Şimdi Ara

Agp Kart Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni pc alamam ama yeni bir ekran kartına para versem param boşuna gider mi?
    x1650 gt almak istiyorum vatan.da his modelleri gelecek agp arayüz için
    şimdi merak ettiğim bu kartla fear bioshock crysis oynayabilir miyim?
    işlemcim p4 2.4ghz
    anakart gigabyte 8ipe1000mk
    psu değiştircem 400-500w bişi alacam
    ram 512 + 256 400mhz var
    dx10 destekli oyunlar için zaten vista gerekiyor şimdi bu upgrade yapsam seneye zaten yeni pc alırım bunuda satarım
    ama dediğim gibi değer mi harcadığım paraya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManInBlack -- 9 Şubat 2008; 15:58:30 >

• x1950 gt agp bulursam da alırım....
  • Bence değebilir. Ben pek oyuncu olmadığımdan onu başkası yazsın da... anakarta baktım:
    http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1648&ProductName=GA-8IPE1000MK
    I865PE çipset yani Dual Channel RAM desteği var, oysa 512+256 kullanıyormuşsun. Hem Crysis gibi oyunlar en az 1 GB istediğinden, hem de Dual çalıştırmak için 256'yı da 512 ile değiştirsen güzel olur, hız kazanırsın.
  • eyv birader
    ram de alacam zaten ama sırayla
  • Bilgisayarı seneye değitireeksen ikinci elde bakabilirsin idareten ama iyi araştır.
  • kesin değil ama kardeş
    o kadar parayı tek başıma üstlenemem
    x1950gt 256bt veriyolu var hem bunu alacam sanki
    cod 4 bioshock crysis fear hepsini oynamak istiyom çok pis (ram de yükseltcem tabi)
    yeni harddisk aldım zaten oyunlara ayırdım büyük bi bölümü
  • Bu durumda işlemcin seni üzebilir. P4 ler oyunlarda olumsuz yönde çok fakediyor diye okumuştum forumlarda.
  • evet yav
    bende merak ediyom nasıl bi performans sergiler
    ama onu da iyi soğuturum yüklensin oyun napalım
  • Ben imzamdaki sistem ile piyasadaki tüm oyunları çoğunu full olmakla birlikte oynuyorum.Alınabişlinicek en iyi agp8x kart x1950gt bence.Tavsiye ederim
  • valla birader içimi rahatlattın iyice
    ben alayım şu kartı yahu
  • Al kardeşim.Pişman olmazsın
  • bende imzadaki sistem le bütün oyunlaru full ayarda oynuyorum birtek crysis kasıyor onu da medium yapınca sorun olmaz ben öyle yaptım.Bazı yerlerinde çok rahat oynuyor ama bazı yerlerde de sağlam kasıyor o da büyük ihtimalle ram yetersiz kalıyor.makine hdd den dosya okumaya başlayınca sürünüyor :)
  • Bulabilirsen palit 7600gt veya gs al.Power supply'de değiştirmene gerek kalmaz.
    Performans açısından da x1650pro ve gt'den üstündür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.