Şimdi Ara

Aidata 32' LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu ürün aidtada'nın sitesinde yok

detaylı bilgi talebimi aidata merkese ilettim.

Bizden birilerinin bilgi ve tecrübesi oldu mu hiç?

ürün benden çoooook uzaklarda mevcut ve görmeden almak

Teşekkürler

• ne oldu crea dan vazgeçtin?
  • 32" crea evde, kutusunda...

inşallah akşama kuracağım :)

bugün aldım ve şimdi geldim ofise, garibim evde akşamı bekliyor. Maceralı bir alış-veriş oldu. Ürünün stok kodu ve kutu kodu farklı ama hdmi mevcut. Prospektüsünde ise 1:1200 diyor

Sonuç olaak sarmazsa haftasonu 700 YTL farkla ya LG yada Samsung'a döneceğim, ancak temennim gerek kalmaması yönünde.

Yorumlar ancak akşama doğal olarak... Bir de bugün Teknosa'nın 15 taksit olayının son günü haberiniz olsun. Telefon hediyesi de sadece online alışverişlerde geçerliymiş bu arada.

Tek eksiğim standart üstü scart kablosu ve maalesef henüz bulamadım, başka yerlerden altın kaplamalı olan bir kable edineceğim. DVD ise 3'lü kablo grubuyla bağlı olduğu için ayrıca bir de masraf olacak ama 2000 YTL'den sonra koymaz sanırım.

Aidata son bir alternatif oalrak webden takıldı ancak şirketten gelen haber geç kaldı ve ben yeni televizyonumla mutlu olmayı planlıyorum.

-----------------------------------------------------------------------
    Selam;

Ürünümüzü Cumartesi günü Bostancı Vatan da görebilirsiniz. Aşağıdaki fiyatlardan almak isterseniz Beylik düzü teknolojix yada telknolojix.com dan temin edebilirsiniz. Teknolojix kanalında yapılan fiyatlar özeldir. İlginiz için teşekkür ederiz.

İyi günler dilerim.

AIDATA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ A.Ş

• quote:

Orjinalden alıntı: tourologist

32" crea evde, kutusunda...

inşallah akşama kuracağım :)

bugün aldım ve şimdi geldim ofise, garibim evde akşamı bekliyor. Maceralı bir alış-veriş oldu. Ürünün stok kodu ve kutu kodu farklı ama hdmi mevcut. Prospektüsünde ise 1:1200 diyor

Sonuç olaak sarmazsa haftasonu 700 YTL farkla ya LG yada Samsung'a döneceğim, ancak temennim gerek kalmaması yönünde.

Yorumlar ancak akşama doğal olarak... Bir de bugün Teknosa'nın 15 taksit olayının son günü haberiniz olsun. Telefon hediyesi de sadece online alışverişlerde geçerliymiş bu arada.

Tek eksiğim standart üstü scart kablosu ve maalesef henüz bulamadım, başka yerlerden altın kaplamalı olan bir kable edineceğim. DVD ise 3'lü kablo grubuyla bağlı olduğu için ayrıca bir de masraf olacak ama 2000 YTL'den sonra koymaz sanırım.

Aidata son bir alternatif oalrak webden takıldı ancak şirketten gelen haber geç kaldı ve ben yeni televizyonumla mutlu olmayı planlıyorum.

-----------------------------------------------------------------------
    Selam;

Ürünümüzü Cumartesi günü Bostancı Vatan da görebilirsiniz. Aşağıdaki fiyatlardan almak isterseniz Beylik düzü teknolojix yada telknolojix.com dan temin edebilirsiniz. Teknolojix kanalında yapılan fiyatlar özeldir. İlginiz için teşekkür ederiz.

İyi günler dilerim.

AIDATA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ A.Ş

hayırlı olsun.teknosada böyle gariplikler olabiliyor.hdmi girişli yeni model zaten.güle güle kullan

• teşekkürler :)

darısı kafası karışmış çoğunluğun başına...

we malum atasözü ile: en iyi tv evdeki (tercihen yeni alınmış olan) tv'dir.
  • Hayırlı olsun. Ben memnun kalacağınızı düşünüyorum. Büyük ihtimalle ilave para ödeyerek başka marka almak istemeyeceksiniz...

Bu arada, Aidata'nın verdiğim cevapta "Selam" yazıyor; bu ne lakayıtlık ! Yoksa ben mi fazla beklenti içine giriyorum...
  • sormayı unuttum askı aparatı aldınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Salon L şeklnde olduğu için askı aparatı almadım.

Ayrıca "SELAM" benim de dikkatimden kaçmadı.

Mutlu ve mesudum evde Crea eşliğinde, över ve öneririm :)
  • Şu anda;
    06/10/2006 cuma
    teknolojix.com sitesinde son 2 fırsat ürünü
    1710 ytl kdv dahil

56 saat var fırsat bitimine

link:
    http://www.teknolojix.com/urundetay.php?id=22074

selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.