Şimdi Ara

Ahri , The Nine-Tailed Fox Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hikaye:

Güney Ionia ormanlarında dolaşan diğer tilkilerin aksine Ahri her zaman etrafındaki büyülü dünyaya karşı tuhaf bir bağlantı hissederdi; tamamlanmamış şekilde bir bağlantı… Kendi derinliklerinde Ahri, kötü bir bedende dünyaya geldiğini düşünüyordu ve bir gün insan olmanın hayalini kuruyordu. Bir insan savaşının başlangıcına rastlayana kadar onun hedefi sonsuza dek ulaşılamayacak gibiydi. Bu tüyler ürpertici bir sahneydi, toprak yaralı ve ölmekte olan askerlerin vücutlarıyla kararmıştı. O birine doğru çekildiğini hissetti: Hayatını çabucak yitiren, azalmakta olan sihirli bir alan ile çevrili kaftan giyinmiş bir adam. Ona yaklaştı, içinde bir şeylerin tetiklendiğini hissetti ve adama anlam veremediği bir şekilde ulaştı. Adamın yaşam kaynağı görünmez sihirli izlerin üzerinden onun içine dökülmüştü. O his, sarhoş edici ve oldukça tatmin ediciydi. Onun hayali soluk bir haldeyken kendisinin değiştiğinin keşfetmiş ve çok sevinmişti. Onun hakkında çeşitli dağınık insan şekilleri bulunuyordu, vücudu uzun ve kıvrak bir hal almış, şık beyaz kürkü ortadan kaybolmuştu.
    Ancak, o insan olarak göründüğü halde, dönüşümün eksik gerçekleştiğini biliyordu. Kurnaz bir canlı olarak o insan toplumunun göreneklerine kendini adapte etmişti ve engin güzelliğini bir hediye gibi kullanarak masum erkekleri kendine çekmek için kullandı. Baştan çıkarıcı cazibesinin büyüsü altında olduklarında onların yaşam kaynaklarını tüketebiliyordu. Arzularının beslenmesi onu hayaline yaklaştırıyordu fakat daha çok hayat aldıkça, onun içinde garip bir pişmanlık duygusu belirdi. Onu bir tilki olarak asla rahatsız etmemiş hareketler hakkında şüpheleri vardı. Ahri, gelişmekte olan ahlakının sancılarını aşamayacağını fark etti. Bir çözüm arayışı içerisinde Ahri, Runeterra’nın en yetenekli büyücülerinin evi Institute of War’u (Savaş Enstitüsü’nü) keşfetti. League of Legends’e hizmet aracılığıyla kendisine daha fazla zarar vermeden insanlığa ulaşmak için ona bir fırsat sunuldu.

“Merhamet bir insan lüksü ve sorumluluğudur.” - Ahri, the Nine-Tailed Fox

Yetenekler:

Pasif – Essence Theft:
    Ahri bir büyüsüyle düşmanı vurduğu zaman Essence Theft yeteneğini doldurur. Büyü başına maksimum üç dolum yapabilir. Dokuz dolum olduğu zaman sonraki büyüsü %35 Spell Vamp gerçekleştirir.

Q – Orb of Deception:

Bekleme Süresi: 7 / 7 / 7 / 7 / 7 saniye
    Mana İhtiyacı: 70 / 75 / 80 / 85 / 90 mana

Ahri küresini fırlatır ve geri çeker. Fırlattığı zaman 40 / 65 / 90 / 115 / 140 (+33% AP) sihir hasarı vurur ve geri çektiği zaman 40 / 65 / 90 / 115 / 140 (+33% AP) gerçek hasar vurur.

W – Fox-Fire:

Bekleme Süresi: 9 / 8 / 7 / 6 / 5 saniye
    Mana İhtiyacı: 60 / 60 / 60 / 60 /60 mana

Ahri kısa bir gecikme ardından etrafında 3 adet küçük küre çıkartır. Kürelerden her biri en yakındaki düşmana(champion öncelikli) 40 / 65 / 90 / 115 / 140 (+40% AP) sihir hasarı vurur. Aynı hedefe vuran diğer küreler %50 daha az hasar verir. Verilebilecek en fazla hasar 80 / 130 / 180 / 230 / 280 (+80% AP) sihir hasarıdır.

E – Charm:

Bekleme Süresi: 12 / 12 / 12 / 12 / 12 saniye
    Mana İhtiyacı: 50 / 65 / 80 / 95 / 110 mana

Ahri attığı doğrultuda yol alan bir öpücük gönderir. Bu öpücük çarptığı ilk düşmana 60 / 90 / 120 / 150 / 180 (+35% AP) sihir hasarı vurur ve düşmanı cezbederek Ahri'ye doğru 1 / 1.25 / 1.5 / 1.75 / 2 saniye yürümesini sağlar.

R – Spirit Rush (Ultimate):

Bekleme Süresi: 110 / 95 / 80 saniye
    Mana İhtiyacı: 100 / 100 / 100 mana

Ahri imlecin olduğu yöne doğru hamle yapar ve en yakındaki 3 düşmana ruh topları fırlatır. Bunlardan her biri düşmana(champion öncelikli) 85 / 125 / 165 (+0.35% AP) sihir hasarı vurur. Ahri bu yeteneği bir kere kullandıktan sonra bekleme süresine girmeden 10 saniye içinde iki kere daha kullanabilir.

Hazırlayan: skrillex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skRillleexx_ -- 19 Temmuz 2012; 8:13:31 >

• oyunda karşılaşmaktan korktuğum bir champ. Vlad ile midde rezil etmişti kendisi. Gerçi vlad ile çok iyi oynayamıyorum midde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StalkerTR

oyunda karşılaşmaktan korktuğum bir champ. Vlad ile midde rezil etmişti kendisi. Gerçi vlad ile çok iyi oynayamıyorum midde.

O zaman benden sana bir tavsiye . Oyuna başladığımdan beri kullanırım Ahri'yi . 3 karakterimdir kendisi . Eğer minionların arasına girersen q spama maruz kalırsın . Mininolara yanlardan saldırmaya çalışırsan E - Q - W combosunu kullanmak isteyecektir . Kilit nokta burası . E skilli . E skillinden kaçmalısın yoksa 3 levelda canının yarısı gider . 6 level ise ignite ve ultisini kullanıp turret diveda yapabilir . Yani yapman gereken minionların arkasından çok yanlarında durmak ve E skillini etkisiz hale getirmek . Birgün karşına Ahri gelirse beni hatırlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ZarzarTR

quote:

oyunda karşılaşmaktan korktuğum bir champ. Vlad ile midde rezil etmişti kendisi. Gerçi vlad ile çok iyi oynayamıyorum midde.

O zaman benden sana bir tavsiye . Oyuna başladığımdan beri kullanırım Ahri'yi . 3 karakterimdir kendisi . Eğer minionların arasına girersen q spama maruz kalırsın . Mininolara yanlardan saldırmaya çalışırsan E - Q - W combosunu kullanmak isteyecektir . Kilit nokta burası . E skilli . E skillinden kaçmalısın yoksa 3 levelda canının yarısı gider . 6 level ise ignite ve ultisini kullanıp turret diveda yapabilir . Yani yapman gereken minionların arkasından çok yanlarında durmak ve E skillini etkisiz hale getirmek . Birgün karşına Ahri gelirse beni hatırlarsın

Ahri karakterim var ama Oy-na-ya-mı-yo-rum skilleri çok dengeli bir şekilde adama boşaltmak lazım değil mi birde TF'lerde iş yapamaz diyorlar acaba ne kadar doğru normal gamede 2 kere oynamışlım var en son oynadımda 0 kill 6 death 2 asist vardı

Ama dediklerin konusunda çok haklısın e+q çok zorluyor adamı sonra w baya baya zorluyor ignite kaçınılmaz zaten ulti ile hem kaçıyor flash gibi hemde canını düşürüyor Ahri tehlikeli kullanabilene umarım bende kullanabilirim şu şampiyonu geri vermeyi düşünüyordum ama vaz geçtim.

• karthussam alırım midde ahriyi çok rahat..
  • ahri midde iyi bi midlerin ellerindeyse yardırır .
  • ahri dogru kullanıldıgı halde midde lb dısında kımseye kolay kolay kaybetmez ama o lb yokmu cok can sıkıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eklendi. Eline Saglik. Fazlalik bosluklari kaldirirsan daha iyi olur.
  • Teşekkür ederim. Boşlukları kısalttım biraz böyle iyi oldu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

karthussam alırım midde ahriyi çok rahat..

biz böyle 2 ie falan diye diye bi havalara girdi egoist oldu
    çok ileri gittik ama

DAMN 2 İE HATERS
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmettt

ahri dogru kullanıldıgı halde midde lb dısında kımseye kolay kolay kaybetmez ama o lb yokmu cok can sıkıyo

zaaaaa her mac legendary

• Karthus penta desem?
  • Yeter, ugrasmayin deaglepower'la. Amma da uzattiniz.

• quote:

quote:

çok çabuk kule altına yolluyor beni hayır kule altında da rahat olamıyorum. Önerilerinizi dikkate alacağım. Bir arkadaş karthus demiş zaten karthus u da araştırıyorum olmadı onu seçip denerim yoksa shaco ve talon devam :)

• quote:

quote:

quote:

çok çabuk kule altına yolluyor beni hayır kule altında da rahat olamıyorum. Önerilerinizi dikkate alacağım. Bir arkadaş karthus demiş zaten karthus u da araştırıyorum olmadı onu seçip denerim yoksa shaco ve talon devam :)

talonla mid oyna

• mid için uygun mudur talon?

• quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Karthus penta desem?

Karthusla tek ultiyle penta atmıştım ne günlerdi be :) İnsan buyuk bi haz duyuyo

^^İyi Forumlar^^
  • quote:

mid için uygun mudur talon?

Talon solo top daha rahat kasar midde kasar ama karşındaki adama ve champ'ına bağlı Tavsiye etmem :)
  • Ahri'yi alalı 1 hafta oldu ama ciddi söylüyorum midde Karthus ve Lb de dahil hiç kimseye yenilmedim daha.Leblanc early'de baya zorladı ama late de e q w = gg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Karthus penta desem?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.