor. bu konuyu incelemeni tavsiye ederim oyun testlerimiz 3d mark puanlarımız vs var. tabi ki bir de AGP sürücü sıkıntısı olduğunu belirteyim fakat bunu da o konuda göreceğin gibi aşmış vaziyetteyiz. eğer almayı düşünürseniz konu 10 sayfa zaten kesinlikle inceleyin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_21675639/mpage_10/key_/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

aynı sisteme sahibiz ve ben de 2600xt kullanıyorum. size şöyle söyleyeyim ki 3850 tabi ki daha iyidir ama çok çok da para yatırmayın o sisteme, güncel fiyatını bilmesem de 3850 nin bence 2600xt yeterli olur. neden diyeceksiniz artık oyunlar işlemci hızı ile de çok alakalı olmaya başladı, örneğin assassins creed oyunu ekran kartından bağımsız olarak yavaşlama yapıyor. bağımsız diyorum çünkü ayarları düşükte tutsam da ortada tutsam da aynı kasılma oluyor. bunların yanında çok oyun oynayan birisiyim ve colin mcrea dirt oyunu hariç oynanmayacak derecede hiç bir oyunla karşılaşmadım hatta çoğu oyunu yüksek ayarlarda çalıştırabiliyor. bu konuyu incelemeni tavsiye ederim oyun testlerimiz 3d mark puanlarımız vs var. tabi ki bir de AGP sürücü sıkıntısı olduğunu belirteyim fakat bunu da o konuda göreceğin gibi aşmış vaziyetteyiz. eğer almayı düşünürseniz konu 10 sayfa zaten kesinlikle inceleyin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_21675639/mpage_10/key_/tm.htm

bi bunuda ınceliyim tavsiyelerin icin tesekkur ettim

• bendede p4 3.0 ghz 1.5gb ram ve x1950gt var performansından çok memnunum tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.