Şimdi Ara

agp8x ekran kartı agp4x destekli anakartta çalışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lcd monitör almayı düşünüyorum. Bunun için de onboard ekran kartımı tazeleyim diyorum. Ancak anakartım agp4x destekli ve endişem alacağım agp8x ve dvi tabanlı ekran kartı anakartımda problem olurmu? Sorun olmaz deniliyor, ama birde kullananlardan duymak isterim. Bu şekilde kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum... İyi çalışmalar.

• 4X le çalışır ama sorun olmaz
  • arkadaş kt33 anakartta 8x 9550 kullanıyo herhangi bi sorunu yok.

hani kullanandan istemişsin ya öneri o bakımdan söyleyeyim dedim.

rahatlıkla kullanabilirsin 2x olması sorun çıkartırdı....
  • 8x ekran kartını 4x anakarta takarsan ekran kartın 4x hızlı çalışır, daha fazla hız için ortam müsait değil
  • Sorunsuz çalışır geçenlerde arkadaşımın 4x destekli anakartına 8x destekli Radeon 9550 saktık sorun yok, ama bildiğim kadarıyla %5-10 arasında performans kaybı olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmp16 -- 4 Aralık 2005, 22:04:31 >
  • yanıtlar için teşekkür ederim arkadaşlar. Sonuçta bi sürü para vercen alcan sonra çalışmayacak kötü bi durum. O nedenle bu şekilde kullanan varmı diye sordum. Sanırım gönül rahatlığıyla alabilirim.
  • merak etme çalışır ben bi zamanlar öyle kullanıyordum zaten
  • çalışır. ben p3 ile 9550'yi sorunsuz kullandım
  • ben de eksik kalmayayım

çalışır dostum dert etme %2-3 performans kaybı olur diyolar ama ben bi fark göremedim
  • 256 MB SAPPHIRE ATI RADEON 9550 almayı düşünüyorum. o/c yapmam ve pek oyun oynamam. lcd de performans lı olurmu dvi'ni da kullancam.
  • 12
    quote:

Orjinalden alıntı: a.hamid

256 MB SAPPHIRE ATI RADEON 9550 almayı düşünüyorum. o/c yapmam ve pek oyun oynamam. lcd de performans lı olurmu dvi'ni da kullancam.

128 MB 128 bit MSI ya da ASUS al bence. 256MB a fazladan para ödeme.
  • Eski boardlarda 2x lerde AGP yuvası 3,3 V idi
    yenilerde 1,5 V ...
    3,3 V ye 1,5 V sokarsan ya VGA ya Board yada her ikisi de hasar görebilir. sonuçta sende zararlı olursun
    AGP 4x yuvan 1,5 ise sorun olmaz.
    yeni VGA lar ın hepsi 1,5 V
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.