Şimdi Ara

Ah şu garip yazılımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki herkese iyi günler öncelikle yine ben yine bir sorun diyip hemen sorunumu anlatayım

Arkadaş daha önceki bilgisayarımdada aynısı oldu tamamen saçmalık olarak gördüğüm bu olay ne bu böyle valla çorba gibi bişey. Şimdi bu ses kartlarının driver'larını yükleyince atıyorum Realtek, Soundmax(Bu eskisi tabi) bass'lar 2 3 kat dahada azalıyor hatta hiç zevk alamıycağım hale geliyor şimdi bu yazılımsal bi hatamı yoksa bu arkadaşınızmı hata yapıyor bilmiyorum yazılımı yüklemeden şuan kullandığım standart olanda "Bassları Arttır" diye bir seçenek var onla muazzam derecede Z5500 kadar olmasada zevk alıyorum cidden bunu hissediyorum ama realtek driver'ı yükleyince herşey değişiyor basslar gidiyor müziklerden zevk alamaz hale geliyor bu 2006'da aldığım bilgisayardada aynıydı satın alırkenki ses eve gelince adeta pilli radyoya dönmüştü "E o zaman yükleme " diyceksiniz haliyle haklı olarak bu seferde ön panel'imdeki jack'lar çalışmıyor bunları çalıştırabilceğim bir yol varmı ?

Ses sistemi: FC861 Microlab
    Anakartta: Msi Z77A-GD55 Anakartta THX Prostüdüyüö cart curt hep yalan bunlar creative'in özel bi yazılımı var oda işe yaramıyor yüklüyorum zarar getiriyor bunlar nasıl iş yapıyor ya

Ek olarak benim eski bilgisayarda jack bozulunca bunu almıştım bu ses kartını kullansam anakartınkinden iyimidir daha fazla bi getirisi olurmu ?SES KARTI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.