Ekin kollama'da ahmet yesevi bilgisayar mühendisliği okuyor. Demek istediğim iş sende bitiyor dostum
doğru hocam iş bende bitiyor ama çevremdeki insanlara da sordum hepsi bir garip bakıyorlar üniversite ismine ve uzaktan eğitim olmasına.
yukarı
yukarı
yukarı
yukarı
bilgisayar mühendisleri odasına Hoca Ahmet Yesevi mezunlarını kayıt etmiyorlarmış. istanbul şubesini bizzat kendim aradım öğrendim. bir diğer konu da yarın öbür gün kamuda çalışmak istersen diplomanın denkliği ile ilgili sorun yaşayabilirsin. her ne kadar ÖSYM ile atanıyor da olsan kamu kurumları bu konuda sıkıntı çıkarabilir. aslında bu üniversite dışındaki diğer üniversitelerdeki uzaktanlar birden kapanmasaydı , belki bu olası sıkıntılar yaşanmayabilirdi. sen yine de iyice araştır, başkalarının da görüşünü al. kararını ona göre ver.
quote:
Orijinalden alıntı: ali75
bilgisayar mühendisleri odasına Hoca Ahmet Yesevi mezunlarını kayıt etmiyorlarmış. istanbul şubesini bizzat kendim aradım öğrendim. bir diğer konu da yarın öbür gün kamuda çalışmak istersen diplomanın denkliği ile ilgili sorun yaşayabilirsin. her ne kadar ÖSYM ile atanıyor da olsan kamu kurumları bu konuda sıkıntı çıkarabilir. aslında bu üniversite dışındaki diğer üniversitelerdeki uzaktanlar birden kapanmasaydı , belki bu olası sıkıntılar yaşanmayabilirdi. sen yine de iyice araştır, başkalarının da görüşünü al. kararını ona göre ver.
eyvallah hocam bunu söylemen çok iyi oldu oda olayı biraz sıkıntı. bir süre daha araştırmak en iyisi
hem üniversite adı ve uzakten eğitimi (çalışanlar için demiyorum) yuzunden bu seçeneği eledim ki bilgisayar muh. eledim çünkü araştırmama göre çok sıkıntılı bir durumda bilgisayar muh. kod yazmayı bilen kimselerin ne mezunu olduğunun bir önemi yok gibi. O yüzden bu seçeneği çıkardım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme