Şimdi Ara

AGP sisteme ekran kartı tavsiyesi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu an ki sistemim :: Asus a7n8x-deluxe anakart - 2x512mb dual-ddr ram - amd 2500+ cpu - 450watt psu - radeon 9600xt ekran kartı 300gb hdd vs. yaklaşık 3 senedir World of Warcraft oynamaktaydım ve sorunsuz 30-40fps ile low ayarlarda oynuyordum, ancak yeni ek paketler saolsun artık zorlanmaya başladı sistemim. agp 8x arabirimli max 150-160ytl fiyatlı bi ekran kartı almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir acaba?

sistemimi deiştirmem mümkün deil şu anda öğrenci olduğum için parasızım =) ayrıca Warhammer Online'a başladım 2-3 gün evvel ama bu sistemde oynayamıyorum 5 fps civarında sürünüyor sistemim... Acil ekran kartı almam gerek, çok yüksek bi meblağ ödemeden en iyi hangi ekran kartı ile performans arttırabilirim?? max-detay falan gibi bi hayalim yok sadece mediumda falan 40 fps civarı alabileyim oynansın yeter. sadece wow ve warhammer oynuyorum. teşekkürler şimdiden arkadaşlar.

• 3850
  • 3850 evt fiyat performans olarak çok güzel ama 2.5 ghz de verim alamazsın

bende athlon 3200 var 3850 nin bir alt modeli olan 3650 aldım ve cpu hızım ekran kartını karşılamıyor,

bunu nasıl anladım, aynı oyunun aynı yerini farklı ekran kartı hızlarında oynadım ama fps değerim hap aynı kaldı, yani işlemcim oyunların bazı yerlerinde darboğaza giriyor malesef,

sana 100-120 ytl lik ati nin karları uygun olur diye düşünmekteyim,fazlasını çöpe atarsın
  • SAPPHIRE ATI HD3850(256Bit)512MB DDR3 AVIVO 8X buldum bi tane ama fiyatı 250ytl beni aşıyor şu an için. ne kadar bi performans artışı olur bu kartı alırsam?? warhammerda medium detail 40fps fln alabilirmiyim ki? (=
  • dostum zaten en üst modeli almaya kalkma 1 aydır bende agp için tavsiye alıyorum her karttan performans alamıyorsun sonuçda sistemimiz eski yeni nesil agp kartlara cevap verecek kadar hızlı olmadığından sistem ekran kartını karşılamıyor ve ne oluyor performans düşüyor.
  • senin sistemin için en mantıklı kart ati 2600pro dur..2600xt biraz daha iyi ama o kart için sistem biraz darboğaz yapabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.