Şimdi Ara

Ahmet çakar''Allah benim belamı versin..ki rasim ozanı spor camiasına soktum'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Ahmet çakar''Allah benim belamı versin..ki rasim ozanı spor camiasına soktum''
  • Kendi başlarına çalıp kendi başlarına oynasalar ya ne güzel olucak boşuna tartşıp prim yaptırıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Taraftar şu an herşeyi sineye çekmiş tam destek devam, bunlara ne oluyor ya bitti gitti işte ne konuşuyorsunuz ya sabıııııııııııır.

lejyoner trabzonsporlu gsliğe dönmüş,sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gümüşyaka

quote:

Taraftar şu an herşeyi sineye çekmiş tam destek devam, bunlara ne oluyor ya bitti gitti işte ne konuşuyorsunuz ya sabıııııııııııır.

lejyoner trabzonsporlu gsliğe dönmüş,sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım.

Ben haklının tarafındayım

• quote:

quote:

quote:

sen hiç kimsenin tarafında değilsin.sen trabzon forumunda gariban trabzonluları gazlayan,prove edip üstümüze salan her konuda fikri olan ama bilgisi sınırlı olan,gazete başlıklarından makalelerden kolaj yapıp fenerbahçe aleyhine kullanan,zavallı trabzon taraftarını da buna inandıran kendini akıllı sanan ama durumu çakan olunca ufak ufak sıvışan,işine geldi mi gs li işine geldi mi trabzonspor dostu olan kötü niyetli bir adamsın.bundan sonra seni takip edicem ve her yaptığın provekeyi yakından takip edip seni deşifre edicem.sen bu forumun rasim ozan kütahyalısısın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen hiç kimsenin tarafında değilsin.sen trabzon forumunda gariban trabzonluları gazlayan,prove edip üstümüze salan her konuda fikri olan ama bilgisi sınırlı olan,gazete başlıklarından makalelerden kolaj yapıp fenerbahçe aleyhine kullanan,zavallı trabzon taraftarını da buna inandıran kendini akıllı sanan ama durumu çakan olunca ufak ufak sıvışan,işine geldi mi gs li işine geldi mi trabzonspor dostu olan kötü niyetli bir adamsın.bundan sonra seni takip edicem ve her yaptığın provekeyi yakından takip edip seni deşifre edicem.sen bu forumun rasim ozan kütahyalısısın.

Helal olsun güzel yazmışsın dostum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.