Şimdi Ara

ah o günler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erayyirik

Herkesi yenerdik , oyun yeni olduğu için smurf diye bir kavram yoktu , kayle op di (4 saniye falandı ultisi) . Jax te baya güçlüydü , phantom dancer dodge veriyordu birde.5 sunfire cape garenlar cirit atardı , malzahar ve kogmaw gibi orjinal herolar çıktığında çok heyecanlanmıştım , spotlight ı izleyince phreak in ses tonundan olsa gerek herkes çok güçlü beklemişti kogmaw u , sonra gelince kimse oynayamamıştı düzgün

Hotshot justin de stream yapardı :D 200-300 kişi izlerdi :D

O değil de, cidden brokendı PD.. Bi de daha yakın zamanlı HoG var böyle her karaktere 2-3 tane alıyodun falan. Sonra philo geldi, şimdi unique oldu :D

---

Ben oyuna ilk başlayan insan olarak Karthusu elime alıp botlarla oyun oynadığımı hatırlıyorum. -Q tutturması zor geldiği için, E fulluyorum falan böyle :D-
    Bir de bizim elemanın sana nidalee spear yapıştırdığını hatırlıyorum. Böyle biz 3 levelken falan çok ilgiçti o :D

Sonra malzahar öğrencem diye kasıp, nidalee main oldum falan. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 8 Mayıs 2012; 0:28:55 >

• 10 kill alınca resim çekiyorduk şimdi 30 kill alıyoruz heyecan yok

Gerçi hiç heyecan yapamıyorum en son quadradan sonra hecarim kovalarken yapmıştım bi heyacan pentaya ramak kala minionlar yüzünden gitti penta
  • hhah ilk oynadığım champ kassadindi free heroları benim oldugunu sanardım ve ezik gibi görürdüm brand,gp,ashe vardı o hafta diğerlerini pek hatırlamam sonra arkadaşlarımı baslattım 8 levele kadar normal game bilmezdim costumdan oynardım mal gibi dolmasını beklerdim. normal gameyi pk yeri sanardım devasa oyuncular diye ilk gareni görünce içimde dönünce ohaa ya böyle bişey mi var adam bi döndü hp kalmadı felan ilk zamanlar arkadaslarla oynarken nasus bot atardım bize arkadaş kızardı ya olmaz ya o cok saglam kesilmiyor diye nasusu kesemezdik ya :D:D itemleri birleştirmeyi bilmezdim parası kasılana kadar beklerdim kassadine ad kasardım ilk aldıgım itemler zealdir her zaman master yi aldıgım zaman bildigimiz ad buildini çözmüştüm ama sırf en damageden ve crit strikeden en pahalı diziyorum diye olmustu sonra yardırıyordum :D Tryn aldıgım zaman arkadaşlar bu ne biçim bişey ya kule vuruyor ölmüyor felan ahhh ahh cok eglenceli günlerdi :)

• İlk arkadaşın 30 lvl accountunu alarak başlamıştım bakalım nasıl oyun diye. Garenle oynamıştım ilk olarak rahat bir 30-40 oyun üst üste sıkılmadan oynamıştım gareni hero yok gibi. Haliyle 30lvl account ile oynayınca her oyun omg that garen,wtfff az küfür yememiştim. Sonra kendi accountumu açtım buralara kadar geldik.
  • shaco oynamayı 1 ayda öğrendiydim. solo top gank'ın filan anlamını filan bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 8 Mayıs 2012; 5:52:27 >
  • Buildi tamamlayana kadar paramı biriktirirdim
  • Heal+Ghost alıp Fiddle Mid Rushlardım gayette iyi çalışıyordu...
    Ama şöyle bi aptallığım oldu örneğin bende zeal var phantom yapmak için 1.5k gold gerekli diyelim, 400-500gold eksik kalırdı zeal'ı satıp phantom almaya çalışırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

benim ilk karakterim jannaydı. Armor olsun diye bi keresinde aegis of legion guardian angel almıştım. Off armora bak derdim. İlk öğrendiğim terim de armor oldu zaten. Jungle a gider blue buffın orda dikilirdim. Bi de arkadaşa anlatırdım değişik yaratıklar var diye o da kandırma derdi. Tabelalar vardı kurukafa işaretli korkardım yaratık falan gelcek diye geri kaçardım. Hele de baron... Baronu çok merak ederdim. Arkadaş sürekli anlatırdı baron çok güçlü tek atıyor biraz ejdere benziyor falan derdi. Tabelalardaki kurukafaları takip ederdim baronu inşallah bulurum diye tabi korkardım da ... Ahh ne günlerdi be !!

Kaç yaşındasın ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.