Şimdi Ara

AGP Kart Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DhanTE

Test Drive unlimited

Gigabyte IP-1000G anakart, CPU P4 Prescott HT Fsb800mhz 2.8ghz 2x512 ddr400 ram dual ch. ATI hd2600pro 512 agp li systemde 1280 çözünürlükte high AA kapalı 33 ~ 50 arası karede çok rahat oynanıo. Bizzat denedim.

Oyunn System gereksinimleri

Publishers Minimum System
    What is this?
    Processor: Intel Pentium 4 2400 Mhz or AMD Athlon 2800+ /
    Display Card!: ATI Radeon 9800 256MB VRAM or NVidia 6600 GT with 256 MB of VRAM /
    Memory: 512MB
    Free Disk Space: 8GB
    Operating System: Windows 2000/XP/Vista

Publishers Recommended System
    What is this?
    Processor: Intel Pentium 4 2400 Mhz or AMD Athlon 2800+ /
    Display Card!: ATI Radeon 9800 256MB VRAM or NVidia 6600 GT with 256 MB of VRAM /
    Memory: 1024MB
    Free Disk Space: 8GB
    Operating System: Windows 2000/XP/Vista

Edit : Aynı systeme 6600GT de takıp test edilmiş ve bu oyunda HD2600 pro daha ii performance vermiş, üzerindeki 512 ram le alakalı olabilir.Bu arada test system'i soket 478 CPU lu.

Edit2 :

@-dehşet- Sen imzandaki systemi kullanıosan ve Test Drive Unlimited oynıyamısan bunn sebebi ya HD2600pro sendeki karttan çok daha ii olması ve o bahsettin darboğazdan eser olmaması olabilir yada sendeki biostar anakart inanılmaz derecede kötü olabilir.

Hocam eğer imkanın varsa birde core2duo lu bir sistemde oyna test drive unlimited di ne demek istediğimi o zaman anlarsın fraps istediği kadar yüksek göstersin kare sayısını oyun asla yeterince akıcı olmuyor ara ara takılmalar mutlaka oluyor birçok arkadaşı bu forumda şahit gösterebilirim değil 478pin 775pin lik p4 ve pd işlemciler dahi tökezliyor ben core2duo lu bir sistemde oynadım hatta daha düşük karelerde pynadım 8500gt ile 29 ile 35 kare ile oynatıyordu ama oyun çok daha akıcıydı ben gözüme inanırım fraps bu olayı tamamen yakalayamıyor

• bu sitede 2600xt yi öneriyorlar daha iyi bir kartta dar boğaza sebeb olunduğu yazıyor bu yorumdan dolayı 2600 xt aramıştım ama çok zor bulunuyor piyasada olanlarda pahalı o yüzden sistemimi değiştirdim sana da tavsiye ederim

http://www.newpctech.blogspot.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoqaa

Arkadaşlar Yeni Oyunları Kaldırabilecek Bir AGP Kart Tavsiyesine İhtiyacım Var Oyunlardan Kastım PES 2008,Crysis,Call Of Duty Cart Curt Medium'da Çalıştırsa Bana Yeter Bütçe 200 Lira Civarı Önerilerinizi Bekliyorum

Saygılar...

Bütçen biraz daha müsait ise Sapphire HD3850 512mb 256Bit bunu öneririm sana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.