makine güzele benziyor dostum tabi bu konuda en iyi yorumu mertkan usta yapar ama ortada bir sorun var bu makinayı nerden alacağım hiç bir yerde yok. Canonun kendi sitesine girdim (türkiyede ki) orda bile böyle bir makinadan bahsetmiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: helmer
makine güzele benziyor dostum tabi bu konuda en iyi yorumu mertkan usta yapar ama ortada bir sorun var bu makinayı nerden alacağım hiç bir yerde yok. Canonun kendi sitesine girdim (türkiyede ki) orda bile böyle bir makinadan bahsetmiyor...
yurtdışında satışı var söz ettiğin fot.makinesinin..ondan dolayı ancak yurtdışından getirtebilirsin..
peki bu işin güvenli ve kolay bir yolu var mı?
forumdaki Amerika dan güvenli alışveriş bölümünü takip edersen yeteri kadar bilgi edinebilirsin sanıyorum..
ya helmer kardeşim.senin de dediğin gibi canon fazlasıyla kaba.nikon tıpkı sigara paketi kadar.ayrıca kaliteli video çekimi bekleme diyorlar.nikonun video çekimlerini çok çok beğendim.macro we manzara çekimleride şahane.sony yi boşwer.makina deyince canon weya nikon.diğerlerini boşwer.bizin işyerinin sony p-72 war .inen 3700 ün yanında halt etmiş.ne yaptımsa benim makinamdaki gibi macro çekim yaptıramadım.(ayarlarını yaptım.bilmediğimi düşünme)...zoom kaliteside süper ya
quote:
Orjinalden alıntı: sutozu
sevgili @helmer : en başta limiti 100 YTL den, 500 YTL'ye getirdiysen sana yazdıklarının haricinde önerebileceğim ilk aklıma gelen Canon A85 oluyor..manuel özellikleri ile diğer yazdığın digital makinelerden ayrılıyor..her ne kadar diğer seçeneklerde de manuel özellikler olsada Canon A85 bence bir incele derim..gerek özelliklerini, gerekese örnek fotoğraflarını ok..yazdığın fiyata iyi bir makine almalısın sonra verdiğin paraya üzülme derim..ayrıca digital fotoğraf makinlerinde çok iyi video kaydı bekleme..onun için ayrıca bir video kaydedici alman gerekir..adı üzerinde sen Digital Fotoğraf Makinesi almak istiyorsun..
S1 ' im var. Yuksek bı bellek taktıgınızda kucuk bı kameradan farkı yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme