Şimdi Ara

Ağustos ayı Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek oyunlar belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağustos ayı Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek oyunlar belli oldu
    Microsoft, bir süredir ücretli abonelik sistemi ile birçok oyunu aboneleri ile ücretsiz olarak paylaşıyor. Bu oyunlara her ay yenileri eklenmeye devam ediyor. Ağustos ayında üç yeni oyun daha Game Pass kütüphanesine eklenecek.

Ağustos ayı Xbox Game Pass oyunları belli oldu

Bugün bu oyunları platformları ile birlikte açıklayan Microsoft, zamanın efsane oyunu Mafia Definitive Edition’ı, bulmaca oyunu Creatures of Ava’yı ve eğlenceli aksiyon oyunu Crash N Sane Trilogy’i sisteme ekliyor.

Ayrıca Bkz.NBA 2K25: İlk resmi oynanış fragmanı yayınlandı

Creatures of Ava (Bulut, PC ve Xbox Series X|S) – 7 Ağustos

Heyecan verici bir aksiyon-macera, yaratık kurtarma oyunu oynarken empatinizin size rehberlik etmesine izin verin. Ava'nın yaratıklarını anlayın ve evcilleştirin. Sizi çeşitli ekosistemlerde yönlendirmelerine izin verin. Hepsi de gezegeni yaşamı tüketen bir enfeksiyondan kurtarmak umuduyla.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Bulut, Konsol ve PC) - 8 Ağustos

En sevdiğiniz keseli hayvan Crash Bandicoot, Game Pass'e geliyor. N. Sane Trilogy koleksiyonu ile geliştirilmiş, büyülenmiş ve dans etmeye hazır. Her şeyi başlatan üç oyun olan Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot 3: Warped ile destansı mücadelelere ve maceralara atılırken dönün, zıplayın, zıplatın ve tekrarlayın.

Mafia: Definitive Edition (Bulut, Konsol ve PC) - 13 Ağustos

Mafia: Definitive Edition, 1930'ların Amerika'sında organize suçun acımasız dünyasına dahil olan çalışkan bir taksi şoförü olan Tommy Angelo'nun hikayesini anlatan sinematik bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=s2lGEhSlOTY&t=1s]

Kaynak:https://www.xbox.com/tr-TR/?xr=mebarnav

• 1 Yıldır gamepass kullanıyorum tek oynadığım oyun "Star Wars Jedi: Fallen Order" sanırım.

• Mafia 1+2+3 oyununu paket olarak aldım
    Mafia 1 'i 2002 senesinde oynamıştım. Definite edition güzel ama bazı özellikleri kesmişler.

Gamepass' a para vermektense oyunu para ile almak bana daha mantıklı geliyor.

• Gamepass , Day One özelliği dışında eski oyuncular için pek bir anlam ifade etmiyor. Yeni oyuncular ve benim gibi Xbox konsoluna geçenler için oyun cenneti. Onun dışında gelen oyunları biriktirip 1-2 aylık üyelik alıp tüketmek daha akıllıca.

• ucel kullanıcısına yanıt

Fallen order'i 150 tlye satın aldım. Biraz oynadım hala duruyor. Dönüp tekrar oynamaya devam etmem lazım

Şu anda boş yere 1 senedir gamepass veriyorsun

• cosef kullanıcısına yanıt

3 sene için 580 tl gibi bir rakam verdigim için gamepass a çok düşünmüyorum onu :)

Gamepass dan oynadıgım tek oyun o ve birde ücretsiz verilen mortal kombat oyunları sanırım, Diğer oynadıgım oyunların hepsini indirimden aldım.

Ama bazısını daha indirmedim bile, inş kışa oynuyabilicem sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.