Şimdi Ara

AH RMAH VARKEN OYUN DAHAMI ZEVKLİYDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    nerde o "diablo walks the earth" heycanı? irc den ip hunt edip bnette public server kovalamak, anni ninjalamak. Nerde 8kişi nonstop hc 97-98 kastırmak...
    nerde kaldı dandirik bir rün için nonstop 200 pindle kasmak? Şimdi gir 2 boss run yap gelsin puanlar git onlarla gamble yap hop set item..
    nerde Ptorch için über kasmanın zevki?
    nerede amplife damage ile saga sola portlarken, extra fast & fanatic lord de seisin bir vuruşuyla sanctuary de 3.5 atan hc palanın heyecanı?
    nerede 7 kisi townda kendisiyle dalga geçerken worldstone keep de soulların & bone fetislerin ortasına teleport atan hc95+ sorcların heycanı??
    Birde unutmadan varmı eski "Tur" kanalındaki muhabbet?
  • Ah bence kalkmamaliydi satis alis limiti konulmaliydi 1kullanici salliyorum haftada 2 item listelemeliydi alicidi ayni orantili bir oyun da ticaret her zaman zevklidir en kati sartlarda da olsa olmaliydi bugun ah yok ama olsada oradan ticaret yapacak cok az kisi olurdu ben bile az oynamama ragmen tum classlari fulleyecem neredeyse ah den almiyoruz ama bu sefer blizzard bedavaya vermis oldu ah istemeyenlerde mutlu ne fark ettiyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TssdR

Her halukarda zevksiz.
    nerde o "diablo walks the earth" heycanı? irc den ip hunt edip bnette public server kovalamak, anni ninjalamak. Nerde 8kişi nonstop hc 97-98 kastırmak...
    nerde kaldı dandirik bir rün için nonstop 200 pindle kasmak? Şimdi gir 2 boss run yap gelsin puanlar git onlarla gamble yap hop set item..
    nerde Ptorch için über kasmanın zevki?
    nerede amplife damage ile saga sola portlarken, extra fast & fanatic lord de seisin bir vuruşuyla sanctuary de 3.5 atan hc palanın heyecanı?
    nerede 7 kisi townda kendisiyle dalga geçerken worldstone keep de soulların & bone fetislerin ortasına teleport atan hc95+ sorcların heycanı??
    Birde unutmadan varmı eski "Tur" kanalındaki muhabbet?

Ben D2 oynadığımda Rakı klanı vardı. Rakı Ejder vardı tek hatırladığım. Adamlara avrupanın sayılı duel klanlardından biriydi.

Oradaki muhabbeti ben hiç bir oyunda görmedim. Birinin birine küfür ettiğini bile hatırlamıyorum o derece güzeldi ortam. Sonra ünide not ortalama tehlikeye girince ben bırakmak zorunda kaldım.

2 sene sonra tekrar başladım ladder resetten sonra. Her taraf dup olmuştu. Dandik bir unique item 7-8 ist etmeye başlamıştı. Bütün kanal çoluk çocukla dolmuştu herkes birbirine küfrediyordu.

D2 güzeldi de adam gibi kasmak için çok lame oyun dışı şeyler yapmak gerekiyordu. Senin dediğin gibi hot server kovalamak, trade forumlarında FG kasmak ya da klasik d2 char açıp 6-7 chara Hellforge rush ypamak gibi... Dup olaylarını saymıyorum bile...

Adam gibi oyununu oynayan aylar sonra bile bir Enigma kasamazken işin itliği puştluğunu bilen biri sıfırdan 2-3 haftada bir karakteri invdeki +1 grand charmlarına kadar diziyordu.

• Ah varken broker ya da emlakçı gibi oynayanlar vardı. Blizz kendi tabiriyle AH farm değil mob kesilerek farm yapılsın istedi. Bence iyi oldu.
    Arada bir oynamasam bile item sattık mı acaba diye bakmak keyifliydi. Ama oyunu AH için oynamak anlamsızdı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben önceden olsa iyi olurdu diye düşünüyorum ama şimdi olmaması daha iyi diye düşünmeye başladım çünkü niye diye sorarsanız ticaret olursa oyunu satın almakla kalmayıp ister istemez iş gerçek parayla item satın almaya gider.world of warcrafttan zaten aylık ücret meselesi yüzünden diabloya geçmiş biri olarak .ah ve rmahın kaldırılmasını doğru buluyorum. her düşürdüğüm legendaryde dandik bile olsa piyasasını bilmediğim için gözümde değerli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.