Şimdi Ara

AGP Ekran Kartı,6600Gt,X800GT mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Kotiledon

quote:

Orjinalden alıntı: signomis

quote:

Orjinalden alıntı: sCn.ZephyR.

Peki bir de ATI Radeon X1600 PRO var,bu nasıl acaba iyice kafam karıştı valla

500MHz Çekirdek Hızı
    256MB GDDR2 Bellek
    800MHz Bellek Hızı
    256-bit Bellek Arayüzü
    12 Piksel İş Hattı
    AGP 8X Arabirim
    Entegre Çift 400MHz DAC's
    Shader Model 3.0

1600 pro 256 bit değil 128 bit.... bukart yenı olmasına ragmen x800 gto nun performansını gecememıstır bence bukartı kafadan ele

dalga mı geçiyon... heralde X800GTO ile aynı değil..zaten 50-60 dolar daha ucuz bi kart bu...

hadi canım x800 gto ile aynı değilmiş baksen ben bunu hiç dusunememıstım ya hocam ilk basta atı bukartı x800 gto ların yerine 6800 gs nın karsına çıkardı fakat performans değerlerı bunun olmadıgını gosterdı buyuzden de fiyatını asagı cektı ve 6600 gt nın rakıbı olarak belırledı dostum.......... ben yukarda arkadas 1600 pro nun 256 bit demesı uzerıne ona hıtaben yazdım cvb... sen neden atladın anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: atabanli

x800 gt nin neresini tavsiye ediyorsunuz daha HDR yok pixel shader 3.0 yok bu kartla oyun oynasanız kaç yazar 256 bit olmasına rağmen 6600 gt ile aynı performansta

Böyle bilgisizce ve tepkisel yazılar yazmayalım lütfen.Arkadaş 660gt ile x800gt arasında kalmış.6600GT'de SM3 özelliği olsa bile 128 bit olduğu için bu özelliği kaldıracak gücü yok,yani sm3 özelliğini açıp(zaten sadece 1-2 oyun destekliyor) zaten oyun oynayamazsın fps yerlerde sürünür.Ayrıca ben oc ile 05'ten 4500 alıyorum yani 660gt'den bariz daha hızlı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PC54

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Bence x1600pro'yu bekle, stoklara gelsin onu al
    Olmadı ikinci el uygun fiyatlı 6800 (düz) vb. düşün derim.
    İyi şanslar

wala sana katılmıyom 2.el alırsa hata yapar.200$ kadar gelmişsin 2.el alınmaz. Önerdiğin kart 6800 güzel ama 2.el sakın alma. X800 gto öneririm. 6600gt den iyi...

Uygun fiyatlı herhangi bir x800 veya 6800 serisi olabilir yukarıda bahsettiğim, x800gto önermişsin onun da agp versiyonu Türkiye'de yok diye biliyorum aynı şey 6800gs için geçerli. 2. el bulursan adam gibi 6800 veya x800 serisi (6800Le versiyonuna o bütçeyle bulaşma) uygun fiyatlı bulursan bir düşün derim, olmadı ben x1600pro diyorum fiyatı gerçekten uygun

• Arkadaşlar öncerdiğiniz kartların agp olduğuna eminmisiniz? Belki yurtdışında görmüş olabilirsiniz ama bizim işimize yaramaz, eğer gördüyseniz türkiyede bir siteden link verin lütfen şu kart iyidir diye yoksa laf olarak demenin manası yok alınabilir olmadıktan sonra...

Eksen bilgisayara istekte bulunsak yurtdışından 6600gt getirtebilir mi acaba? Bunun için kaç kişinin istemesi gerekir olamdı bütün agp kart alacaklar bir yerden alsın ucuza getiriririz belki :)
  • tartışmasız x800GT böyle soru mu olur.
    ama 6800GS ile mukayese edersen 6800GS rulezz

• quote:

quote:

quote:

İyi şanslar

wala sana katılmıyom 2.el alırsa hata yapar.200$ kadar gelmişsin 2.el alınmaz. Önerdiğin kart 6800 güzel ama 2.el sakın alma. X800 gto öneririm. 6600gt den iyi...

Uygun fiyatlı herhangi bir x800 veya 6800 serisi olabilir yukarıda bahsettiğim, x800gto önermişsin onun da agp versiyonu Türkiye'de yok diye biliyorum aynı şey 6800gs için geçerli. 2. el bulursan adam gibi 6800 veya x800 serisi (6800Le versiyonuna o bütçeyle bulaşma) uygun fiyatlı bulursan bir düşün derim, olmadı ben x1600pro diyorum fiyatı gerçekten uygun

Arkadaşım benim burada 2.el alma dememin nedeni forumda alan bazı arkadaşların sık karşılaştığı sorunlar.2.el 6800 serisi değerlendirebilir ama bi sorun çıkmıyacak diye bi garantisi asla yok.alır kötü bi sorun çıkar yazık olur 200$ walla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi şanslar

Arkadaşım benim burada 2.el alma dememin nedeni forumda alan bazı arkadaşların sık karşılaştığı sorunlar.2.el 6800 serisi değerlendirebilir ama bi sorun çıkmıyacak diye bi garantisi asla yok.alır kötü bi sorun çıkar yazık olur 200$ walla...

katılıyorum sana ikinci elde hiç ummadığınız sorunlar çıkabiliyor. çıkar demiyorum dikkat edin.
    200 $ verip kart alacaksanız garantili olmasına dikkat edin ve test etmeden (3dmark2006 olsun 2005 olsun ) almayın

• quote:

İyi şanslar

ben x1600pro yu bekliyorum.... bir araştırma yaptım. sapphier 1600pro agp 8x 6600gt göre performansı %15 daha iimiş... Bende 6600gt almayı düşünüyordum karar değiştirdim şimdi beklemedeyim
  • peki arkadaşlar gelecek olan ati x1600pro ekran kartlarının AGP versiyonları olacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: edeoo

peki arkadaşlar gelecek olan ati x1600pro ekran kartlarının AGP versiyonları olacak mı?

6600gt agp 8x gelirse eminim oda gelir
    zaten o sürümün pcı ı şuan piyasada var ama agpsi stokta yok
  • en akıllıca seçim 6600gt olur.
    x800 gt bulamazsın gibime geliyor.
    kaldı ki 6600gt nın sıfırıda zor bulunuo en son mavibilgisyarda vardı 10 gun once ama bilmem kalmışmıdır?
    en iyisi 2.el 6600gt araştır sen
  • KESINLIKKKLEEEEEE!!!!!!!!!!!BAK KESINNLIKLE DIYORUMMM 6600 GTTT
  • x800gt derim ben 660gtden daha iyi bunu anlamamn için senawww.pclabs.gen.tr deki karşılaştırmalı teste bakmanı öneririm ok eğer başına x geliyorsa atide bu pcie -express demektir ok son olarak ben ati x800gt derim sana kolay gelsin
  • Hmm yaw peki elinizde hic bench skorları olan bi test var mı?

Hmm tam ben yazarken sen yazmıssın.Saol bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sCn.ZephyR. -- 10 Şubat 2006 16:54:11 >
  • arkadaşımwww.pclabs.gen.tr veyawww.tomshardware.com.tr gir orda bu kartlarıun karşılaştırmalı testlerini bulacaksın ok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.