Şimdi Ara

AGÜ 2019 girişliler gelin bakalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanki bu Üniversiteyi sadece ben seçmişim gibi geliyor. Eğer gerçekten varsanız şuraya bir doluşunda yalnız hissetmeyelim.
    Olmadı bir wp ya da telegram grubu oluştururuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal55 -- 11 Ağustos 2019; 18:30:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bölüm ne hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar mühendisliği

• Septsept kullanıcısına yanıt
    Peki siz

• eternal55 E kullanıcısına yanıt
    Ben yazamadim ilk end muh yazicaktim son dk yemedi :D
    Harika bir üni niye puanlari cok yuksek degil anlamadim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Septsept kullanıcısına yanıt
    Aslında yüksekti mesela bilgisayar iki sene önce 15binde kapatmıştı. Fakat YÖK 25 olan kontenjanı bir 25 daha ekleyip 50 yapacan deyince sıralamada gerileme oldu geçen sene 28k da kapattı bölüm ama YKS not ortalamasına bak bölümün sanki 20k lik bölüm gibi yüksek işte belki de o kişilerde bir ihtimal girdi ve üninin bölümün sıralama 28k olarak görüldü. Zaten bu saatten sonra da geri dönülmez bir düşüş yaşanacağı belliydi. Çünkü bu düşüş hem tercih edecekte soru işareti bırakti hem de isim sahibinden dolayı bir sıkıntı+ şehir faktörü. Ki millet vakıf zannediyor. Google yaz ücreti ne kadar çıkıyor altında hemen. Ben de terettürdeydim ama imkanlar aynı hatta arttırılmış. Öğretim üyeleri iyiydi değişmemiş. Bende küme oynadım tercih ettim. Sıralamam 30k olmadı EGE ya da Ankaraya merkezi yatay geçiş yaparım

• Evet hâlâ ben seçmişim gibi duruyor :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende tek benim seçtiğimi düşünüyordum forumda bu iyi oldu:). Düşmesinin pek önemi yok aslında halen eğitim kadrosu iyi
    Hazırlığıda top 5 e girer.Tek eksisi kayseride olması :). Kayseride mi yaşıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owwman3838 -- 13 Ağustos 2019; 17:54:50 >
  • Owwman3838 O kullanıcısına yanıt
    Bence de eğitimi ve eğitim kadrosu aynı kalitede ise puan düşmesinin bir manası yok. Bu arada Amasya/Merzifon da kalıyorum

• eternal55 E kullanıcısına yanıt
    okul nasıl memnun musun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.