Beyler topicin konusu Aguero ve Servet :) gerisini daha düşünmüyorum ben. Aguero'yu bu takımda tutabilcek tek bi kişi yok.
Emre Aşık onu canından bezdirir adam köprüden atlamaya gider maçtan sonra, nerde yok adam...
Agueroyu boşverin, en iyi oyuncuları Forlan.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
quote:
Orijinalden alıntı: cémo
quote:
Biz Aguero-Forlanı, onlarda Baros-Keita-Arda-Kewellı düşünsünler. Bizim hücum hattımız daha iyi. Aguero ve Forlana geriden destek gelmeden ne yapıcaklar tek başlarına. Onların sol beki kim acaba
Antonio Lopez genellikle
Ben tanımıyorum, Keitayı tutabilecek mi?
hocam hakan baltadan iyidir bunu diyeyimde
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
Aguero da chelsea ya giderse bu sene chelsa yi kimse tutamaz sonunda alir CL kupasini
hocam alırsa oynatamazlarki agüero daha önce avrupa maçı oynadı chelsea alsa bile anca ligde oynatır ve bence devre arası almaz sezon sonu 60a alır
şu agüero dan messi gibi bi uzaylı gibi bahsetmeyin yaa..sanki takımlarımız hiç büyük oyunculara karşı oynamadılar..Bjk liverpoolla oynadı Torres olağanüstü mü oynadı , bjk manuyla oynadı rooney olağanüstü mü oynadı..
birkaç sene önce fb chelsea ile oynadı , drogba olağan üstü mü oynadı..
anlatmak istediğim agüero uzaylı gibi bahsetmeyin..
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan35
şu agüero dan messi gibi bi uzaylı gibi bahsetmeyin yaa..sanki takımlarımız hiç büyük oyunculara karşı oynamadılar..Bjk liverpoolla oynadı Torres olağanüstü mü oynadı , bjk manuyla oynadı rooney olağanüstü mü oynadı..
birkaç sene önce fb chelsea ile oynadı , drogba olağan üstü mü oynadı..
anlatmak istediğim agüero uzaylı gibi bahsetmeyin..
valla torresi bilmem ama maçta epey gol oldu
quote:
+ Simao + maxi rodrigez + García
Fenerliler Lille'yi bırakmışlar da gelmiş bize Atleticoyu anlatıyorlar. Simao, Aguero, Forlan dediğiniz adamlar ilk yarıda 3 galibiyet 4 beraberlik 7 mağlubiyet aldılar ki 3 galibiyetin 2 si Xerez ve Tenerife Ayrıca Şampiyonlar ligi grubunda galibiyeti dahi olmayan bir takım. Lille'in şuan çizdiği grafiğe bakarsanız Atleticoya rahatça 5 atacağını görebilirsiniz. Kadro kalitemiz bence onlardan daha iyi
Şu an ki defans ve ön libero hattımızla rakibin hücum gücünü karşılayamayız. O yüzden Atletico forvetleri, hiç beklemedikleri derecede rahat goller bulabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: tub4
quote:
+ Simao + maxi rodrigez + García
+keita +arda +kewell +elano +baros
servet gününde olursa rahatça tutar diye düşünüyorum ama sabriyle birlikte devre arasında hızlı bi defans şart gökhan da sakat emre aşık tecrübesiyle götürür gibi
en iyi oyuncuları forlan kesinlikle 2 mactada gol atar bence gol makinası resman adam ya 2 altın ayakkabı ne demek
servet ve agueronun aynı cümlede kullanılması bile servet için guru kaynağıdır
Emre Aşık tutar bence
Forlan
Ya bu Agueroyu gözünde çok büyütenler çok PES oynuyor galiba merak etmeyin arkadaşlar bu PES değil gerçek hayat iyi mücadele eden kazanır öyle pesteki gibi defanstan topu alıp herkesi geçip gol atamaz kendinizi fazla kaptırmayın...
Şimdi Aguero satılırsa devre arasında onlarda defanslarına takviye yaparlar büyük ihtimal. Aguero nerden baksan giderse en az 40 milyon euro ya gider.
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
evet en büyük avantaj teknik ekibimiz rakibi iyi tanıyor.. onlarında defansı rezil bizim de rezil daha çok değişikler olabilir devre arası var chelsea'nin yasağı kalktı diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Tolqan
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
Aguero Chelsea'ye giderse devre arasında kimse tutmaz :)
zaten Galatasaray devre arasında takviye yapacaktır. ayrıca atletico'nun defansı rezil
chelsea nin transfer yasagı yokmuydu ? aguero yu bence sabri servet ikilisi anca tutar.kalan oyuncular içinde elbette rijkaard bişeyler düşünücektir.rakibi tanıyor en azından rijkaard
evet defanslari rezil ama forvetleri ?!
tek basina aguero yeter daha forlani var simaosu var
Tek başına yeter dedin de bi anda damat şevçenkoyu hatırladım
Deplasman maçından sonra büyük ihtimal belli olur bizim durumumuz. Bence büyük ihtimal geçeriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Cedric King
Emre Aşık tutar bence
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme