Şimdi Ara

Aguero'yu Servet mi tutar yoksa Gökhan Zan mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RedYellow1905

Beyler topicin konusu Aguero ve Servet :)
    gerisini daha düşünmüyorum ben.
    Aguero'yu bu takımda tutabilcek tek bi kişi yok.

Emre Aşık onu canından bezdirir adam köprüden atlamaya gider maçtan sonra, nerde yok adam...
  • Agueroyu boşverin, en iyi oyuncuları Forlan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Orijinalden alıntı: cémo

quote:

Biz Aguero-Forlanı, onlarda Baros-Keita-Arda-Kewellı düşünsünler.
    Bizim hücum hattımız daha iyi.
    Aguero ve Forlana geriden destek gelmeden ne yapıcaklar tek başlarına.
    Onların sol beki kim acaba

Antonio Lopez genellikle

Ben tanımıyorum, Keitayı tutabilecek mi?

hocam hakan baltadan iyidir bunu diyeyimde

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Aguero da chelsea ya giderse bu sene chelsa yi kimse tutamaz sonunda alir CL kupasini

hocam alırsa oynatamazlarki agüero daha önce avrupa maçı oynadı chelsea alsa bile anca ligde oynatır ve bence devre arası almaz sezon sonu 60a alır
  • şu agüero dan messi gibi bi uzaylı gibi bahsetmeyin yaa..sanki takımlarımız hiç büyük oyunculara karşı oynamadılar..Bjk liverpoolla oynadı Torres olağanüstü mü oynadı , bjk manuyla oynadı rooney olağanüstü mü oynadı..

birkaç sene önce fb chelsea ile oynadı , drogba olağan üstü mü oynadı..

anlatmak istediğim agüero uzaylı gibi bahsetmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

şu agüero dan messi gibi bi uzaylı gibi bahsetmeyin yaa..sanki takımlarımız hiç büyük oyunculara karşı oynamadılar..Bjk liverpoolla oynadı Torres olağanüstü mü oynadı , bjk manuyla oynadı rooney olağanüstü mü oynadı..

birkaç sene önce fb chelsea ile oynadı , drogba olağan üstü mü oynadı..

anlatmak istediğim agüero uzaylı gibi bahsetmeyin..

valla torresi bilmem ama maçta epey gol oldu
  • quote:

Agueroyu boşverin, en iyi oyuncuları Forlan.

+ Simao
    + maxi rodrigez
    + García
  • Fenerliler Lille'yi bırakmışlar da gelmiş bize Atleticoyu anlatıyorlar. Simao, Aguero, Forlan dediğiniz adamlar ilk yarıda 3 galibiyet 4 beraberlik 7 mağlubiyet aldılar ki 3 galibiyetin 2 si Xerez ve Tenerife Ayrıca Şampiyonlar ligi grubunda galibiyeti dahi olmayan bir takım. Lille'in şuan çizdiği grafiğe bakarsanız Atleticoya rahatça 5 atacağını görebilirsiniz. Kadro kalitemiz bence onlardan daha iyi
  • Şu an ki defans ve ön libero hattımızla rakibin hücum gücünü karşılayamayız. O yüzden Atletico forvetleri, hiç beklemedikleri derecede rahat goller bulabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tub4

quote:

Agueroyu boşverin, en iyi oyuncuları Forlan.

+ Simao
    + maxi rodrigez
    + García

+keita
    +arda
    +kewell
    +elano
    +baros

servet gününde olursa rahatça tutar diye düşünüyorum ama sabriyle birlikte devre arasında hızlı bi defans şart gökhan da sakat emre aşık tecrübesiyle götürür gibi
  • en iyi oyuncuları forlan kesinlikle 2 mactada gol atar bence gol makinası resman adam ya
    2 altın ayakkabı ne demek
  • servet ve agueronun aynı cümlede kullanılması bile servet için guru kaynağıdır
  • Emre Aşık tutar bence
  •  Aguero'yu Servet mi tutar yoksa Gökhan Zan mı?

Forlan
  • Ya bu Agueroyu gözünde çok büyütenler çok PES oynuyor galiba merak etmeyin arkadaşlar bu PES değil gerçek hayat iyi mücadele eden kazanır öyle pesteki gibi defanstan topu alıp herkesi geçip gol atamaz kendinizi fazla kaptırmayın...
  • Şimdi Aguero satılırsa devre arasında onlarda defanslarına takviye yaparlar büyük ihtimal. Aguero nerden baksan giderse en az 40 milyon euro ya gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

evet en büyük avantaj teknik ekibimiz rakibi iyi tanıyor.. onlarında defansı rezil bizim de rezil daha çok değişikler olabilir devre arası var chelsea'nin yasağı kalktı diye biliyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

Aguero Chelsea'ye giderse devre arasında kimse tutmaz :)

zaten Galatasaray devre arasında takviye yapacaktır. ayrıca atletico'nun defansı rezil

chelsea nin transfer yasagı yokmuydu ? aguero yu bence sabri servet ikilisi anca tutar.kalan oyuncular içinde elbette rijkaard bişeyler düşünücektir.rakibi tanıyor en azından rijkaard

evet defanslari rezil ama forvetleri ?!

tek basina aguero yeter daha forlani var simaosu var

Tek başına yeter dedin de bi anda damat şevçenkoyu hatırladım

• Deplasman maçından sonra büyük ihtimal belli olur bizim durumumuz. Bence büyük ihtimal geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

Emre Aşık tutar bence

+1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.