Şimdi Ara

ah şu yüzyılların şark zihniyeti... sen mi büyüksün, Galatasaray mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Usttekı mesajı nıye yazdım bılmıyorum ona basın eksıyı asıl yorumum su konuyu acan arkadas cok guzel yazmıssın yanı hepsını okudum sıkılmadım ve tamamen haklısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeniçeriler öyle karaktersizler ki, 2 sene top oynayıp kendilerini takımın sahibi sanıyorlar.

Hocaların gidip giymeyeceklerine onlar karar veriyorlar.

Takımda gruplaşmayı başlatıp, gruplarına kimi alacaklarını, kimi dışlayacaklarına karar veriyorlar.

Senede 10 maç oynayan külhanbeyi, canını dişine takan futboların üzerine yüreyerek "Biz sizi başımızın üzerine koyuyoruz, siz bizi hede höde" Siz biz? Ne sizi bizi? Siz teksiniz, siz Galatasaraysınız. Bunu yılda 10 maç oynayan Beşiktaş'dan gelen adama anlatamazsın ki.

Bu düzen Galatasaray'da yıllardır var. Başroller zaman zaman değişiyor. Kimisi hiç bir şeyin farkında değil, kimisi farkında ama sesini çıkaramıyor, çıkarsa da bir halta yaramıyor.

Bir beyfendi var ki o beyfendi nerede olursa olsun takıma ve takım içine talimat verecek cesareti kendinde buluyor. O beyfendi isterse 19'un şampiyonluğun hepsini kazansın, kulubün dışındaysa iç ilişkisine karışma yetkisini nerede buluyor?

O beyfendi sonra "Kimse benim Galatasaraylılığımdan şüphe edemez" tarzı açıklamalar yapıyor.

Eyy beyfendi, Lucescu nasıl gönderildi bu takımdan? Otur anlat. O iğrenç kadroyla bizi şampiyon yapıp yaka paça nasıl gönderdiniz adamı? Ardından nasıl aldı şampiyonluğu göstere göstere Beşiktaş'da?

Beyfendi sen Galatasaray'ı sevmiyorsun, sen içinde olduğun Galatasaray'ı seviyorsun.

Şu dakikadan itibaren Galatasaray'a ihanet eden oyuncuları belirlemek ve takımdan göndermek Ünal Aysal'ın en önemli görevidir. Eğer Ünal Aysal 'başarı' bahanesinin arkasına sığınıp etliye sütlüye karışmaşsa o beyfendi ve türevleri kadar Galatasaray'a ihanet etmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Yeniçeri örneği çok yerinde olmuş.Ah hashus ah keşke herkes senin gibi düşünebilse.

Eyvallah, kimseye Mancini'yi eleştirme de demiyorum. Bir öncelikten bahsediyorum, zihniyet meselesi.
    Yönetim ve hoca bunlarla mücadele ederse destek çıkarım, yok etmezlerse iş değişir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konuda haklısınız, ama oynamayan futbolcuyu değiştirmeyen bir hocaya da destek olunmaz. Gerçi oynatacak kimse de yok orası da ayrı konu.
  • geçen seneki derbide eboue ye gösterilen muz u hatırlayın. resmen örtbas edilmedi mi olay. şimdi çıkmış masanının önüne bir kilo muz koyuyor ırkçılığa karşı olduğunu söylüyor. ikiyüzlülük her yerinden akıyor. albayrak 2013 ocakta istifasını veriyor. mayısta kovuluyor. 2014 nisan kogrede ağzını açamıyor. ama bursa maçının akşamında atv de herkesin gözü önünde ağlıyor. o maç galatasaray 5 tane atmasaydı görecektiniz curcunayı. hakan ünsal kazandığımız maçta bile mancini şöyle böyle konuşuyor. hasan şaş biraz saf bunlar gibi değil. çıktığı programlarda terimin kıskançlıklarını anlatabiliyor. ama yine de terim olsaydı ile başlayan cümleler eksik olmuyor.
    bu seneki fener derbisinde drogba iki dakika daha fazla oynayabilmek için ameliyatlık fıtık bölgesine her oyun durduğunda uyuşturucu sıkarak mücadele ediyor. selçuk inan top ayağındayken "küstüm show" yapıyor. taraftar sitelerinde " inşallah eskişehir bizi yener " , "bu hafta kesin yeniliyoruz" tarzı yorumlar uçuşuyor.
    lig tv fener bjk maçlarındaki hakem hatalarında ağzını açmıyor. bu hafta gençlerbirliği karşısında onu atacaktı bunu atacaktı hakem şöyle böyle tarzı konuşmalar var.
    kısıtlı bütçesiyle zaten 3. olacağı sene başında belli olan bjk 3. olunca başarılı sayıldı her yerde. fener kupadan kasten elendi. avrupada yok. iki yılda 70 m euroluk transfer yaparak ancak şampiyon olabildi. galatasaray ın bu seneki kış transferleri hariç olarak 3 yılda toplam harcadığımız 60 m euro. (açıkçası son kış transferlerini neden yaptık anlayamadım. yazın duruyorken neden kışın. mevcut eksiklerimizi kapatmadan gelecek planlaması yaptık hem de salih dursun burdisso gibi adamlarla.)
    3 temmuz süreci onları değil sanki bizi vurdu. taraftar ve yönetim birbirlerine kenetlendi. alex kovuldu, aykut kocaman kovuldu (taraftar kovdu yönetim tuttu adam sonunda dayanamadı) taraftar senelerce son maçlarda kaybedilen tm şampiyonlukları sinelerine çektiler. ve birbirlerine daha fazla kenetlendiler. ama bizdeyse türkiyenin avrupa yüzü olarak tüm medya gelirlerindeki büyük düşüten dolayı maddi olarak zarar ettik. ayrıca üzerimizdeki büyük yalnızlık ve liderlik baskısı sonunda patlak verdi. taraftar ayrı yönetim ayrı futbolcular ayrı yorumcular ayrı telden. herkes kendi ipini kendi yönünde çekiyor.
    oynanan kötü futbolu bir düşünün. taktiksel olarak değil de mücadele olarak kötü. dünya futbolu 352 442 451 4231 gibi düşünüyor artık. real-bayern maçının analizinde söylediğimi çok rahat anlarsınız. kompakt savunma. şok hücumlar. ekstra paslar basketboldaki hücumlarda kaldı. guardiola nın tiki taka sı da geçerliliğini yitirmek üzere. mancinin galatasaraya aşılamak istediği sistem de bu.
    örnek olarak burak şikayetçi çünkü o ileride tek başına ceza sahasında duracak ona selçuk top atacak defans arkasına şok bir koşu ile kaleciyle karşı karşıya kalacak 5 kere böyle pozisyona girecek. 2 sinde golünü atacak. bu düzen kalmadı. artık forvet gol atmak istiyorsa defansa gelip topunu alacak.
    mancinin yanına mükemmel bir motivasyon uzmanı alınırsa gelecek sene bu kadroyla çok rahat şampiyon oluruz. ki son şampiyonluktan beri 2 yıl yaşlanmış olacak olmalarına rağmen. o motivasyon uzmanı da saha dışındaki tüm galatasaraylıların tek bir amaç uğruna kenetlenmesidir. mancini ya da lucescu ya da bir başkası farketmez. biz taraftar olarak kendi görevimizi eksiksiz yapmalıyız.

• Dediklerin çok doğru valla kardeş kimsenin babasının çiftliği değil burası bi an önce bu heriflerden ve ultraslan denen boş muhabbet insanlardan kurtulmak lazım. ayrıca GSvid'in attığı şöyle de bi tweet varhttps://twitter.com/GSvid/status/461529645205041152

bu arada GSvid konunun linkini de paylasmış twitter'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

geçen seneki derbide eboue ye gösterilen muz u hatırlayın. resmen örtbas edilmedi mi olay. şimdi çıkmış masanının önüne bir kilo muz koyuyor ırkçılığa karşı olduğunu söylüyor. ikiyüzlülük her yerinden akıyor. albayrak 2013 ocakta istifasını veriyor. mayısta kovuluyor. 2014 nisan kogrede ağzını açamıyor. ama bursa maçının akşamında atv de herkesin gözü önünde ağlıyor. o maç galatasaray 5 tane atmasaydı görecektiniz curcunayı. hakan ünsal kazandığımız maçta bile mancini şöyle böyle konuşuyor. hasan şaş biraz saf bunlar gibi değil. çıktığı programlarda terimin kıskançlıklarını anlatabiliyor. ama yine de terim olsaydı ile başlayan cümleler eksik olmuyor.
    bu seneki fener derbisinde drogba iki dakika daha fazla oynayabilmek için ameliyatlık fıtık bölgesine her oyun durduğunda uyuşturucu sıkarak mücadele ediyor. selçuk inan top ayağındayken "küstüm show" yapıyor. taraftar sitelerinde " inşallah eskişehir bizi yener " , "bu hafta kesin yeniliyoruz" tarzı yorumlar uçuşuyor.
    lig tv fener bjk maçlarındaki hakem hatalarında ağzını açmıyor. bu hafta gençlerbirliği karşısında onu atacaktı bunu atacaktı hakem şöyle böyle tarzı konuşmalar var.
    kısıtlı bütçesiyle zaten 3. olacağı sene başında belli olan bjk 3. olunca başarılı sayıldı her yerde. fener kupadan kasten elendi. avrupada yok. iki yılda 70 m euroluk transfer yaparak ancak şampiyon olabildi. galatasaray ın bu seneki kış transferleri hariç olarak 3 yılda toplam harcadığımız 60 m euro. (açıkçası son kış transferlerini neden yaptık anlayamadım. yazın duruyorken neden kışın. mevcut eksiklerimizi kapatmadan gelecek planlaması yaptık hem de salih dursun burdisso gibi adamlarla.)
    3 temmuz süreci onları değil sanki bizi vurdu. taraftar ve yönetim birbirlerine kenetlendi. alex kovuldu, aykut kocaman kovuldu (taraftar kovdu yönetim tuttu adam sonunda dayanamadı) taraftar senelerce son maçlarda kaybedilen tm şampiyonlukları sinelerine çektiler. ve birbirlerine daha fazla kenetlendiler. ama bizdeyse türkiyenin avrupa yüzü olarak tüm medya gelirlerindeki büyük düşüten dolayı maddi olarak zarar ettik. ayrıca üzerimizdeki büyük yalnızlık ve liderlik baskısı sonunda patlak verdi. taraftar ayrı yönetim ayrı futbolcular ayrı yorumcular ayrı telden. herkes kendi ipini kendi yönünde çekiyor.
    oynanan kötü futbolu bir düşünün. taktiksel olarak değil de mücadele olarak kötü. dünya futbolu 352 442 451 4231 gibi düşünüyor artık. real-bayern maçının analizinde söylediğimi çok rahat anlarsınız. kompakt savunma. şok hücumlar. ekstra paslar basketboldaki hücumlarda kaldı. guardiola nın tiki taka sı da geçerliliğini yitirmek üzere. mancinin galatasaraya aşılamak istediği sistem de bu.
    örnek olarak burak şikayetçi çünkü o ileride tek başına ceza sahasında duracak ona selçuk top atacak defans arkasına şok bir koşu ile kaleciyle karşı karşıya kalacak 5 kere böyle pozisyona girecek. 2 sinde golünü atacak. bu düzen kalmadı. artık forvet gol atmak istiyorsa defansa gelip topunu alacak.
    mancinin yanına mükemmel bir motivasyon uzmanı alınırsa gelecek sene bu kadroyla çok rahat şampiyon oluruz. ki son şampiyonluktan beri 2 yıl yaşlanmış olacak olmalarına rağmen. o motivasyon uzmanı da saha dışındaki tüm galatasaraylıların tek bir amaç uğruna kenetlenmesidir. mancini ya da lucescu ya da bir başkası farketmez. biz taraftar olarak kendi görevimizi eksiksiz yapmalıyız.

Süper tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Her konuda haklısınız, ama oynamayan futbolcuyu değiştirmeyen bir hocaya da destek olunmaz. Gerçi oynatacak kimse de yok orası da ayrı konu.

evet, oynamayan oyuncunun suçunu hocaya yüklemeyelim derim her zaman.
    hocanın da oynatmamasını istiyorum bazı oyuncuları. en azından 2-3 hafta kessin. ama bir yandan o da haklı, berk, oğuzhan gibi oyuncularla belki birilerine mesaj verir, ama şampiyonlar ligi'ni kaçırır.
    olaya maksimum fayda yönüyle bakmak şart, hani bekara karı boşamak kolay derler, topun ucunda biz olmadığımız için söylemesi kolay geliyor.

haziran sonu, temmuz başı gibi işler şekillenir. eğer mancini gerçekten ligi en iyi şekilde noktalayıp bu adamlardan kurtulmaya bakarsa, süreci başarıyla yönetmiş demektir.
    ha, seneye de yine aynı zihniyete prim verirse, bu sene de başarısızdır.

adam çıkıp "bu takımı aldığımda 9.ydu" diyor, böyle komik laflara katılmıyorum elbette.

• eline koluna sağlık hashus. kaç zamandır aklımda olan şeyleri benim yapabileceğimden daha güzel açıklamışsın.
    mancini diye ısrar etmemin belki de en büyük nedeni şu zihniyeti yıkabilmek. ünal aysal şu ana kadar bunu başarabileceğini gösterdi.
    özellikle kasımpaşa maçı sonrası artık pes eder ve mancini'yi yollar diye düşünüyordum ama yapmadı, hatta arkasında durduğunu gösteren mesaj yayınladı resmi siteden.

camiaya mal olmuş adamların aslında ne kadar büyük zararlar verdiğini görsün herkes.
    daha dün hakan ünsal bey diyor ki "bizim 2000 kadrosunda onlarca adam var, ujfalusi 1 sene oynayıp nasıl teknik kadroya girebiliyor?"
    bu adamların derdi tamamen bu. düşünmüyorlar ki kadroda 10 tane yabancı var sen nasıl anlaşacaksın bu adamlarla, nasıl hayatlarına dahil olacaksın?
    yerliler için zaten tugay abilik yapabilecek bir adam ve yapıyor da. sırf bekledikleri bu koltuk yüzünden de mancini'yi ölümüne karalıyorlar.
    bir de tabi fatih terim hocalarının gönlü olacak ya, kendilerine tavır almasın sonra mazallah iş bulamazlar.
    doğrudan kamuoyu algısını yöneten insanlar bunlar, o yüzden diyorum galatasaray'a zarar veriyorlar diye.

şunları görün artık. ünal aysal ve mancini'yle birlikte bu zihniyeti kırmak adına bir adım attı galatasaray. inşallah devamı da gelecek.

• Okumadım ama neler yazdığını tahmin ediyorum.Keşke gerçekten "Aslolan Galatasaray" olsa ...
  • Kitap tadında olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

geçen seneki derbide eboue ye gösterilen muz u hatırlayın. resmen örtbas edilmedi mi olay. şimdi çıkmış masanının önüne bir kilo muz koyuyor ırkçılığa karşı olduğunu söylüyor. ikiyüzlülük her yerinden akıyor. albayrak 2013 ocakta istifasını veriyor. mayısta kovuluyor. 2014 nisan kogrede ağzını açamıyor. ama bursa maçının akşamında atv de herkesin gözü önünde ağlıyor. o maç galatasaray 5 tane atmasaydı görecektiniz curcunayı. hakan ünsal kazandığımız maçta bile mancini şöyle böyle konuşuyor. hasan şaş biraz saf bunlar gibi değil. çıktığı programlarda terimin kıskançlıklarını anlatabiliyor. ama yine de terim olsaydı ile başlayan cümleler eksik olmuyor.

evet, büyük oranda katıldığım bir analiz olmuş, tebrik ederim.

• Sark zihniyetine en güzel örnek bu konuyu acan kisinin kafa yapisi. Hemen anlatayim:

1. Futbolcular arasindaki iletisimi saglamak teknik ekibin ve sportif direktör olarak profosyonel sözlesme imzalanan profosyonellerin bir görevidir. Bu sorumlulugu almalari icin kendilerine milyonlarca Euro para ödeniyor.

2. Eger yukarida iddia edilen gibi bazi futbolcular bilincli olarak problem yaratiyor ve bütün cabalara ragmen bundan vazgecmiyorsa, bunu kanitlariyla ortaya koyarsin. Somut gerekcelerle o oyuncuya en agir cezayi verirsin. Gerekirse süresiz kadro disi birakirsin. Görev yetkilerin arasinda bu var. Eger bunu yapmaktan acizsen, önce kendi profosyonelligini sorgulaman gerekir.

Demek ki ortada "yöneticilik" görevini yerine getiremeyen yani "yönetemeyen" insanlar mevcut. Bu tanim itibariyle bir "basarisizlik"tir. Bunu kamufle etmek adina demogojilerle, spekulatif bilgilerle bahaneler üretmek tam bir sark zihniyetidir. Sorunu cözmek (yani is yapmak) yerine, sucu baskalarinin üzerine atmak (yani is yapmaktan kacmak) yine tam bir sark zihniyetidir.

Avrupa'da yasayan biri olarak cok net bir sey söyleyeyim: Ortada bir sorun varsa adamlar bunu cözene kadar istisnasiz her yolu denerler. Soyut kavramlarla, duygusallikla degil, akilcilikla ve sonuc odakli bir bakis acisiyla hareket ederler. Orta Dogu ülkelerinde ise tüm vakit "sonunun neden cözülemedigini" aciklamak icin harcanir. Aynen bu konuda oldugu gibi.
    Herhangi bir köy kahvesine giderseniz aynen sunlari duyacaksiniz: "Önce kafa yapisini degistirmek lazim", "bu milletten zaten adam olmaz", "egitim sart" vs... Bunlar is yapanlari asagi cekmek icin herseyi yaparlar. Sonra is yapilmiyor diye sikayet ederler. Aynen bu konuda oldugu gibi.

Iki sezondur Fatih Terim ve ekibi varken, bu sorunlardan bahsedilmiyordu. Melo ile Riera yumruk yumruga kavga ettikleri halde bir kere olsun bu sahaya yansimadi. Medyaya malzeme edilmedi. Florya'da olan Florya'da kaldi. Ayni oyuncular 2 hafta sonra kucaklastilar. Demek ki "insan yönetimi" ayri bir yetenek gerektiriyor. Mancini ve ekibi ise tam tersine sorunlar ayyuka ciktigi halde cözüm üretmekten aciz kaliyor. Olaya profosyonel bakan biri bunu söyler.

Ama sark zihniyeti ile bakanlar, sorunlardan beslendikleri icin bunu görmezler. Akilcilik degil, nefret duygusu ile yola cikildiginda zaten mantikli bir sonuc ortaya da cikmaz. Tutarsizliklari ile bas basa kalirlar. Aynen bu konuda oldugu gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

eline koluna sağlık hashus. kaç zamandır aklımda olan şeyleri benim yapabileceğimden daha güzel açıklamışsın.
    mancini diye ısrar etmemin belki de en büyük nedeni şu zihniyeti yıkabilmek. ünal aysal şu ana kadar bunu başarabileceğini gösterdi.
    özellikle kasımpaşa maçı sonrası artık pes eder ve mancini'yi yollar diye düşünüyordum ama yapmadı, hatta arkasında durduğunu gösteren mesaj yayınladı resmi siteden.

camiaya mal olmuş adamların aslında ne kadar büyük zararlar verdiğini görsün herkes.
    daha dün hakan ünsal bey diyor ki "bizim 2000 kadrosunda onlarca adam var, ujfalusi 1 sene oynayıp nasıl teknik kadroya girebiliyor?"
    bu adamların derdi tamamen bu. düşünmüyorlar ki kadroda 10 tane yabancı var sen nasıl anlaşacaksın bu adamlarla, nasıl hayatlarına dahil olacaksın?
    yerliler için zaten tugay abilik yapabilecek bir adam ve yapıyor da. sırf bekledikleri bu koltuk yüzünden de mancini'yi ölümüne karalıyorlar.
    bir de tabi fatih terim hocalarının gönlü olacak ya, kendilerine tavır almasın sonra mazallah iş bulamazlar.
    doğrudan kamuoyu algısını yöneten insanlar bunlar, o yüzden diyorum galatasaray'a zarar veriyorlar diye.

şunları görün artık. ünal aysal ve mancini'yle birlikte bu zihniyeti kırmak adına bir adım attı galatasaray. inşallah devamı da gelecek.

Eyvallah, aynı şeyleri düşünüyoruz. Bu Mancini ile veya başkasıyla, biriyle olsun da, başka da bir şey istemem.
    Zaten o zihniyetin uzantıları bugün hala Galatasaray'a zarar veriyor. Böyle parazitleri gerek takımdan, gerekse taraftarlar arasından uzaklaştırmak şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Sark zihniyetine en güzel örnek bu konuyu acan kisinin kafa yapisi. Hemen anlatayim:

1. Futbolcular arasindaki iletisimi saglamak teknik ekibin ve sportif direktör olarak profosyonel sözlesme imzalanan profosyonellerin bir görevidir. Bu sorumlulugu almalari icin kendilerine milyonlarca Euro para ödeniyor.

2. Eger yukarida iddia edilen gibi bazi futbolcular bilincli olarak problem yaratiyor ve bütün cabalara ragmen bundan vazgecmiyorsa, bunu kanitlariyla ortaya koyarsin. Somut gerekcelerle o oyuncuya en agir cezayi verirsin. Gerekirse süresiz kadro disi birakirsin. Görev yetkilerin arasinda bu var. Eger bunu yapmaktan acizsen, önce kendi profosyonelligini sorgulaman gerekir.

Demek ki ortada "yöneticilik" görevini yerine getiremeyen yani "yönetemeyen" insanlar mevcut. Bu tanim itibariyle bir "basarisizlik"tir. Bunu kamufle etmek adina demogojilerle, spekulatif bilgilerle bahaneler üretmek tam bir sark zihniyetidir. Sorunu cözmek (yani is yapmak) yerine, sucu baskalarinin üzerine atmak (yani is yapmaktan kacmak) yine tam bir sark zihniyetidir.

Avrupa'da yasayan biri olarak cok net bir sey söyleyeyim: Ortada bir sorun varsa adamlar bunu cözene kadar istisnasiz her yolu denerler. Soyut kavramlarla, duygusallikla degil, akilcilikla ve sonuc odakli bir bakis acisiyla hareket ederler. Orta Dogu ülkelerinde ise tüm vakit "sonunun neden cözülemedigini" aciklamak icin harcanir. Aynen bu konuda oldugu gibi.
    Herhangi bir köy kahvesine giderseniz aynen sunlari duyacaksiniz: "Önce kafa yapisini degistirmek lazim", "bu milletten zaten adam olmaz", "egitim sart" vs... Bunlar is yapanlari asagi cekmek icin herseyi yaparlar. Sonra is yapilmiyor diye sikayet ederler. Aynen bu konuda oldugu gibi.

Iki sezondur Fatih Terim ve ekibi varken, bu sorunlardan bahsedilmiyordu. Melo ile Riera yumruk yumruga kavga ettikleri halde bir kere olsun bu sahaya yansimadi. Medyaya malzeme edilmedi. Florya'da olan Florya'da kaldi. Ayni oyuncular 2 hafta sonra kucaklastilar. Demek ki "insan yönetimi" ayri bir yetenek gerektiriyor. Mancini ve ekibi ise tam tersine sorunlar ayyuka ciktigi halde cözüm üretmekten aciz kaliyor. Olaya profosyonel bakan biri bunu söyler.

Ama sark zihniyeti ile bakanlar, sorunlardan beslendikleri icin bunu görmezler. Akilcilik degil, nefret duygusu ile yola cikildiginda zaten mantikli bir sonuc ortaya da cikmaz. Tutarsizliklari ile bas basa kalirlar. Aynen bu konuda oldugu gibi...

Evet bende merak ettim simdi, Burak Yilmaz gecen sezon trip atip oyun felan oynamazken yurt disi haberleri ustuste cikarken ve sahadaki tavirarinin alenen cok acik bir sekilde belli ederken Fatih hoca niye kadro disi birakmadi ? O zaman Drogba ve Umut cok formdaydi pekala Burak kizaga cekilip kulagi cekilebilirdi.. Demek ki hersey senin anlattigin gibi olmuyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz öyle bir milletizki askerde 3 ay sonra gelen adam sanki yıllar boyu oradaymış ve oranın sahibiymiş gibi davranız, eğer 6 ay varsa demeyin haline.

utboldada öyle eskiler her zaman sorundur. zamanında hakan şükürde öyleydi. en iyisi bir türk oyuncu 3. senesini doldurunca göndereceksin. hakan balta gibi zararsız ise tutacaksın.
  • Şimdi ülkede başarıyı yakalamış herkes hatalı çünkü; bu şark zihniyeti sistemin adamları ama dışarıda iyi olup burada başarısız olanların hepsi bu zihniyetin kurbanı. Tama bazı geçmişte ki hakkı yenen tdler vardır ama hepsi FT ve adamları yüzündenmi kovuldu. Riijkaard'ı FT mi kovdurdu. Adam başarısızdı. Zorlamaya gerek yok.
    Ben genelde FT'yi savunurum. Mesela benim de geçmişte kovulmasına üzüldüğüm kişi Skibbe'dir. Takım kaybediyordu fakat çok güzel top oynuyordu. Önemli olan kazanmak yada kaybetmek değil. Önemli olan takımını izlerken sana keyif veriyor mu? Mancini bana keyif vermiyor. Riijkaard'da öyle defansta pas yapıyoruz %60 top bizde insanları uyutuyorlar.
    Lucescu bu takımdan neden kovulduğuna da gelirsek defansif oynatığı için yeni gelen yönetim istemedi. Onu kovanlar Ali Dürüst Albayrak değilllerdi. Benim de kendi görüşüm Skibbe'ye uzun vadeli şans versek bugün çok güzel top oynayan bir GS izyebilirdik. Riijkaard dönemninden daha iyi pas yapıyorduk.

• Çağdaş batlı kafası..

Mancini : "Bu takımı 9. sıradayken aldım"
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Sark zihniyetine en güzel örnek bu konuyu acan kisinin kafa yapisi. Hemen anlatayim:

Evet bende merak ettim simdi, Burak Yilmaz gecen sezon trip atip oyun felan oynamazken yurt disi haberleri ustuste cikarken ve sahadaki tavirarinin alenen cok acik bir sekilde belli ederken Fatih hoca niye kadro disi birakmadi ? O zaman Drogba ve Umut cok formdaydi pekala Burak kizaga cekilip kulagi cekilebilirdi.. Demek ki hersey senin anlattigin gibi olmuyormus.

Sacmalama konusunda yeni siniri asitiniz artik.

Yahu adam sampiyonlar liginde takimi neredeyse tek basina sirtladi. Ligde gol krali oldu. Daha ne oynayacak? Kapasitesi ne ki zaten bu adamin?

Iste boyle boyle kendinizi rezil ediyorsunuz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Sacmalama konusunda yeni siniri asitiniz artik.

Yahu adam sampiyonlar liginde takimi neredeyse tek basina sirtladi. Ligde gol krali oldu. Daha ne oynayacak? Kapasitesi ne ki zaten bu adamin?

Iste boyle boyle kendinizi rezil ediyorsunuz...

yav he he...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.