Şimdi Ara

Ahh o eski qünLer .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eski güzel günler her zaman özlenir.ancak yeniler hep güzel, hep caziptir.çıkar çıkmaz popülerleşirler.
    ancak yeniye adaptasyonu sağlayamazsanız eski hep daha tatlı gelir.oysaki yenide her zaman keşfedilebilecek bir yenilik mevcuttur.
  • valla l2 khadia eski fallen legion klanı ile tekrar oynanırr.. hiç fena olmaz... sadece c4 setup indirilcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badonurr

valla l2 khadia eski fallen legion klanı ile tekrar oynanırr.. hiç fena olmaz... sadece c4 setup indirilcek

Eski Khadia günleri güzeldi evet :) Ama maddi hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen beni manevi yönden çok yıprattı , bir kaç kere yeniden açmayı düşündüm ama sonra ''Saitx kardeşim geldi interlude yapcaz olum ne c4'ü diyip'' beni vazgeçirdi :) Eskilerde alınan zevkler tatlar kurulan arkadaşlıklar çok çok farklıdır her zamanda içimizde bir yerlerde dururlar Ama yenilerinde tadı ayrıdır Yenilerde keşfedilcek çok şey vardır ama doğru düzgün oynamak için ya orjinale para vermen gerekir yada çoook sağlam bir pravite serverini bulman gerekir interlude sağlam serverler var benim dediğim interludenin ötesini oynamak istiyorsan ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 26 Kasım 2009; 11:23:16 >

• quote:

valla l2 khadia eski fallen legion klanı ile tekrar oynanırr.. hiç fena olmaz... sadece c4 setup indirilcek

Dandik Serverde ArkadaşLıkLarın CLanın İtemLerin Çok İyi oLsa NoLur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

quote:

Dandik Serverde ArkadaşLıkLarın CLanın İtemLerin Çok İyi oLsa NoLur

bence hiçte dandik değil khadia.. senin için dandik olabilir ama ben çok zevk alıyodum oynarken...

• quote:

Orijinalden alıntı: eRc.n

Biri Çıksın C3 server kursun sade oLsun mageler Homu ile cast yapsın Archerlar SoulBow ile ok atsın daggerlar Sepa Kullansın..
    Acaip Acaip moblar olmasın Oyun kasmasın detay az oLsun lag yapmasın ..
    Silahlar yesil , sari , pembe , beyaz parlamasın. Sade olsun hafif mavi oLsun en taşşakLısı kırmızı oLsun..
    Dark Crystal , Majestic , Tallum oLsun gerisi yaLan oLsun..
    Majestic jewellar oLsun taşşaklısında Queen Ant oLsun ..
    Kasmak için Mithril mines oLsun bi ucundan bi ucuna kadar adam kovalayalım yada kaçalım ..
    Ancient adena toplayalım 20 kişi zaken keselim Ancient silahlar düşsün..
    Çoğu şey Eternal Sin ile aynı olsun Kastien gibi oLsun ..

Eskiler qüzeldi heyecan verici idi , server yoktu o zaman böyle 16-17 yaşındaki çocuklar server açamıyordu.. Eskiden saygı vardı sevgi vardı ortam vardı eğlenirdik gülerdik kızışırdık delirirdik.. Şimdi hiçbirşey eskisi gibi sade deiL , şimdi herşey saçmalık , itici ve bunaltıcı , ne PVP ler zevkli nede PKlık nede 2 Crit ile düştüğümüz Siegeler.. Nerde o eski clan Crestleri , nerede o eskiden ismini görünce kaçıcak yer aradığımız insanlar , nerede o gece gündüz demeden kasıp aynı clan altında toplandığımız birbirimizin götünü kolladığımız günler..

Bunu senmi yazdın? Yoksa bi yerden alıntımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elliuç -- 26 Kasım 2009; 17:32:51 >

• Yok kardeş öyle server mı kaldı ya
  • hepimiz bi cok server da oynadik bi suru iyi animiz kotu animiz oldu cogumuz yabancılardan cok turklerden cektik resimlerini koydugumuz bile oldu hakkında konustuklarimiz kınadiklarimiz burdan birbirimize onlara dusman olacagimiza dair sozler bile verdik

bnb ile tanistim bende lineage ile sonra bi cok serverda dolastik o kapaninca ama bnb de ki kadar kıymetli deildi hicbirsey orjinal serverdan farki yoktu cunku kapaninca extreme e gectik nerdeyse hepimiz extreme ile daha da yakinlastik birbirimize tanismayanlar tanisti forumdan olmayanlari oyun icinde foruma yonlendirdik extreme de uzun solukluydu ama bitti sonra herkes gene dagilmaya basladi

ama bi server vardi oynadigim baslarda sadece canim sıkıldıkca girerim demistim pvp serveri nede olsa lvl almakta ne sorun var itemde 3-5 kurus tek sorunu vardi + basmak +1000 e kadar basman gerkiyodu 3-4 kisi nerdeyse butun clanin itemini muhabbet ederken basmistik

eray
    ben
    morfeus
    bylord

hic sıkılmamistim hatta en cok zevk aldigim server di gezginci gizem dj genckan... pvp yaparken bile muhabbet ederdikherseye birlikte karar verir her seyi birlikte yapardik aramizda curuk elma yoktu karsimizda da oyle yunanlarla kıyasiya bi kapisma vardi baslarinda KOOL vardi onu bile ozledim cekildigimiz resimler hala duruyo bende ve bu forumda bi cok resmimiz var o gunlere ait ama o serveri da kapattilar iste bizim ayriligimiz orda oldu kimi ogretmen oldu kimi asker kimi forumu bırakti ama hala umutluyum erica gibi bi server acilacak ve hepimiz gene orda clanimizin vaz gecilmez muhabbetleri esliginde eski tadiyla lineage oynayacagiz ;)

• hocam çok haklısın bende istiyom öle bi server bi zamanlar l2hobby diye bi server wardi onu oynamak için neler yapardik yaw :) yetenekli bi arkadastan ex:2x sp:3x adena:2x spoil:3x partyex:4x bi server istiyoruz azmi spoille cruma tower 1. katta porta lardan Stone Of Purity düsürmek ve onlar girana götürüp satmak weya item biriktirip cücelerle item basmak ahhhh be neler wardi simdi gidiyon gm shopa istedigin itemi yarım saatte ya da çeşitli buglarla giriyon oyuna önüne geleni kesiyon :) (ben yapmıyom tabi)
  • @fearles58

nick hatırlamom garip bişeydi ama :D ilk dagger açmıştım. daha bi halt bilmiom oyun hakkında :D bluff fln hiç skill bar da yok varlığından haberim yok 78 olunca çok sevinmiştim :D 1-2 ay oynadim tam oyuna alıştım serverin iice boku çıktı her yer donator :D bi de clana girmiştim düşman clanlar gördüğü yede indiriodu :D ama o zmn ölmekten bile zevk aliodum :D
  • Bu söyledikleriniz hep anı olarak kalmaya devam edecek, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, çünkü biz de hiçbir zaman eski biz olmayacağız... Kıraathanede köşe masada oturup "Ah eski günler...." konuşmalari yapan dedeler gibi davranmayı bırakıp yeni heyecanlar aramak lazım Ben de hatirliyorum o elle SS /BSS patlattığımız günleri, insanların elinde kırmızı kırmızı parlayan silahlari görüp iç çektiğimiz, ilk defa basınca da heyecandan yerimizde duramadığımız zamanları, kafede toplanıp TOI'nin 6. katını insanlara kapattığımız PVPleri... Ama zaman da değişti, ben de, oynadığımız serverlar da... Mid rate de oynadım, low da, high rate de.... Hepsinin zevki ayrıydı benim için... Şimdi Mid rate Gracia Final serverda oynuyorum, karşılaştığım herşey beni hayran bırakıyor... Oyun sürekli kendini geliştiriyor, oynamaktan bıkmayımış bu yüzden... Ama kendini bazı şeylere sınırlandırıp, ördüğün duvarlardan çıkamazsan gün gelir bu kısırdöngü seni bitirir....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

bn l2 loyal de başladm c4. hiç c3 oynamak nasip olmadi aslında ss yi elimle basmayi isterdm o zevki yaşamak güzel olurdu :D

gene basabilirsin sana basma diyen yokki
  • Eski gunlerin zevki aslinda yeni seyler kesfetmekti adam gibi duzgun server olduktan sora client cok onemli deil biraz low rate olacak kasicaksin farm pt pvpler fln bunlar halen mevcut sorun sadece pvp serverlari ve yeninin daha real serverda oturmadan pvp servirina editlenmesi yeni olsun ama duzgun olsun genede zevk verir adama.
  • ercan cok sey istiyon yawrum :D
  • L2 yi hafizamdan silip bastan ogrensem :D noob ken cok zevkli oluyordu yaa :D
  • pff l2extreme geldi aklıma

Staris,Kastien.. özledim ulen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.