Maokai'ye HoN'daki Keeper of the Forest tarzında 2-3 yılbaşı ışıklandırması yapılabilirmiş
Fotoğraflarını atabilirim geldiyse
Lb muhteşem olmuş ya :( skini vardı zaten olmasaydı bunu garanti alırdım
Ahrinin classic skini üzerinde oynamışlar.Aylar önce yayınlanan ilk resimden farklı olarak siyah kulakları çizgili yüzü ve desenli kıyafeti var.İlk dikkatimi çeken kulaklar oldu ama.Bu arada bu alınır lan
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
Orijinalden alıntı: Mundo Mundo
quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL
heimer ve moakai güzel ama daha favori champlere skin yapsalar daha iyi olurmuş.(keşke shacoya gelseydi bir tane de :()
Kimin favorisine?
Benim favorilerim farklı, seninkiler farklı, hadi Riot hepimize özel skin yapsın.
Ayrıca geçen sene Shaco'ya noel skini zaten çıkmıştı Nutcracko diye.
Bir hafta boyunca oynadığın maclarda kaç tane mao veya heim gördün? Arkadasın kastettiği de bu. Muhalefet olmak için çok kasma bence.
bencede muhalefet olmak icin ugrasılmıs biraz ama mesela ben surekli heim ve rumble oynarım :)
omw leblanc.
Maokai çok iyi olmuş bence
LB çok seksi olmuş :D . Fakat GP dışında hiç birini oynamıyorum.O yüzden hiç bir skini alamıycam
LeBlanc
Maokai
LeBlanc
Ahri'yi alip deneyeceğim. Olağanüstü derecede beğenirsem 2. halini alicam. Normal derecede hoşuma gider/beğenmezsem leblanc skini alicam ^^
Skin spotlight yapıyorlar Ahri spotlight ortada yok daha.
maokaye adam gibi bi skin cıkardıkları iyi olmus, darısı trundle nin basına!
maokai ne olmuş öyle bea :/
lb
LeBlanc
quote:
Orijinalden alıntı: T-Bone Walker
Skin spotlight yapıyorlar Ahri spotlight ortada yok daha.
O videoları Riot yapmadıki.
Ayrıca daha Ahri çıkmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme