Şimdi Ara

Ahri İçin Build Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ahri ile oynamaya başladım. Çok güzel bir hero. Kimi zaman çok kill alıyorum, kimi zaman assist fazla oluyor. Kötü geçirdiğim oyun çok az. Takım yüzünden o da. Midde şu ana kadar en çok Karthus, Kassadin ve Morgana'ya karşı zorlandım. Ve ne zaman build yapsam, yanlış item almışsın diyorlar. Sizden yardım istiyorum öneri için. Çünkü mobafire gibi build sitelerinden ne zaman bakıp yapmaya çalışsam fail oluyor, kullanamıyorum. Build şu şekilde;

Sorcerer's Shoes -> Rabadon -> Deathfire Grasp -> AD zorluyorsa Zhonya, AP zorluyorsa Abyssal -> Will of the Ancients -> Void

Build bu şekilde ama son hali bu tamamlama sıram falan karışık. İhtiyaca göre ayarlıyorum.

Bide kassadin ve karthusa karşı mid lanede nasıl tutunacağımı anlatırsanız sevinirim.

Son olarakhttp://www.youtube.com/watch?v=3I7eIDmw8OQ

Bu şekilde Karthusun ultisi engelleniyor mu gerçekten yoksa bug falan mı bu?

• bayağdır oynamıyorum.. Kendim bi buildim vardı ama bayağdır oynamadığım için hatırlayamıyorum tam olarak ama galiba RoA çıkıyordum diye hatırlıyorum..
  • Ahriye zhonya alınması mantıksız bence
  • M.pen ayakkabı
    RoA
    Rabadon
    Zhonya(gereksizse m.res olani al)
    Void staff
    Rylai

Bunu denemeni öneririm.

Ultiden kurtulmak için tauntu dene. Tam hatırlamıyorum bozup bozmadigini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Ahriye zhonya alınması mantıksız bence

TF'lerde veya kule altına girip öldürmeye çalıştıklarında kullanıyorum item skillini. Ultilerini boşa harcıyolar ve o arada ya tower ya bizimkiler indiriyo onları. Kullanışlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inleyennağmeeeeler -- 27 Temmuz 2012; 3:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL | Berke15

M.pen ayakkabı
    RoA
    Rabadon
    Void staff
    Rylai

Bunu denemeni öneririm.

Zhonya yeterli ulti counter için
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcv321

quote:

M.pen ayakkabı
    RoA
    Rabadon
    Void staff
    Rylai

Bunu denemeni öneririm.

Alıntıları Göster
    Morganaya nasıl zorlandın allah aşkına Ahri counterıdır morgananın,ayrıca lanede morgana çok kolay ezilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcv321

quote:

M.pen ayakkabı
    RoA
    Rabadon
    Void staff
    Rylai

Bunu denemeni öneririm.

Alıntıları Göster
    RoA çıkan ve Zhonya noob omg diyen olmuş onları takma devam et, 2 dorans ring çık magic damage teamın varsa yada karşısı magic damage ağırlıklı ise abyssal scepter rabadon rylai git, normal ise rylai rabadon zhonya abyssal alabilirsin yine. Yanlış build gitmenin sebebi direk rabadon alman. 2 dorans ringten sonra al en kötü ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Morganaya nasıl zorlandın allah aşkına Ahri counterıdır morgananın,ayrıca lanede morgana çok kolay ezilir.

Alıntıları Göster
    Herkesin konusunu trollediğini gördüm. Zaten sana kılım. Mesajını da okumadım. Kesin normal gamede birine ezilmişsindir gelmişsindir buraya konu açmışsındır. Hatta skorlarım çok iyi ama build istiyorum tarzı bi mesajdır. Neyse kıyamam. Hatta şu an konuna mesaj atıldığını gördüğünde bi an sevineceksin ama bu troll mesajı gördüğünde bana çok söveceksin biliyorum. Block iyi bir şey.

• quote:

Ya lane ilk başlarda iyi tutuyorum ama o stunı bana çok feci tutturuyor. Yada şu ana kadar oynadıklarım öyle idi.

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

RoA çıkan ve Zhonya noob omg diyen olmuş onları takma devam et, 2 dorans ring çık magic damage teamın varsa yada karşısı magic damage ağırlıklı ise abyssal scepter rabadon rylai git, normal ise rylai rabadon zhonya abyssal alabilirsin yine. Yanlış build gitmenin sebebi direk rabadon alman. 2 dorans ringten sonra al en kötü ihtimalle.

Yok zaten direk rabadon almıyorum.

Doran's Ring ---> Bot 2. doran's ring -> sonra rabadon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inleyennağmeeeeler -- 27 Temmuz 2012; 4:31:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

quote:

Ya lane ilk başlarda iyi tutuyorum ama o stunı bana çok feci tutturuyor. Yada şu ana kadar oynadıklarım öyle idi.

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Yok zaten direk rabadon almıyorum.

Doran's Ring ---> Bot 2. doran's ring -> sonra rabadon

Alıntıları Göster
    Oyuna Şubatta başladım ve aldığım 3. Herodur Ahri . Sıkıldıkça oynarım . Main'imdir . Bot ve 3 potla başla . 2 Doran Stackle . Blasting Wand aldıktan sonra Sorcerer tamamla . Rylai ve Rabadon çık . WotA çık . Takıma göre Abysall Scepter ya da Zhonya ( Bütün yönleriyle işine yarar dinleme sen alma diyenleri . ) çık . Son olarakta Void Staff ile bitir . Runelar Ahri'ye iyi birer yardımcılar . Ahri'ye kesinlikle Rylai RoA 'dan kat kat iyi . Verdiği slow R ile çok iyi bütünleşiyor ve kaçarken arkandan Q ya da W atarsan ölme ihtimalin çok azalır . Yukarıdaki hem Rylai hem RoA alan arkadaş bana kalırsa Malphite vb karakterler oynamalı 3000 HP istiyorsa . Rylai CC bakımından zayıf olan karakterlere alınır . Eğer oynadığın karakter Fizz ise Roa çok daha mantıklı olabilir ama Ahri'ye çıkılmaz . Umarım yardımcı olabilmişimdir .

Edit : Karthus'un Ultisi E skillinin tauntu ( şimdi buraya o taunt değil charm diyecek birsürü işsiz insan gelecek sadece sizinle ilgilenmiyorum ) ile bozulabilir normaldir . Oyunda bunu yapabilecek daha onlarca karakter mevcut .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charnux -- 27 Temmuz 2012; 4:54:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Charnux

Oyuna Şubatta başladım ve aldığım 3. Herodur Ahri . Sıkıldıkça oynarım . Main'imdir . Bot ve 3 potla başla . 2 Doran Stackle . Blasting Wand aldıktan sonra Sorcerer tamamla . Rylai ve Rabadon çık . WotA çık . Takıma göre Abysall Scepter ya da Zhonya ( Bütün yönleriyle işine yarar dinleme sen alma diyenleri . ) çık . Son olarakta Void Staff ile bitir . Runelar Ahri'ye iyi birer yardımcılar . Ahri'ye kesinlikle Rylai RoA 'dan kat kat iyi . Verdiği slow R ile çok iyi bütünleşiyor ve kaçarken arkandan Q ya da W atarsan ölme ihtimalin çok azalır . Yukarıdaki hem Rylai hem RoA alan arkadaş bana kalırsa Malphite vb karakterler oynamalı 3000 HP istiyorsa . Rylai CC bakımından zayıf olan karakterlere alınır . Eğer oynadığın karakter Fizz ise Roa çok daha mantıklı olabilir ama Ahri'ye çıkılmaz . Umarım yardımcı olabilmişimdir .

Edit : Karthus'un Ultisi E skillinin tauntu ( şimdi buraya o taunt değil charm diyecek birsürü işsiz insan gelecek sadece sizinle ilgilenmiyorum ) ile bozulabilir normaldir . Oyunda bunu yapabilecek daha onlarca karakter mevcut .

Alıntıları Göster
    Buildin kötü değil aslında ama biraz rambo stayla olmuş Zaten magic pen için void staff alıyosan abysal yerine rylai çıkabilirsin hem beleş cc kazanır hem de biraz tanky olursun 300 canla bitirmezsin oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Herkesin konusunu trollediğini gördüm. Zaten sana kılım. Mesajını da okumadım. Kesin normal gamede birine ezilmişsindir gelmişsindir buraya konu açmışsındır. Hatta skorlarım çok iyi ama build istiyorum tarzı bi mesajdır. Neyse kıyamam. Hatta şu an konuna mesaj atıldığını gördüğünde bi an sevineceksin ama bu troll mesajı gördüğünde bana çok söveceksin biliyorum. Block iyi bir şey.

biz de senin gibiler zaten bu cevabı vericek die buralardayız ya.

biladerim ben oyuna doranla başlarım ilk town yaptığımda da ne kdar param olursa olsun magic pen. shoes bitiririm. Çünkü biliyorsun ahri mage assassin , o yüzden hızım olsun hep. Sonra duruma göre ya soulstealer çıkarım eğer iyi gidiyorsam , gidemiyorsam hextech revolver sonrasında da Rylai's Crystal Scepter'ın ap veren itemlerını alırım. Rylai ve will of the ancients bitirdikten sonra Rabaddon'u basarım. Sonra Abyssal scepter ve void staffla bitiririm. Karşıda Ap champ ağırsa abyssal önce çıkarım. Ama benim de saçma bi huyum var Ad champlar ağır olursa ben daha fazla Ap yapıyorum ama sana önermem hourglass falan kas yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ZarzarTR

Item alış sırası rylai'ye kadar öyle. Ben önce rabadon bitiriyorum çünkü karşımdakiler oyuna başlarken zaten 30-50 ap ile başlıyor. Hem rabadonun pasifi sayesinde ap her aldığımız item ile dahada artıyor. Sonraya bırakınca adam öldürmekte veya assist yapmakta zorlanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Buildin kötü değil aslında ama biraz rambo stayla olmuş Zaten magic pen için void staff alıyosan abysal yerine rylai çıkabilirsin hem beleş cc kazanır hem de biraz tanky olursun 300 canla bitirmezsin oyunu

Hocam şimdi magic pen. karşı rakibin büyüye karşı direncini kırmak diye biliyorum. Ap zaten bizim büyüsel verdiğimiz hasar. ikisi birden olursa karşı rakibe azami zararı vermez miyim? Onu düşünerek yapmıştım bunu.

quote:

biladerim ben oyuna doranla başlarım ilk town yaptığımda da ne kdar param olursa olsun magic pen. shoes bitiririm. Çünkü biliyorsun ahri mage assassin , o yüzden hızım olsun hep. Sonra duruma göre ya soulstealer çıkarım eğer iyi gidiyorsam , gidemiyorsam hextech revolver sonrasında da Rylai's Crystal Scepter'ın ap veren itemlerını alırım. Rylai ve will of the ancients bitirdikten sonra Rabaddon'u basarım. Sonra Abyssal scepter ve void staffla bitiririm. Karşıda Ap champ ağırsa abyssal önce çıkarım. Ama benim de saçma bi huyum var Ad champlar ağır olursa ben daha fazla Ap yapıyorum ama sana önermem hourglass falan kas yani

ben bot öyle hemen bitirmiyorum. eğer ww, amumu yada nocturne jungle ise o zaman bot ile başlıyorum direk ama diğer türlü dorans ring alıyorum. minion keserken q ile rakibede zarar veriyorum. 6 olunca direk girip alıyorum adamı. ama morgana neyse de kassadin ve karthusa karşı yemiyo bu. az önce de oynadım midde fiz vardı. canımı okudu resmen. nerdeyse bütün skillshotlarım ıskaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

quote:

Orijinalden alıntı: ZarzarTR

Item alış sırası rylai'ye kadar öyle. Ben önce rabadon bitiriyorum çünkü karşımdakiler oyuna başlarken zaten 30-50 ap ile başlıyor. Hem rabadonun pasifi sayesinde ap her aldığımız item ile dahada artıyor. Sonraya bırakınca adam öldürmekte veya assist yapmakta zorlanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Hocam şimdi magic pen. karşı rakibin büyüye karşı direncini kırmak diye biliyorum. Ap zaten bizim büyüsel verdiğimiz hasar. ikisi birden olursa karşı rakibe azami zararı vermez miyim? Onu düşünerek yapmıştım bunu.

quote:

ben bot öyle hemen bitirmiyorum. eğer ww, amumu yada nocturne jungle ise o zaman bot ile başlıyorum direk ama diğer türlü dorans ring alıyorum. minion keserken q ile rakibede zarar veriyorum. 6 olunca direk girip alıyorum adamı. ama morgana neyse de kassadin ve karthusa karşı yemiyo bu. az önce de oynadım midde fiz vardı. canımı okudu resmen. nerdeyse bütün skillshotlarım ıskaydı.

Ahri'yle Fizz'i alabileceğini düşünebiliyor musun cidden? Fizz salak değilse harcar mid lane'de seni ama TF'de senin kadar etkili olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 27 Temmuz 2012; 8:19:45 >

• tauntu bozuyor karthusun ultisini.
    Boots+roa+ryllai+rabadon+wota
    Wotadan sonrası duruma göre alınır ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWyatt

tauntu bozuyor karthusun ultisini.
    Boots+roa+ryllai+rabadon+wota
    Wotadan sonrası duruma göre alınır ya
    Ahriye hp itemi almayın. Ne Rylai ne RoA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skRillleexx_

Ahriye hp itemi almayın. Ne Rylai ne RoA.

Alıntıları Göster
    Rabadon rush GG
    ps:Karthusun ultisini charmla boz diyenler ölmeden ortalıkta ulti atan karthuslarla oynuyorlar heralde...
  • Doran--->bot+doran--->roa--->botu tamamla--->wota--->rabaddon--->deathfire grasp--->rylai diye kasiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Iommi

Doran--->bot+doran--->roa--->botu tamamla--->wota--->rabaddon--->deathfire grasp--->rylai diye kasiyorum ben
    rylai+mpen bot+rabaddon al yeter.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.